• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy migreni mi tetikliyomuş, bu hiç hoş bir haber olmadı :KK70:
Ben de de var çünkü migren. Dediğin gibi hep başım ağrıyo modunda da takılmak olmaz tabi hahah :KK70:
Ama bilemedim ya bi denemek lazım hapa daha sıcak bakıyordum ben
Ben migreni duyunca hepten vazgeçtim zaten istemiyordum.
Her seferinde hastanelik olamam ya ciddi bir ağrı migren çünkü.
Bahanesi oldu bu da hap kullanmamanın :-)
korunuyum derken baş ağrısı olur oda güzelmiş :KK70:
Korunmana gerek kalmaz zaten sonra baş ağrısı yüzünden :KK70:

hapı hiç düşünmüyorum ya kısa süre bile olsa kullanan arkadaşlarım çocuk için çok problem yaşadılar. birde neden ben hormonlarımda oynatayımki yani karşımdaki bunu kabullensin o korunsun mantığı ile bakıyorum ama işte uygulamaya gelince sorun olur sanırım.

güle güle kullan canım.

kilo, tüylenme adet düzensizliği ve birsürü yan etkisi var canım. sırf tüylenme için bile olsa kullanmak istemiyorum . yeterince tüylüyüm zaten. erkekler için böyle iğne hap yokmu ya

takipte olmak yetmiyor şekerim fikir ver :KK70:

bazıları yinede hemen hamile kalıyo ya.ne kadar etkiliyo bilemiyorum.haklısın ama ben yinede düğünden 1 ay önce hap kullanmaya başlamayı düşünüyorum.sonrasında bakıcaz artık kim korunur nası olur.

nolduki nişanlına canım
Burun ameliyatı oldu canım nefes problemi vardı. Kemik eğriliği geniz eti vs.
Atlatması çoook uzun sürdü zaten canım. Baya benim yattığım yatağa ayağını basıp üstemden atlayıp pencereye çıkmıştı.
gerçekten o sırada hepimizin psikolojisi yerle birdi yaa. Aman aman uzak olsun

bizim eve de girmişti küçükken de biz yokken yatak odasını aramış şöyle bi altınları hemen bulmuş çıkmış.hatta tanıdık biri olabilir diye düşünmüştük.dükkanda gündüz soyulmuştu.hiç denk gelmedik öyle ama maddi kayıp olunca bizimde ailecek psikolojimiz bozulmuştu.allah göstermesin bi daha canım
Ayy hırsız çok korkutucu ya :KK17:

iyiyiz canım sen nasılsın.alıştın mı istanbula.havlulara hiç bakmamıştım ben göstersene aldıklarını :)

Günaydın bende sepete ekledim almadım sonra mağazaya gittim yine almadım çok havlum oldu zaten ordan da almıştım daha önce :-) Neler aldııın ?

hapı hiç düşünmüyorum ya kısa süre bile olsa kullanan arkadaşlarım çocuk için çok problem yaşadılar. birde neden ben hormonlarımda oynatayımki yani karşımdaki bunu kabullensin o korunsun mantığı ile bakıyorum ama işte uygulamaya gelince sorun olur sanırım.

güle güle kullan canım.

kilo, tüylenme adet düzensizliği ve birsürü yan etkisi var canım. sırf tüylenme için bile olsa kullanmak istemiyorum . yeterince tüylüyüm zaten. erkekler için böyle iğne hap yokmu ya

Günaydın canım hoşgeldin, ee neredeler aldıkların :)

Sagolun hatunlar. Alistim sayilir İstanbula . Isle ev mesafemin kisa olmasi cok avantaj oldu

Aldiklarim bunlar hatunlar

M020822_small.webp

M020830_small.webp

M020779_small.webp

M020747_small.webp

M019658_small.webp

M019685_small.webp

güle güle kullan canım.

Kelin merhemi olsa , başına sürermiş :KK53: bende hap kullanırım diye düşünüyorum da işte yan etkileri vs aklımı kurcalıyor.

Ben migreni duyunca hepten vazgeçtim zaten istemiyordum.
Her seferinde hastanelik olamam ya ciddi bir ağrı migren çünkü.
Bahanesi oldu bu da hap kullanmamanın :-)

Korunmana gerek kalmaz zaten sonra baş ağrısı yüzünden :KK70:

Hobaaa migreni tetikliyorsa, bende kullanamam sanırım o_O

geçmiş olsun canım :KK43: evet öyle gerçekten
Teşekkür ederimm
Salon halımı az önce almış bulunmaktayııım :KK6:
Fotoğraf nerede :KK53: Fotoğraf olmayınca alınmış saymıyoruz :P
Sagolun hatunlar. Alistim sayilir İstanbula . Isle ev mesafemin kisa olmasi cok avantaj oldu

Eki Görüntüle 1549483
Eki Görüntüle 1549484
Eki Görüntüle 1549485
Eki Görüntüle 1549486
Eki Görüntüle 1549488
Eki Görüntüle 1549489
Güle güle kullann :)

Daha önce gösteriğim padişah halı :KK36:

Padisah-Hali-K-536-60-Klasik-Ser_224075_1.webp
güle güle kullan :KK15:
Teşekkür ederiim :KK36:

Eki Görüntüle 1549483
Eki Görüntüle 1549484
Eki Görüntüle 1549485
Eki Görüntüle 1549486
Eki Görüntüle 1549488
Eki Görüntüle 1549489

Hepsi çok güzel canım güle güle kullan

Back
X