2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ohooo daha ne olcak yeter o kadar bende ceyizr namina da busey yok millettan onxe kalma babaannemin.yaptığı seccade var o kadar onu da kullanmam zaten

üzülme yalnız deilsin :) benimde annemin ben çocukken alıp koydugu bikaç şeyden başka seyim yok :) onlarda ztn 20 küsür senelik şeyler kullanılacağını pek sanmıyorum :)

üzülme yalnız deilsin :) benimde annemin ben çocukken alıp koydugu bikaç şeyden başka seyim yok :) onlarda ztn 20 küsür senelik şeyler kullanılacağını pek sanmıyorum :)

Bende bir yere gittiğimde güzel şeyler görürsem alıyorum yavaş yavaş hazırlıklar başlamalı :)

Bende bir yere gittiğimde güzel şeyler görürsem alıyorum yavaş yavaş hazırlıklar başlamalı :)

sana kesinlikle hakveriyorum :)
özellikle büyük şeyleri peşin alamıycaksak mutlaka taksitlerine başlanmalı

evet bende öyle düşünüyorum.yavaş yavaş sanırım AVM'lerin kıyafet deil ev tekstili bölümün gezmeye başlamalı :)

evet bende öyle düşünüyorum.yavaş yavaş sanırım AVM'lerin kıyafet deil ev tekstili bölümün gezmeye başlamalı :)

Bende artık valla avm lere kıyafet için değilde hep böyle ev tekstil ürünleri çeyizlik mağazalar hep oralarda gözüm girip geziyorum en azından fikir oluyo çok önemli çünkü..alınıcak o kadar çok şey oluyor ki burdada kızlardan duyuyorum görüyorum zor günler bizi bekliyor :) :)

ben o kısmı çoktan atladım
taksitle alıncak bişeyim kalmadı şükür biraz zor oldu ama başardım :)
yatak odası bitti mutkat çok az kaldı mutfakta bitsin bakalım sırada ne var :)

zor ve züğürt günler diyorum ben ona

ben o kısmı çoktan atladım
taksitle alıncak bişeyim kalmadı şükür biraz zor oldu ama başardım :)
yatak odası bitti mutkat çok az kaldı mutfakta bitsin bakalım sırada ne var :)

ooo maşallah senin herşeyin bitmiş canım :) sadece evlenmen kalmış bi :)

Ne kadar güzel olmuş bu böyle ya, nasıl yaptın bizede anlatırmısın zahmet olmazsa

canim eminonunden polyester tepsi aldim, boyadim akrilil boyayla, vernikledim sonra ayna takildi. Ama aynanin kenarlari gorunuyordu bende ustune inci serit aldim silikonla yapistirdim boyle iste

Fotograftan daha guzel gorunuyor gercegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…