- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
ne güzel kuzuu bişey kalmamış artık :)Kızlaar haftasonu baya bişicikler hallettik koltuklarım geldii :) avizelerim takıldı perdeler yeniden seçildiii :) Geriye yemek odamla perdeler kaldı onlarda haftaya gelicekler inşaAlahh
Heh ben de tam olarak öyle dedim vallahihöhhh deseydin
bayılacaktım linke tıkladığımla ama çok güzelmiş güle güle kullanAy hayır işte kuzuu, bu fiyata alsam fırçasına 55-60 li,raya vermeye acımicam zaten böyle
Ben resmen sadece kovasının fiyatına aldım bunu 100 liraya :)
yok ya takılmazlar ona kzııyorum işte neden sorun yaparsın ki yok yereboşver kuzu takılma sen ortada abes bişey yok bencede, sanmıyorum onlarında takılacağını
OOOH MİSS BİTMİŞ SAYILIRKızlaar haftasonu baya bişicikler hallettik koltuklarım geldii :) avizelerim takıldı perdeler yeniden seçildiii :) Geriye yemek odamla perdeler kaldı onlarda haftaya gelicekler inşaAlahh
Haha bunu düşünüp uyarmalıydım kuzu haklısıınbayılacaktım linke tıkladığımla ama çok güzelmiş güle güle kullan
yani hoş değil pinkciğim iş arasında baktım bide gözler büyüdü büyüdüHaha bunu düşünüp uyarmalıydım kuzu haklısıınTeşekkür ederiiim :)
Haha adım 9a çıktı bir kere tabii inmiyor. Aslında çok da pahalı şeyler almadım benim adım neden 9a çıktı yayani hoş değil pinkciğim iş arasında baktım bide gözler büyüdü büyüdü
dedim olamaz sicili bozuk ama bu kadarını da yapamaz
ay bilmem ki bi ara ipin ucunu kaçırmışssındır belki ondanHaha adım 9a çıktı bir kere tabii inmiyor. Aslında çok da pahalı şeyler almadım benim adım neden 9a çıktı ya
canım hastaneye gidip doktor dan rapor vermesini isteyebilirsin. yada işyeri hekimi seni hastaneye sevk edebilir. ozaman sorun olmaz sanırım. ama bu uyuşmalar ihmal edilecek şeyler değil kuzucumKızlar geçen gün noter işi için izin istedim 1 saat zorla alabildim gitmeyince kaldı şimdi bahane olarak düşünebilir ondan çekiniyorum
Aa albümün fotoğrafını çekmedin mi yoksaaa
albümün dışını çektim instagrama attım kızlar ara sayfaları çekmeyi unutmuşum :)Kuzuuuu albümm nasıll kiii yokmu göremicekmiyiz :)
Allahım bu nasıl bir sorudur yaHaha adım 9a çıktı bir kere tabii inmiyor. Aslında çok da pahalı şeyler almadım benim adım neden 9a çıktı ya
Ay yok yaa, kim ipin ucunu kaçırdı da kabak bana patladı kimbilir hahaay bilmem ki bi ara ipin ucunu kaçırmışssındır belki ondan
Hahah ama ne yapayım , maymun gözünü açtı şuannAllahım bu nasıl bir sorudur ya
ne güzel kuzuu bişey kalmamış artık :)
OOOH MİSS BİTMİŞ SAYILIR
Eee fotoğraf yok mu pekii :)evet kızlaar ev anca bi eve benzedii
Avizeli halini çekemedim ama koltuklar geldiğindeki hali var atıyımmii albümee hihihiEee fotoğraf yok mu pekii :)
hoşgeldin canmm nasılsınheyyy hatunlar selammmm
hoşgeldin canmm nasılsın
Hoşgledin kuzuuu :)heyyy hatunlar selammmm
E ne varsa onla yetiniriz biz kuzuAvizeli halini çekemedim ama koltuklar geldiğindeki hali var atıyımmii albümee hihihi
hayırlı olsun canım hemen foto yu bekliyorum :)evet kızlaar ev anca bi eve benzedii
grip oldum kuzu pek iyi sayılmammhoşbuldum,, iyiyim canım sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?