• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hafta içi bir gün sabahtan akşama kadar ancak bakılır da , o bizde mümkün değil işte o_O iş çıkışı bir iki saat izin alıp gitmek istiyorum ama
Aynen kuzu en gzeli oraya şöyle bir gün ayırabilmek. O şekilde hakkını vermiş olursun anca .
Mümkün mertebe heryerini dolanmak lazım :D

ben eminönüne gitmek istiyorum ya , orda daha ucuz olur mu ki şu benim kovalar ? Eki Görüntüle 1555492
Vardır muhtemelen gezmek lazım :KK51:
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/50cc-mantar-tipali-cam-sise-169136181 burda kuzu kargo 5.9 dedi ama alacağım ürün miktarını söyledim bakalım ne dicek :KK70:
Aa bu iyi en azından bilinen bir site bende 250 tane alıcam kargo değişiyormu sayıya göre
kuzu senin baktığın tarz avizeler benziyor belki begenirsin dedim :)
http://www.n11.com/ahenk-beyaz-3lu-avize-P58073937
Canımm teşekkür ederim:KK15: Kumaş istiyorum ama ben şapkalarını

Aa bu iyi en azından bilinen bir site bende 250 tane alıcam kargo değişiyormu sayıya göre

Sordum canım onları cevap gelince söylerim :) burda çiçekte buldum ama kağıt mı lateks mi olmalı

@blisss kuzu kargo 250 adet için 8-9 lira tutyormuş

Ozaman 135e geliyor iyi dimi ? Süslemeleri ben kemeraltından bakmayı düşünüyorum canım görüp almak istiyorum

Aynen kuzu en gzeli oraya şöyle bir gün ayırabilmek. O şekilde hakkını vermiş olursun anca .
Mümkün mertebe heryerini dolanmak lazım :KK70:

ah bende ya keşke mümkün olsa

Yarın için direnicem bakalım, en azından öğleden sonra 2 gibi çıksam biraz bakınma şansım olur :KK55::KK55::KK55:

Ya bana da yakışmıyor işte hasta gibi oluyorum. Göbekte gitmiyor boşuna kilo vermiş oluyorum :KK70:
Tartıl bakalım bir ölç tart kendini vermişsindir sonuçta tanıyorsun vucudunu:rolleyes:

Selamm iyiyim canım ben sen nasılsın ? Kimseler yok bugün burada

Heeh aynen de dediğin gibi oluyor işte :KK70:
Hadi inşallah sandığım gibidir diyeyim :KK70:

Hoşgeldin canım. @blisss ve ben buralardayız ama gerisi kayııp haber alamıyoruz :KK70: :)

İyiyim bende hatunlar işler güçler vardıu bugün ancak işte ara ara girebiliyorum :KK45:

Back
X