- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
olur tabiii neden olmasın :)Acaba bizde bir gün düğün tarihini aldık şu gün yehhuuuu diye mesaj atabilcez mi yaaaaaaaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur tabiii neden olmasın :)Acaba bizde bir gün düğün tarihini aldık şu gün yehhuuuu diye mesaj atabilcez mi yaaaaaaaaa![]()
reklamlar engelli ya bizde ben görmüyorum hiç reklam hahaBörek dedik aşağıda börek tarifi çıktı bi sürü![]()
bencede mecbur yap artık :) all madem tatlıyıda
![]()
Ooo tavada yalancı su börekleri mi dersin ıspanaklı boşnak böreği mii, yoksa nutellaı krep mi neler neler çıktıreklamlar engelli ya bizde ben görmüyorum hiç reklam haha![]()
ozaman akşam senide beklerim kuzucum eşinle beraberOoo tavada yalancı su börekleri mi dersin ıspanaklı boşnak böreği mii, yoksa nutellaı krep mi neler neler çıktı![]()
Tavada börek fikri mantıklı geldi bana da @Conchiglia canımı nasıl çektirdin bilemezsin şuan![]()
Ay tişikür ederim kuzucum , börek için koşabilirim şuan hahahozaman akşam senide beklerim kuzucum eşinle beraber![]()
oo hoşgeldin kuzuu, demek döndüün aramızamerhaba kızlar![]()
oo hoşgeldin kuzuu, demek döndüün aramıza![]()
oyy hoşgeldin gelin hanım :) nasılsın nasıl geçi foto istiyoruzmerhaba kızlar![]()
aa kimler gelmiş hayırlı olsun canım merakla bekliyordum senimerhaba kızlar![]()
oyy hoşgeldin gelin hanım :) nasılsın nasıl geçi foto istiyoruzhızlıca yazım
oo burda ne yemekler dönüyor öyleOoo tavada yalancı su börekleri mi dersin ıspanaklı boşnak böreği mii, yoksa nutellaı krep mi neler neler çıktı![]()
Tavada börek fikri mantıklı geldi bana da @Conchiglia canımı nasıl çektirdin bilemezsin şuan![]()
öyle oluyor canım :) ozmana o fotoları alıp bize albüm yap derim benhoşbuldum canım, çok şükür sorunsuz, sıkıntısız atlattık bitti , bir rahatlama geldi yaniben şimdi fotoğtaf pek yok desem ne yaparsın beni :) Face de gördüm bende bir iki fotoğrafımı o derece yani
![]()
aa kimler gelmiş hayırlı olsun canım merakla bekliyordum seni![]()
sağdan soldan topladığım fotoğrafları atayım albüme şimdilik kabul müöyle oluyor canım :) ozmana o fotoları alıp bize albüm yap derim ben![]()
Sağol canımm, hepimize İnşallah :) Nasıl geçtii anlat bakalım bişeyler. Ben sıramı savdımHoşbuldum canım biraz gecikmeli de olsa döndüm :)
Hayırlı olsun bu arada düğündaşım :) Allah bir yastıkta yaşlanmayı nasip etsin![]()
Haha kızlar börek yazınca altta reklamlar dönmeye başladı, benim de mide guruldadı tabi kuzuoo burda ne yemekler dönüyor öyle
Demokraside çare tükenmez, ben de sıkışınca o yolu izlemiştim haklısın kuzuuöyle oluyor canım :) ozmana o fotoları alıp bize albüm yap derim ben![]()
olur olursağdan soldan topladığım fotoğrafları atayım albüme şimdilik kabul mü?? daha dış çekim, kına ve düğün çekimi olan fotoğrafları almadık da
![]()
Sağol canımm, hepimize İnşallah :) Nasıl geçtii anlat bakalım bişeyler. Ben sıramı savdım
Haha kızlar börek yazınca altta reklamlar dönmeye başladı, benim de mide guruldadı tabi kuzu
Demokraside çare tükenmez, ben de sıkışınca o yolu izlemiştim haklısın kuzuu![]()
![]()
ay maşallah ne güzel :)Çok çabuk geçti ya, burdaki kınadan sonra eve geçtim, sabah yola çıktık gece ordaydık..ertesi gün fotoğraf çekimi vardı zaten, gelinlik kirlendiertesi gün düğündü zaten , hiç oturmadım , paso gülüyordum
veda faslı , ağlama bile olmadı
![]()
Çabuk geçiyor hakikaten yaa, bunca telaş öyle bi kaç saat içinde bitmiş gitmiş oluyo ne ilginç :)Çok çabuk geçti ya, burdaki kınadan sonra eve geçtim, sabah yola çıktık gece ordaydık..ertesi gün fotoğraf çekimi vardı zaten, gelinlik kirlendiertesi gün düğündü zaten , hiç oturmadım , paso gülüyordum
veda faslı , ağlama bile olmadı
![]()