2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bence güzel duruyo :) en iyisi kuzu oda küçük oluyo ya bi orası dağılırsa dağılıyo toparlamak daha kolay oluyo :)

Bence bozdurun kuzu düşmeden :) eskiyle yeni arasında 2-3 lira oynar normalde aslında
Evet işte aradaki fark fazla geldi bana da ya ama adam şuanki fiyattan fazla vermiş yani benim internette baktığımdan fazla. Bozalım dedim ben de . En iyisi o olacak herhalde sonra pişman olmayalım iyiken bozalım gitsin en iyisi.
nettede 173 gözüküyor canım ozaman iyi fiyatlar
ayrıca köşeyi çok beğendim :)
Beğenmenize sevindiiim sağol kuzu :)
Bana da gayet iyi geldi fiyat ya icraata geçelim en iyisi

yardımcı oldunuz oldunuz tabiki de inşallah kızlar yarın benim son yıllık izne ayrılıyorum bayramla birleştirdim 20.sinde adanaya gidiyoruz 1 hafta kalıp döneceğiz bakalım inşallh istediğim gibi olur herşey güzel haberlelrle gelirim teşekkür ederim.
yatak örtüsü mağazada yok nette gördüm keşke imkanım olsa çok beğendim ama kararsız kaldım.
ütü konusundada tekrar düşüneceğim nişanlım vazgeçirdi beni nedense yok ağır olacak yok perdeyi nasıl dikey ütüleyeceksin kablolu kolun yetmez vs gibi deyince aklımdan çıkarmıştım.

canım benim perdeleri ütüleniyormu ya. annemin evindeki ütülenmiyor yıkanıp asılıyo dümdüz. benim aldıklarımda öyle yani ne bilim.

Bence güzel duruyo :) en iyisi kuzu oda küçük oluyo ya bi orası dağılırsa dağılıyo toparlamak daha kolay oluyo :)
Evet kuzu aynen tv olayını çözdükten sonra adresim köşe koltuklu oda Hayır halı çok açık renk tedirgin oluyorum sakar olduğumdan
O oda daha küçük hem kışın daha sıcak olur orası sanki bi de öyle bişey var

Ordakiler tam ölücü ondan
ay sorma
bende yarın icraata geçmeliyim sanırım haha

Zaten vadeliye atsan daha çok getirisi olur kuzu altın ne kadar artıcakta ne kadar değerlenecek

eee artık nişanlı bir kızsın waoow zamanla inanacaksın daha yeni bende sözü olduğunda sabah kalktım direkt elime baktım elimi yıkıyorum allahım hep şükredip yüzüğümü öperdim yine de şükürler olsun. anlattığına göre adet nedir görgü nedir değer nedir bilen insan belli ediyor kendini bak ne güzel düşünüp yapmışlar çok güzel allah bozmasın bu samimiyetle sevgiyle ilerlesin inşlh

bencede daha sıcak olur salonuda açmassın faturada daha az gelir bende korktum senden ben iki ay sonra yıkatıcam halıları ya çok tüy oluyo, sizinkilerdemi öyle

ben aldıklarında teşekkür etmiştim sevincimi belli ettim daha sonrasında aramamıştım

Aaa ben köşe koltuk aldığımı söyledim mi size yaaa
Düğünden bir gün önce geldi kaçmıştır muhtemelen o arada
Vay vay neler duyuyoruz
alabilirsin bence
Göremedim indirimi almamalıyım bence
ay maşallah bende bir gün bu manzarayla karşılaşırmıyım acaba

Köşe koltuk fotosu da geldi kuzular.
Söz verdikleri tarihten baya erken getirdiler şaşkına uğradım. Resmen getiricez diye tutturdular da o güne zor ertelettim yok böyle bişey
Önceki mobilya vakasından sonra şaşırtıcı olmuştur

bencede daha sıcak olur salonuda açmassın faturada daha az gelir bende korktum senden ben iki ay sonra yıkatıcam halıları ya çok tüy oluyo, sizinkilerdemi öyle
HAha tasarruflu olmak gerek gayet iyi fikir bence
Evet yaaa tüylere çok sinir oluyorum sorma.
Bir de salondaki koltukalr bordo ya uçuşup üstüne yapışıyolar beyaz beyaz. Sık sık süpürmek lazım ya da dediğin gibi bi yıkatmak lazım kurtulmak için. Ama şuan tertemizler ya hiç yıkatasım gelmiyo
Ben bol bol yıkatırım sonra zaten mecburen

anlattıkların süper süper süper daim olsun anne demesi benim için çok zor oldu ilk önceden baya bir süre sizli falan konuştum sonra niye anne demiyorsun dedi bu sefer asuman anne demeye başladım en sonunda da kırıldı duymuş sanırım ismiyle anne dememe bana dedi ismimle hitap etme anne de sadece de dedi ama şimdi anne diyorum ama yinede çekine çekine

Ayyy tam sinir işte bende ondan yıkatiim diyorum kirlenir zaten benim 2 aya heralde ahahhaha sende bu gidişle yıkatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…