• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar dua edin becerebilelim :KK70: bana kalsa ben hemen almazdım ama nişanlım sabırsız ve dolaşıp bakmak istemediği için bunu alıyoruz hadi dedi aldı çıktı :KK70: bu pazar boya ve işleri halledeim diyoruz sonrasında temizlik falan anca yapılır diye.
Hadi inşallah halledersiniz bi kaç şantiyede görmüştüm ama hiç denemedim çok kolay gözüküyodu aslında :)

Merhabalar kızlar, aranıza biraz geç katıldım ama ben de 2015 geliniyim. :) 27 yaşındayım, elektrik elektronik mühendisiyim, Amerika'da yaşıyorum şu an. Aslında evliyim, eşimle geçen sene nikahlandık ama nikahtan 4 ay sonra Amerika'ya gelmemiz gerektiği için düğün yapmadık. Ağustosta düğünümüzü yapacağız inşallah. Düğünden sonra yine Amerika'ya döneceğimiz için ev ya çeyiz hazırlığı yapamıyorum ama olsun düğün heyecanı da yetiyor. :) Mesajları okuyunca ben de heyecanınıza ortak olmak istedim. :)))

hoşgeldin :KK68:

Hadi inşallah halledersiniz bi kaç şantiyede görmüştüm ama hiç denemedim çok kolay gözüküyodu aslında :)
evet bize şantiyede gördüğümüz için kolay geliyor yaparız dedik ama bakalım :D
Canım folyoları yapıştırırken kullanılıyor hava kabarcığı kalmasın diye :-)
he şu ütü gibi üstünde gezdirilen şeye diyorsun :D plastik bir cetvelle ypabilirz diye düşündüm aslında :D pasta kaplarken kullandığım bi ütü var :D mantık olarak aynı gözüküyorlar yaparız heralde :D
Ayy biz daha bakmadık şimdi baktımda istediğim böyle bişey :KK36: http://nis.com.tr/kataloglar/ktlg303/default.html
canım sen nereye kaplatacaksın bunlarda çok güzelmiş

ay ben 46 yıda beğendim aslında tam istediğim gibi :D ama nişanlı bey böyle istemediğini söyledi busefer ona uyduk :D

evet bize şantiyede gördüğümüz için kolay geliyor yaparız dedik ama bakalım :KK70:

he şu ütü gibi üstünde gezdirilen şeye diyorsun :KK70: plastik bir cetvelle ypabilirz diye düşündüm aslında :KK70: pasta kaplarken kullandığım bi ütü var :KK70: mantık olarak aynı gözüküyorlar yaparız heralde :KK70:

canım sen nereye kaplatacaksın bunlarda çok güzelmiş
Salonda konsolun arkasına canım 20 numara :)

8-10-11 çok güzel benimde hayalimdeki böyleydi ama olmadı.bizim seçtiğimiz katalog da buna benzer olan bi model vardı oda çok koyuydu.sen yaparsın inşallah da bende burdan bayıla bayıla bakarım canım :)
Ay aynılarını favori olarak belirlemiştim biliyomusun bir de 20 yi :D
Salonda konsolun arkasına canım 20 numara :)
Heh favorilerim içinden seçmişsin :D :D Bayıldım ben süper olacak! :)

Kızçeler ben servis kaşıklarını aldım ama bir de bana günlük kullanılıcaklar lazım hani yemek yaparken falan.
Onları da sapı metal-çelik ama uç kısımları silikon olanlardan istiyorum. Gören var mı onlardan yaaa :KK70:
Silikon kısmı siyah olursa iyi olur heryer pembe olacak yoksa :D :D Ama pembe bulursak da hayır demem ne yapayım :D

Kızçeler ben servis kaşıklarını aldım ama bir de bana günlük kullanılıcaklar lazım hani yemek yaparken falan.
Onları da sapı metal-çelik ama uç kısımları silikon olanlardan istiyorum. Gören var mı onlardan yaaa :KK70:
Silikon kısmı siyah olursa iyi olur heryer pembe olacak yoksa :KK70: :KK70: Ama pembe bulursak da hayır demem ne yapayım :KK70:
ben onları esseden aldım 2 ay önce ama şimdi sadece kepçesi kalmış nette mağazalarında vardır belki canım hemde şuan %50 indirimde :KK53: böyle işte
635324927898779646.jpg

ben onları esseden aldım 2 ay önce ama şimdi sadece kepçesi kalmış nette mağazalarında vardır belki canım hemde şuan %50 indirimde :KK53: böyle işte
635324927898779646.jpg
İviit bu da olurduuu .. Silikon değil ucu ama çok da fark etmez . Mağazasına bakayım haftasonu canım teşekkür ederim belki çıkar :)

Back
X