- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
HahahHımm bak onu bilmiyordum, düz renk alıp değişik değişik bir şey yaparım belkikorkudan burada söyleyemiyorum ki
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahHımm bak onu bilmiyordum, düz renk alıp değişik değişik bir şey yaparım belkikorkudan burada söyleyemiyorum ki
![]()
Mrs Pink
kesinlikle ayrı takımlara onay vermiyorum
![]()
greenandblue gönderidğin karacayı beğendim canım. almışken iki takımıda bundan al.60-70 karın olacak öbür türlü ama en azından tam takım olsun. hemen bir örek vereyim size
yakın tanıdıklar geldi. o büyük takımları çıkarmtıyrosunuz günlükleri çıkartıyorsunuz. 7 kişiler hopp 6 sı aynı biri farklı yakıştımı şimdiolmaz kuzu olmaz
küçücük bir farkla düzgün 12ye tamamla
![]()
Haha ay aynı nişanlım gibi konuştun şuan yakışmadı bakhayır diğer takımları ne diye aldık o zamanparamıza garezimiz mi var yahu
![]()
Ahaha sen de ben destek çıkarımHımm bak onu bilmiyordum, düz renk alıp değişik değişik bir şey yaparım belkikorkudan burada söyleyemiyorum ki
![]()
Benim günlük takımımmmdan![]()
Hiç yaa hep misafir düşünülüyor azıcık da kendi keyfimizi düşünelim değil mi :) Ben de mesela günün birinde secdus almayı düşünüyorum tamamen keyfim içinhayır diğer takımları ne diye aldık o zamanparamıza garezimiz mi var yahu
![]()
Oy hem de ana muhalefetAhaha sen de ben destek çıkarımÇok iyi muhalefet olurum
![]()
sıkılmazsn kuzuya ne bilim hep aynı tabaklar sıkılırım ben ..belli süreden sonra.. kendimden bile sıkılıyorum çünkü..zaten misafir için diğer takım olacak.
:)
evet malesef bu mantıkla bakıyorlar.curlygirl canım çok haklısın sinir bozucu gerçekten insanlar tanıdık birine bedavadan iş yaptırmaya bayılıyorlar. Halbuki para eş dosttan kazanılır
![]()
işte onlara birsürü para verdinhayır diğer takımları ne diye aldık o zamanparamıza garezimiz mi var yahu
![]()
İşte öyle olmuyor o iş. Olay misafir değil ki illa. Yani sevgili eşin tabakları bu takımı kullanıyorduk en diyip o sırayla çıkarmayacak muhtemelenYa da diğer gelenler. Sonra bir kısmı makinada bir kısmı dolapda aa bi bakıyosun biri kuşlu diğeri pembe
Olmaz o iş ya
Oo bi 5 çayına gelirim o zamanHiç yaa hep misafir düşünülüyor azıcık da kendi keyfimizi düşünelim değil mi :) Ben de mesela günün birinde secdus almayı düşünüyorum tamamen keyfim için![]()
Ahahah çok sevimli canım gerçekte debende diyorum zaten tanıdık geldi bu tabak diye![]()
2 tane alıcam teker teker gelinOo bi 5 çayına gelirim o zamanO tabaklar içimde kaldı ya, sonradan hortlayıverdiler yetişemedim
![]()
Hiç yaa hep misafir düşünülüyor azıcık da kendi keyfimizi düşünelim değil mi :) Ben de mesela günün birinde secdus almayı düşünüyorum tamamen keyfim için![]()
Haha ay misafir kaçıran gibisin sen ama haha2 tane alıcam teker teker gelinBakın misafir işini nasıl da çözüverdim
![]()
Ay hemen göstereyimya kiminle konuşsam günlükleri kullanmaktan , diğer takıma sıra gelmiyor diyoro dediğin secdus de ne ola ki
![]()
teyzeler bunlar görseler neler der kimbilirAy hemen göstereyimSeçemedim bile, hepsini de koymadım ama bu tarz işte :)
Kızım bu da bütçe yani 6 tane almaya kalksam 6x30 para dayanmazHaha ay misafir kaçıran gibisin sen ama haha
Sen 6 kişilik al , pek kimse cesaret edemez gelmeye zaten . Hahah hatta iki secdus sana yeter![]()
Teyzeler önce kendi evlerinin dekorasyonuna baksınteyzeler bunlar görseler neler der kimbilir![]()
Ay hemen göstereyimSeçemedim bile, hepsini de koymadım ama bu tarz işte :)