Oh sevindim o zaman sağol kuzu :)ben çok beğendim canım
Haha di miAa ne güzel bir jest yapmış halıcı keşke herkes öyle olsaKarışık değil bence halı gayet hoş, kırlentte güzel rengini çok beğendim özellikle.
Hmm ondan öyle bir jest yaptı sizeOh sevindim o zaman sağol kuzu :)
Haha di miKaç evin tüm halılarını ondan aldırdık biz olacak o kadar
Beğenmenize sevindim bir rahatladım akşam gelsin de bütün haliyle çekeyim :)
Off çok yoğun neye koşacağımı şaşırdım ve çok canım sıkıldı, neyseki artık 6da çıkıyoruz
Yaşasın alışveriş yapan birileriKalmış şurda 2,5 saatin canını sıkmaya değer mi Allasen
Ay kızlar ya ben yine kendimi h&m de buldum. Yine başladım galiba çok kötü oldu bu iş
Annen nasıl oldu canım ?Yaşasın alışveriş yapan birileri
Haha deme öyle ya , yaşamasın. Yani yaşasın da alışveriş yapmadan yaşasın . Kendimi engellemek zorundayııııımYaşasın alışveriş yapan birileri
İyi canım ama doktora gitmemekte ısrarcı, o da çok paniklemiş dün. Bi adam düşerken görmüş tutmuş yoksa kafasını çarpacakmışAnnen nasıl oldu canım ?
Ay kıyamam ya korkmuştur tabi, tekrarlarsa doktora mutlaka gidin ama.İyi canım ama doktora gitmemekte ısrarcı, o da çok paniklemiş dün. Bi adam düşerken görmüş tutmuş yoksa kafasını çarpacakmış
Sen nasıl oldun ?
Kuzu mr çekildikten bi 15 dk sonra cdleri veriyolar raporu beklmeden onu doktoruna gösterebilirsin aslındaAy kıyamam ya korkmuştur tabi, tekrarlarsa doktora mutlaka gidin ama.
Ben bilmiyorum ya sabah yine tekrarlandı bu 3. olduAkşam mr a giricem işte sonuçlar cuma dan önce çıkmıyormuş haftaya kaldı sanırım sonuçlar
Tekrarlarsa kesinlikle ciddiye alınmalı tabi ama bir kerelik olayda annemi ikna edemiyorum.Ay kıyamam ya korkmuştur tabi, tekrarlarsa doktora mutlaka gidin ama.
Ben bilmiyorum ya sabah yine tekrarlandı bu 3. olduAkşam mr a giricem işte sonuçlar cuma dan önce çıkmıyormuş haftaya kaldı sanırım sonuçlar
Öylemi ben daha önce çekildim mr ama raporu beklmeiştim akşam sorayım bariKuzu mr çekildikten bi 15 dk sonra cdleri veriyolar raporu beklmeden onu doktoruna gösterebilirsin aslında
Evham yapma canım açlıktan falanda olabilir belki kötü şeyler düşünme hemen.Tekrarlarsa kesinlikle ciddiye alınmalı tabi ama bir kerelik olayda annemi ikna edemiyorum.
Yine nasıl olur ya ne oluyor böyleÇok mu streslisin şu sıralar kuzu ya nasıl bir şey böyle bu
Yani nasıl oluyor çok mu uzun sürüyor ki böyle hafıza kayıpları? Bir de çoğu şeyi hatırlıyorsun yakın zamanı mı unutuyorsun? İnşallah sadece psikolojiktir ya.
Akşam hemen sonuç çıksa da bi rahat etse içimiz. Kafa karıştırıcı gerçekten.Evham yapma canım açlıktan falanda olabilir belki kötü şeyler düşünme hemen.
Aksine hiç bir stresim yok düğün bitti rahatladım.. Kendimi ve çevremi biliyorum yakın zamanı unutuyorum ama ilk olduğunda ne zaman evlendiğimizi unuttum kendimi hala bekar sanıyordum
Yaa yine mi olduuu. Çok ilginç gerçekten ya, @Conchiglia nın dediği gibi yapmaya çalış mutlaka kuzu yani öyle bir cd veriyorlarsa mutlaka bi yere göster hemen Haftaya kadar beklemek çok zor geldi bana buradanAy kıyamam ya korkmuştur tabi, tekrarlarsa doktora mutlaka gidin ama.
Birde bana sor kafam allak bullak olduAkşam hemen sonuç çıksa da bi rahat etse içimiz. Kafa karıştırıcı gerçekten.
Yarın sabahtan başka hastanede randevu almıştım zaten cdyi verirlerse götürücem hemen sabahtan kuzumYaa yine mi olduuu. Çok ilginç gerçekten ya, @Conchiglia nın dediği gibi yapmaya çalış mutlaka kuzu yani öyle bir cd veriyorlarsa mutlaka bi yere göster hemen Haftaya kadar beklemek çok zor geldi bana buradan
Nerde çekilceksin mr ı canımBirde bana sor kafam allak bullak oldu
Yarın sabahtan başka hastanede randevu almıştım zaten cdyi verirlerse götürücem hemen sabahtan kuzum
Tamam dur bi sen sakin ol önce, sonuca kadar sakinliğimizi koruyoruz, senden de çok hızlıca sonuçları bekliyoruz.Birde bana sor kafam allak bullak oldu
Yarın sabahtan başka hastanede randevu almıştım zaten cdyi verirlerse götürücem hemen sabahtan kuzum
karşıyaka devlette canım özelde çekileyim dedim 525 lira istedilerNerde çekilceksin mr ı canım
Ozaman dua edelim akşam cdyi versinlerTamam dur bi sen sakin ol önce, sonuca kadar sakinliğimizi koruyoruz, senden de çok hızlıca sonuçları bekliyoruz.
Anladım canım bende alsancakta bi yerde çekilmiştim sigortayla anlaşmalı bi yerdi orasıysa orası kesin veriyo dicektim, inşallah öyle bişey vardır onlardada öğreniriz hemen inşallah güzel çıkıcak öyle düşünüp dua edelimkarşıyaka devlette canım özelde çekileyim dedim 525 lira istedilerAma özele götürücem sonuçları.
Ozaman dua edelim akşam cdyi versinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?