• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

genel olaak beğendi. ama dün bir mağazanın önünden geçerken renkli bişiler görünce salonumuzda renk olmayacak renklimi alsak dedi. oyüzden bu renklilere bakmaya başladım tabi gidip daha mağazada bakamadıkta
Hmm anladım canım bekliyoruz ozaman seçenekleri sen bakta :-)

HAhaha o zaman silik silik geçer ama :KK70: Ay çok güzel olur yaa valla benim de içime sindi :KK70:

Fiyat da çok iyii
bunlar sanırım iki çeşit. bu ham haliymiş. birde tozsuz kokusuz olan var metresi 15 tl. bilemedim ben şimdi. ucuz olanı alsak nolurki :KK70:kavanozlara bundan almayı düşünüyordum ama bilemedim :) keseleri ben çerez için düşündüm buarada :D

bunlar sanırım iki çeşit. bu ham haliymiş. birde tozsuz kokusuz olan var metresi 15 tl. bilemedim ben şimdi. ucuz olanı alsak nolurki :KK70:kavanozlara bundan almayı düşünüyordum ama bilemedim :) keseleri ben çerez için düşündüm buarada :KK70:
Ben de gördüm şimdi ama ucuza kaçmak için bu kadar da kasmayalım kokulu kokulu olursa da kötü olur sanki :D

heheh ben geldim sabah hemen çıkmak zorunda kalmıstım bi geldim secdular meraklılar YEKTA61 YEKTA61 ben hep aranızdaydım o kadar girmemişim ki unutmuş beni seni gördüğüme sevindim ayrıcada:KK70::KK70::KK70:

dün engilish home da indirim vardı iki tane mumluk aldım anneciğime cok uygundu benim beğendiklerimdende vardı ama almadım alıp ne yapcam dedim:) 20150609_192534.webp

HAhaha o zaman silik silik geçer ama :KK70: Ay çok güzel olur yaa valla benim de içime sindi :KK70:
Di mi dimiii bence de çok gizel oluuuuur :)
bunlar sanırım iki çeşit. bu ham haliymiş. birde tozsuz kokusuz olan var metresi 15 tl. bilemedim ben şimdi. ucuz olanı alsak nolurki :KK70:kavanozlara bundan almayı düşünüyordum ama bilemedim :) keseleri ben çerez için düşündüm buarada :KK70:
Ay tahmin edebiliyorum o ham halini diğerinden alsak daha iyi olur. Kaç metre gider acaba bu iş için :D
Ben de gördüm şimdi ama ucuza kaçmak için bu kadar da kasmayalım kokulu kokulu olursa da kötü olur sanki :KK70:
Haha çok haklısın :D

Ay ben gittim ama boş gelmedim tabi ki. Siz benim paşabahçe saksımı gördünüz müüüüü? :D Görmedininiz biliyorum o yüzden albüme gidip bakmanızı tavsiye ediciiim :D

dün engilish home da indirim vardı iki tane mumluk aldım anneciğime cok uygundu benim beğendiklerimdende vardı ama almadım alıp ne yapcam dedim:)Eki Görüntüle 1554075

Di mi dimiii bence de çok gizel oluuuuur :)

Ay tahmin edebiliyorum o ham halini diğerinden alsak daha iyi olur. Kaç metre gider acaba bu iş için :KK70:

Haha çok haklısın :KK70:

Ay ben gittim ama boş gelmedim tabi ki. Siz benim paşabahçe saksımı gördünüz müüüüü? :KK70: Görmedininiz biliyorum o yüzden albüme gidip bakmanızı tavsiye ediciiim :KK70:
Güle güle kullanın kızlar

Back
X