- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Bence güzel duruyo :) en iyisi kuzu oda küçük oluyo ya bi orası dağılırsa dağılıyo toparlamak daha kolay oluyo :)Evet kuzu salonda tv. Bu koltuk düğünden bi gün öcne geldi ya odanın daha halısı da yok bi ara onu da halledicem. Biraz rahatlayınca bi tv de oraya koyarız dedik. Ondan sonra daha çok orası kullanılır zaten.
Hihi yaa çiçekli yastıkları çok sevmedim ama renk değişikliği falan istesem iş baya uzayacaktı o yüzden uğraşmadım. Başka kırlent alır şey ederim daha sonra
Evet işte aradaki fark fazla geldi bana da ya ama adam şuanki fiyattan fazla vermiş yani benim internette baktığımdan fazla. Bozalım dedim ben de . En iyisi o olacak herhalde sonra pişman olmayalım iyiken bozalım gitsin en iyisi.Bence bozdurun kuzu düşmeden :) eskiyle yeni arasında 2-3 lira oynar normalde aslında
Beğenmenize sevindiiim sağol kuzu :)nettede 173 gözüküyor canım ozaman iyi fiyatlar
ayrıca köşeyi çok beğendim :)
yardımcı oldunuz oldunuz tabiki de inşallah kızlar yarın benim son yıllık izne ayrılıyorum bayramla birleştirdim 20.sinde adanaya gidiyoruz 1 hafta kalıp döneceğiz bakalım inşallh istediğim gibi olur herşey güzel haberlelrle gelirim teşekkür ederim.herkese günaydın :)
pazar gününden kalan yemekler vardısorun olmadı canım
yardımcı olabildiysek ne güzel :) inş güzel haberlerle gelirsin.
yatak örtüsünü beğendim mağazada bak birde kumaşı güzelse uygunda
kesinlikle kazanlı diyorum. ne kadar çok buharlı olsada kazanlı gibi olmuyor buharları. ayrıca öyle yer kaplama olayı da yok. benimki büyük bişi değil belki ondan bilmiyorum ama dolabın bir rafına koyuyorum benim yerim var belkide ondan böyle düşünüyorum bilemiyorum. he birde aman aman ağır değil hani. gayet rahat kaldırıp indiriyorum. modeline göre değişiklik gösteiyor olablir.
Ordakiler tam ölücü ondanokadar fark normal yadedim ya burdakiler 160 diyordu eskiyi
canım benim perdeleri ütüleniyormu ya. annemin evindeki ütülenmiyor yıkanıp asılıyo dümdüz. benim aldıklarımda öyle yani ne bilim.yardımcı oldunuz oldunuz tabiki de inşallah kızlar yarın benim son yıllık izne ayrılıyorum bayramla birleştirdim 20.sinde adanaya gidiyoruz 1 hafta kalıp döneceğiz bakalım inşallh istediğim gibi olur herşey güzel haberlelrle gelirim teşekkür ederim.
yatak örtüsü mağazada yok nette gördüm keşke imkanım olsa çok beğendim ama kararsız kaldım.
ütü konusundada tekrar düşüneceğim nişanlım vazgeçirdi beni nedense yok ağır olacak yok perdeyi nasıl dikey ütüleyeceksin kablolu kolun yetmez vs gibi deyince aklımdan çıkarmıştım.
Evet kuzu aynen tv olayını çözdükten sonra adresim köşe koltuklu odaBence güzel duruyo :) en iyisi kuzu oda küçük oluyo ya bi orası dağılırsa dağılıyo toparlamak daha kolay oluyo :)
Evet işte aradaki fark fazla geldi bana da ya ama adam şuanki fiyattan fazla vermiş yani benim internette baktığımdan fazla. Bozalım dedim ben de . En iyisi o olacak herhalde sonra pişman olmayalım iyiken bozalım gitsin en iyisi.
Beğenmenize sevindiiim sağol kuzu :)
Bana da gayet iyi geldi fiyat ya icraata geçelim en iyisi
ay sormaOrdakiler tam ölücü ondan
Zaten vadeliye atsan daha çok getirisi olur kuzu altın ne kadar artıcakta ne kadar değerlenecekEvet işte aradaki fark fazla geldi bana da ya ama adam şuanki fiyattan fazla vermiş yani benim internette baktığımdan fazla. Bozalım dedim ben de . En iyisi o olacak herhalde sonra pişman olmayalım iyiken bozalım gitsin en iyisi.
Beğenmenize sevindiiim sağol kuzu :)
Bana da gayet iyi geldi fiyat ya icraata geçelim en iyisi
eee artık nişanlı bir kızsın waoowgünaydın kuzularMrs Pink gelmiş ne yaptın kuzum
kızlar ben artık nişanlıyım şaka gibi şuan çok şaşkınım herşey çok güzeldi
dün çok heyecanlıydım herşey istediğim gibi oldu
fotoğraflar henüz yok yarın fotolarla geleceğim çok zahmete girmişler
a'dan z'ye herşeyi düşünmüşler
bohça yapmışlar içinde diş macunumdan tutunda duş jelime kadar herşeyi düşünmüşler
beraber bi çanta bakmıştık fiyatı fazlaydı almamıştım onuda almış koymuş kıyamam ki
bencede daha sıcak olur salonuda açmassın faturada daha az gelirEvet kuzu aynen tv olayını çözdükten sonra adresim köşe koltuklu odaHayır halı çok açık renk tedirgin oluyorum sakar olduğumdan
O oda daha küçük hem kışın daha sıcak olur orası sanki bi de öyle bişey var
Kesinlikle kuzu. Dün bi iki bankayla görüştük zaten altının o kadar çıkması mümkün değil yani zannımca. En iyisi o yolu izlemek olacakZaten vadeliye atsan daha çok getirisi olur kuzu altın ne kadar artıcakta ne kadar değerlenecek
ben aldıklarında teşekkür etmiştim sevincimi belli ettim daha sonrasında aramamıştımamin inşallah canım çok güzel oldu herşey çok şükür ikimizde çok mutluyduk gecenin sonunda uzunca bir mesaj atmış çok güzel olduğuna dair bende bugün annesini arayıp teşekkür edeyim diyorum sen ne dersin bir tecrübeli olarak?
Vay vay neler duyuyoruzAaa ben köşe koltuk aldığımı söyledim mi size yaaa
Düğünden bir gün önce geldi kaçmıştır muhtemelen o arada
Göremedim indirimi almamalıyım bencealabilirsin bence
ay maşallahbende bir gün bu manzarayla karşılaşırmıyım acaba
Önceki mobilya vakasından sonra şaşırtıcı olmuşturKöşe koltuk fotosu da geldi kuzular.
Söz verdikleri tarihten baya erken getirdiler şaşkına uğradım. Resmen getiricez diye tutturdular da o güne zor ertelettim yok böyle bişey
nasıl göremedinn ee anında indirim yazıyodu benim sayfadaVay vay neler duyuyoruz
Göremedim indirimi almamalıyım bence
Önceki mobilya vakasından sonra şaşırtıcı olmuştur
HAha tasarruflu olmak gerek gayet iyi fikir bencebencede daha sıcak olur salonuda açmassın faturada daha az gelirbende korktum senden ben iki ay sonra yıkatıcam halıları ya çok tüy oluyo, sizinkilerdemi öyle
Hem de nasıl, getirmeyin diyorum getiricez diyolarÖnceki mobilya vakasından sonra şaşırtıcı olmuştur
anlattıkların süper süper süper daim olsun anne demesi benim için çok zor oldu ilk önceden baya bir süre sizli falan konuştum sonra niye anne demiyorsun dedi bu sefer asuman anne demeye başladım en sonunda da kırıldı duymuş sanırım ismiyle anne dememe bana dedi ismimle hitap etme anne de sadece de dedi ama şimdi anne diyorum ama yinede çekine çekinecanım bende öyle düşünüyorum herşeyi dört dörtlük yapmışalrdı o sandıların içini falan nasıl güzel süslemişler
bayıldım yani aldıkları ayakkabıdan cantaya tülle sarıp çiçek broş falan takmışlar bir sürü çiçeğim oldu
yani çok düşünceli davranmışlardı tepsimi falan onlar biz alacağız dediler çok hoşuma gitti
fotoğraflar yarın kuşum ben arayayım öyleyse anne diyorum çok fenayım
Görmedim işte olsun ya görmeyeyimnasıl göremedinn ee anında indirim yazıyodu benim sayfada
Ayyy tam sinir işte bende ondan yıkatiim diyorum kirlenir zaten benim 2 aya heraldeHAha tasarruflu olmak gerek gayet iyi fikir bence
Evet yaaa tüylere çok sinir oluyorum sorma.
Bir de salondaki koltukalr bordo ya uçuşup üstüne yapışıyolar beyaz beyaz. Sık sık süpürmek lazım ya da dediğin gibi bi yıkatmak lazım kurtulmak için. Ama şuan tertemizler ya hiç yıkatasım gelmiyo
Ben bol bol yıkatırım sonra zaten mecburen
çok çok beğendim maşallah bence çok da güzel çıkmışsın resimlerdebir kaç foto derledim buyrun albüme asıl yarın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?