- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
benimkiler bana demiştiki düğün diye tutturursan işte evimizde şu eşya olacak die tuturursan bir sene daha bekelemek gerekecek dediler. bende beklerim ne varki herşeyi istediğim gibi olmadıktan sonra evliliği napım dedim eşşek gibide yaptıkbence sana yapılan bi blöf. bence gerekirse ertelensin ama yapalım de. he gerçekten ertelenirsede ertelensin hiç düşünmce bence rahat rahat güzel olsun yeterki olsun
Ay hayıııır hemen gidiyorumAaa ne güzel yorucu oluyo ama güzelde oluyo :) benim albümümü gördün mü seeeennn
Yaa ama ben daha yeni gördüüüm bak hiç uyarmıyoda k,mse bu saate kadarAaa ne güzel yorucu oluyo ama güzelde oluyo :) benim albümümü gördün mü seeeennn
birgün böyle konuşacağımı hiç düşünmezdimayyy kuzuuu ne güldümm tecrübe konuşuyo valla
Yaa ama ben daha yeni gördüüüm bak hiç uyarmıyoda k,mse bu saate kadar
Çok çok güzel hepsi kuzuu yaa çok beğendiiiiim maşallah sizee :)
Albümü de aldınız mı bu aradaa :)
birgün böyle konuşacağımı hiç düşünmezdimama evet tecrübeliyiz napalım yani
Tam da albüm kontrolüne başlamıştım. Hemen oraya ışınlanayımdimiii üzülme ben akılma geldikçe derim sana albümü almadık henüz fotoğraf seçtik bunlar seçtiklerimden bir kaçı ayrıcaa teşekkür ederim :) aa sen @zeroglu nun fotoğraflarıda görmedin o zaman
Yaaa ne güzel şeyler olmuş burada ben yokken :) @zeroglu kuzucuum benim bayıldım fotolaraa tebr,k ediyorum çok çok. Bugüni de bitir de çabuk gel heyecan yaptım şimdi :)dimiii üzülme ben akılma geldikçe derim sana albümü almadık henüz fotoğraf seçtik bunlar seçtiklerimden bir kaçı ayrıcaa teşekkür ederim :) aa sen @zeroglu nun fotoğraflarıda görmedin o zaman
ahahhaha teşekkür ederim kuzuYaaa ne güzel şeyler olmuş burada ben yokken :) @zeroglu kuzucuum benim bayıldım fotolaraa tebr,k ediyorum çok çok. Bugüni de bitir de çabuk gel heyecan yaptım şimdi :)
Kuzu bu arada fotolara daldım sehpalardan bahsetmeyi unuttumalmışsın sonunda çok mutlu bir haber daha Çok güzeller ayrıca güle güle kullan ve tabii curlygirl cüğüm de güle güle kullansın :) Yaşasın sehpalı hayat!
Ben de banyo setimi almıştım ama fırçası çıkmadı kutudan ya
Ay düğünden önce almıştım ya bir eminönü alışverişi sırasındaahahhaha teşekkür ederim kuzuaaa ne zaman hani nerde aldığın yere söyledin mi
Vardır aslında kuzu sor istersenAy düğünden önce almıştım ya bir eminönü alışverişi sırasında
Fotoğrafı da yok ki. Bej rengi ama, banyo dolabında olan rengin ve desenin aynısı. Ama bi daha gidemedim oraya işte o kötü oldu. Acaba setin içinde mi yoktu bilmiyorum ki . Şimdi bi de ona uydurmam lazım bi tane alıp
Ay çok kör topal işler yapıyorum ya adını bile bilmiyorum oranın ama haklısın bi araştırayım ben onu kuzu umarım vardır da alabilirimVardır aslında kuzu sor istersen
Ay çok kör topal işler yapıyorum ya adını bile bilmiyorum oranın ama haklısın bi araştırayım ben onu kuzu umarım vardır da alabilirim
Hahatebrik ederimmm kuzu ayy bugün iyi güldümm
teeşkkür ederim canım. şimdiden senin fırında gözüm :) araştırıyorum ilk fırsatta alıcam. kullandınmı hiç diye saçma bir soru sorayımYaaa ne güzel şeyler olmuş burada ben yokken :) @zeroglu kuzucuum benim bayıldım fotolaraa tebr,k ediyorum çok çok. Bugüni de bitir de çabuk gel heyecan yaptım şimdi :)
Kuzu bu arada fotolara daldım sehpalardan bahsetmeyi unuttumalmışsın sonunda çok mutlu bir haber daha Çok güzeller ayrıca güle güle kullan ve tabii curlygirl cüğüm de güle güle kullansın :) Yaşasın sehpalı hayat!
Kuzu gittigidiyorda varsa bak ordan indirim varmışta 250 lirayateeşkkür ederim canım. şimdiden senin fırında gözüm :) araştırıyorum ilk fırsatta alıcam. kullandınmı hiç diye saçma bir soru sorayım
aman maşallahHahaNeşemiz daim olsun ,nşallah kuzucum ne güzel iştee :)
Batma sebebimsin conchigliaKızlarrrr gittigidiyorda 250 tl ye 25 tl indirim varmış büyük bişey alıcaksanız aklınızda bulunsun
Evet deli gibi hazırlık vardır şimdi :)kızlarrr @zeroglu nun yüzükler bugün takılacaktı dimiii
Ay ne lanet bir banyo setiymiş, hemen alıp şu dertten kurtulasım var sayendeYaaa ne güzel şeyler olmuş burada ben yokken :) @zeroglu kuzucuum benim bayıldım fotolaraa tebr,k ediyorum çok çok. Bugüni de bitir de çabuk gel heyecan yaptım şimdi :)
Batma sebebimsin conchiglia
Evet deli gibi hazırlık vardır şimdi :)
Ay ne lanet bir banyo setiymiş, hemen alıp şu dertten kurtulasım var sayendeHatta mobilya almadan sehpa almayo da planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?