• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Onun için aldım özellikle zaten canım. Kınada düğünde onun dışında da lazım olur :KK70:
O hangi markanınki? Onu baya konuşmuştuk burda alan arkadaşlarda var ama dediğim gibi aynı ürün bi kaç markada var boyutları farklıydı bilemiyorum o yüzdeen
Çıtcıtlarını bizde görücekmiyiz :D :D :D :D :D

Hahah evet lazımdı valla kuzu :KK70:
İndirime girmesinden ziyade indirime soktum da denebilir :KK70: :KK70:
Nişanlımdan gizli yaptım bu işi biraz vicdan azabı çekiyorum ama o bunu mantıklı bulmayacaktı her şekilde di mi ben ne yapayım yanii :KK70:

Bizden korkulur gerçekten. Tabiki lazımdı canım oh iyi yapmışsın :KK70::KK70:
Bencede tam anlamıyla biz:KK70:

Bizde açık bi ton aldık canım en iyisi daha ferah olur :) ooo hadi bakalım çok merak ediyorum bitince
evet canım evler kocaman değil ferah olsun diye zaten eşyalarıda açık düşündük boya perdede ama bakalım nasıl bir şey çıkacak bende merak ediyorum. siz ne renk aldınız. her oda aynımı farklımı

Çıtcıtlarını bizde görücekmiyiz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Hoho ayy böyle uzaktanki halini benim içim pek kaldırmıyo size bunu yapmak istemiyorum hahah :D
Bizden korkulur gerçekten. Tabiki lazımdı canım oh iyi yapmışsın :KK70::KK70:
Oh o zaman sefam olsuun :D :D
ay ben kaçırdım ne aldın sen
Ay hihi :D Çeyiz değil bu sefer kuzu çıtçıt saç aldımda pat diye :D :D
Size soramadım kaç parça alayım diye ama kusura bakmayın :D :D

Hoho ayy böyle uzaktanki halini benim içim pek kaldırmıyo size bunu yapmak istemiyorum hahah :KK70:

Oh o zaman sefam olsuun :KK70: :KK70:

Ay hihi :KK70: Çeyiz değil bu sefer kuzu çıtçıt saç aldımda pat diye :KK70: :KK70:
Size soramadım kaç parça alayım diye ama kusura bakmayın :KK70: :KK70:
çok ayıp, böyle böyle kart şişiyor, öncesinde sorsaydın aslaa alma derdim zaten :D

çok ayıp, böyle böyle kart şişiyor, öncesinde sorsaydın aslaa alma derdim zaten :KK70:
Haha evet yaa daha yeni konuşmuştuk halbuki bu konuyu di mii
Ama bu ciddi bir ihtiyaçtıı :D Hem garanti sağolsun hemen mesaj atmış taksit yapayım mı diye, yap bari dedim :D

evet canım evler kocaman değil ferah olsun diye zaten eşyalarıda açık düşündük boya perdede ama bakalım nasıl bir şey çıkacak bende merak ediyorum. siz ne renk aldınız. her oda aynımı farklımı
Her oda aynı bizim damla sakızı diye bir renk canım

Hoho ayy böyle uzaktanki halini benim içim pek kaldırmıyo size bunu yapmak istemiyorum hahah :KK70:

Oh o zaman sefam olsuun :KK70: :KK70:

Ay hihi :KK70: Çeyiz değil bu sefer kuzu çıtçıt saç aldımda pat diye :KK70: :KK70:
Size soramadım kaç parça alayım diye ama kusura bakmayın :KK70: :KK70:
Lütfen bundan sonra sormadan alma :KK20:

Back
X