2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyy kuzuuu ne güldümm tecrübe konuşuyo valla

Aaa ne güzel yorucu oluyo ama güzelde oluyo :) benim albümümü gördün mü seeeennn
Yaa ama ben daha yeni gördüüüm bak hiç uyarmıyoda k,mse bu saate kadar
Çok çok güzel hepsi kuzuu yaa çok beğendiiiiim maşallah sizee :)
Albümü de aldınız mı bu aradaa :)

Yaa ama ben daha yeni gördüüüm bak hiç uyarmıyoda k,mse bu saate kadar
Çok çok güzel hepsi kuzuu yaa çok beğendiiiiim maşallah sizee :)
Albümü de aldınız mı bu aradaa :)
dimiii üzülme ben akılma geldikçe derim sana albümü almadık henüz fotoğraf seçtik bunlar seçtiklerimden bir kaçı ayrıcaa teşekkür ederim :) aa sen @zeroglu nun fotoğraflarıda görmedin o zaman

Yaaa ne güzel şeyler olmuş burada ben yokken :) @zeroglu kuzucuum benim bayıldım fotolaraa tebr,k ediyorum çok çok. Bugüni de bitir de çabuk gel heyecan yaptım şimdi :)
Kuzu bu arada fotolara daldım sehpalardan bahsetmeyi unuttum almışsın sonunda çok mutlu bir haber daha Çok güzeller ayrıca güle güle kullan ve tabii curlygirl cüğüm de güle güle kullansın :) Yaşasın sehpalı hayat!
Ben de banyo setimi almıştım ama fırçası çıkmadı kutudan ya

ahahhaha teşekkür ederim kuzu aaa ne zaman hani nerde aldığın yere söyledin mi

ahahhaha teşekkür ederim kuzu aaa ne zaman hani nerde aldığın yere söyledin mi
Ay düğünden önce almıştım ya bir eminönü alışverişi sırasında
Fotoğrafı da yok ki. Bej rengi ama, banyo dolabında olan rengin ve desenin aynısı. Ama bi daha gidemedim oraya işte o kötü oldu. Acaba setin içinde mi yoktu bilmiyorum ki . Şimdi bi de ona uydurmam lazım bi tane alıp

Vardır aslında kuzu sor istersen

teeşkkür ederim canım. şimdiden senin fırında gözüm :) araştırıyorum ilk fırsatta alıcam. kullandınmı hiç diye saçma bir soru sorayım

Kızlarrrr gittigidiyorda 250 tl ye 25 tl indirim varmış büyük bişey alıcaksanız aklınızda bulunsun
Batma sebebimsin conchiglia
kızlarrr @zeroglu nun yüzükler bugün takılacaktı dimiii
Evet deli gibi hazırlık vardır şimdi :)
Ay ne lanet bir banyo setiymiş, hemen alıp şu dertten kurtulasım var sayende Hatta mobilya almadan sehpa almayo da planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…