Kuzu geldim buradayım . Dediğim gibi dün kemiklerim ağrıyodu ya eve gittim felaket bir hal aldı iyice. Ağrılar üşüme titreme bir de bağırsak bozuldu.. Bütün gün yattım ama faydası da yok eşim uğraşıp durdu akşam sağolsun nane limonlar çorbalar. Üşüme kısmı geçti en azından . İşe de anca gelebildim kalkamadım yataktan sabah bi türlü
geçmiş olsun canım dikkat et havalar çok fena oldu birdenKızlar Günaydıın,
Dünkü kemik ağrılarının acısı akşam eve gittikten sonra fena halde çıktı, anca gelebildim ben de kendimi zorlayıp
Kuzu havalar çok dengesiz dikkat et aslında ben hep hasta olmiim diye tylolhot falan içireim bu durumlarda yararıda olurKızlar Günaydıın,
Dünkü kemik ağrılarının acısı akşam eve gittikten sonra fena halde çıktı, anca gelebildim ben de kendimi zorlayıp
Geçmiş olsun canımKızlar Günaydıın,
Canım ya keşke gelmeseydin dinlenseydin evde bu hastalık yatmadan geçmiyorKuzu geldim buradayım . Dediğim gibi dün kemiklerim ağrıyodu ya eve gittim felaket bir hal aldı iyice. Ağrılar üşüme titreme bir de bağırsak bozuldu.. Bütün gün yattım ama faydası da yok eşim uğraşıp durdu akşam sağolsun nane limonlar çorbalar. Üşüme kısmı geçti en azından . İşe de anca gelebildim kalkamadım yataktan sabah bi türlü
Evet ya havada spğuk zaten içim sıkıldıevettt biraz sakiniz bugünn
bende iyiym çok şükür canımm. Ne gibi koşturmacalar yapıyorsun bakıyim malum 3 hafta sonra aynı maratona bende katılacağımm
Ben de katılıyorum aranıza, hayırlı uğurlu olsunKızlar Günaydıın,
Canım ya dikkat et kendine bol bol meyve ye vitamin almalısın bu havalar çok tehlikeli
geçmiş olsun canım dikkat et havalar çok fena oldu birden
Kuzu havalar çok dengesiz dikkat et aslında ben hep hasta olmiim diye tylolhot falan içireim bu durumlarda yararıda olur
Sağolun kuzular, senelerdir hasta olmuyordum acısı çıktı herhalde o yüzden :)Geçmiş olsun canım
Kuzu izinden çıktık falan sorun çıksın istemedim. Bir de fotoğraf çekimi zamanı (foto çekimini ileri bir güne almaya karar verdiğim için) hastayım demek zorunda kalmıştım. O yüzden söyleyemedim. Ama dediğin gibi zaten kalktığım an kemikler sızlıyo . Bi an önce kurtulmam gerek. Siz de dikkatli olun dediğim gibiCanım ya keşke gelmeseydin dinlenseydin evde bu hastalık yatmadan geçmiyor
Ayy deme kuzu, önlem al acil. Ben bir kaç saat içinde o hali alacağımı bilsem neler yaoardım kimbilir. Bir anda bastırdı resmenBen de katılıyorum aranıza, hayırlı uğurlu olsun
Huff kahrolsun şu izin isteme çekingenliklerimiz ya, nasıl suçlu hissediyoruz bir de. Hastasın yahu, kımıldayamadan işe mi gidilirmişKuzu izinden çıktık falan sorun çıksın istemedim. Bir de fotoğraf çekimi zamanı (foto çekimini ileri bir güne almaya karar verdiğim için) hastayım demek zorunda kalmıştım. O yüzden söyleyemedim. Ama dediğin gibi zaten kalktığım an kemikler sızlıyo . Bi an önce kurtulmam gerek. Siz de dikkatli olun dediğim gibi
çok geçmiş olsun kuzu dikkat et kendineeeKuzu izinden çıktık falan sorun çıksın istemedim. Bir de fotoğraf çekimi zamanı (foto çekimini ileri bir güne almaya karar verdiğim için) hastayım demek zorunda kalmıştım. O yüzden söyleyemedim. Ama dediğin gibi zaten kalktığım an kemikler sızlıyo . Bi an önce kurtulmam gerek. Siz de dikkatli olun dediğim gibi
offofff ben nasıl baş ediceö hiç bilmiyorumm :)Canım ya keşke gelmeseydin dinlenseydin evde bu hastalık yatmadan geçmiyor
Evet ya havada spğuk zaten içim sıkıldı
Valla düzen oturmadı işte dünde dert yandım buradayemek çamaşır ütü vs derken koşturmaca devam ediyor düzenimiz oturana kadar böyle
Allah allah nazar değdi bizim kızlara sende hemen önlem al limonn yeBen de katılıyorum aranıza, hayırlı uğurlu olsun
Kuzu izinden çıktık falan sorun çıksın istemedim. Bir de fotoğraf çekimi zamanı (foto çekimini ileri bir güne almaya karar verdiğim için) hastayım demek zorunda kalmıştım. O yüzden söyleyemedim. Ama dediğin gibi zaten kalktığım an kemikler sızlıyo . Bi an önce kurtulmam gerek. Siz de dikkatli olun dediğim gibi
Valla baş ağrıları tir tir titremeler.. Kışlık battaniyemle uyudum bana mısın demedi sabaha kadar titremekten uyuyamadım, kazak üstüne hırka giydim, klima açıyorum hala üşüyorum. Ben yağmurda çok ıslanmıştım pazartesi, bileğime kadar suyun içinde yürümek zorunda kaldım yarım saat, salı sabahı da yağmur altında servis bekledim baya üşüdüm onların acısı çıkıyor galiba.Ayy deme kuzu, önlem al acil. Ben bir kaç saat içinde o hali alacağımı bilsem neler yaoardım kimbilir. Bir anda bastırdı resmen
Benimde uyuyasım var bu havalarda :)Canım ya keşke gelmeseydin dinlenseydin evde bu hastalık yatmadan geçmiyor
Evet ya havada spğuk zaten içim sıkıldı
Valla düzen oturmadı işte dünde dert yandım buradayemek çamaşır ütü vs derken koşturmaca devam ediyor düzenimiz oturana kadar böyle
E daha ne olsun acaba kuzu hasta olman için tüm şartlar oluşmuşValla baş ağrıları tir tir titremeler.. Kışlık battaniyemle uyudum bana mısın demedi sabaha kadar titremekten uyuyamadım, kazak üstüne hırka giydim, klima açıyorum hala üşüyorum. Ben yağmurda çok ıslanmıştım pazartesi, bileğime kadar suyun içinde yürümek zorunda kaldım yarım saat, salı sabahı da yağmur altında servis bekledim baya üşüdüm onların acısı çıkıyor galiba.
Bu havada en güzel yapılacak şey uyumak zatenBenimde uyuyasım var bu havalarda :)
Ayy aman dikkat et ya her mevsim geçişi aynı terane bi kurtulamadık hastalıklardanAllah allah nazar değdi bizim kızlara sende hemen önlem al limonn ye
Hmm anladım canım ah şu izin olayları yokmu benimde öğleden sonra işim var nüfusta ve noterde ama müdürüm izin vermedi yoğun bakarız dedi
Bizim şirkette de hasta çok ya salgın varmış korkuyorum bende olucam diyeİlaç alıyormusun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?