Canım mayıstan 6 ay gerisi kasım zaten. O da belgelerin geçerlilik süresi 6 ay olduğundan dolayı verilen bi süre. Belediyeden belediyeye değişiyordur tabi. En sağlıklı bilgi gidip oradan alınır.ama 6 ay öncesi açılıyormuş bende aradım alalım gidelim dedik 2016 için beklemeniz lazım başvurular ocağın ilk haftası başlayacak dedi o yüzden dedim
hoşbulduk canım evet evlendimçilek cnm hoşgeldin nasılsın evlendinmi sen?
hadi ya dur o zaman tekrar arayıp öğreneyim madem iyiki söyledinCanım mayıstan 6 ay gerisi kasım zaten. O da belgelerin geçerlilik süresi 6 ay olduğundan dolayı verilen bi süre. Belediyeden belediyeye değişiyordur tabi. En sağlıklı bilgi gidip oradan alınır.
hoşbulduk canım evet evlendim
balayı bayram iş koşturması derken hiç boş vaktim olmadı
sen nasılsın canım evini gördüm çok hoş olmuş huzurla oturun
sen yanlış hatırladın galiba canım bizin sorunumuz yoktu kisağol canım hayırlı olsun . Rabbim mesut etsin . Düzelttinizmi aranızı esinle nasıl evlendikten sora sana karşı tatlımm
Bir an önce gelir de güzel haberler verir inşallah kuzu..@blisss ne yaptı acaba, güzel haberlerle gelsin inşallah
İnşallah öyle olacak :)Bir an önce gelir de güzel haberler verir inşallah kuzu..
Ee kızlar dün dolma yapanlar elini kaldırsın
doğrudur kuzum karıştırmış olabilirimsen yanlış hatırladın galiba canım bizin sorunumuz yoktu kiAllah korusun
Hihi evet bu ciddi bir merak konusu yaaEe kızlar dün dolma yapanlar elini kaldırsın
Kuzu ben de tedirgin olmuştum ama çok heyecanlı bir süreç yap yap güzel olacakbende yapmak istiyorum ya, ama kıymalı nasıl yapılır bilmiyorum
Kıymalıyı ben de bilmiyorum ki hiç yapmadım, zeytinyağlı daha güzelbende yapmak istiyorum ya, ama kıymalı nasıl yapılır bilmiyorum
Hihi evet bu ciddi bir merak konusu yaa
Kuzu ben de tedirgin olmuştum ama çok heyecanlı bir süreç yap yap güzel olacak
Oo iyi o zaman ya zeytinyağlısı varsa mesele yokZeytinyaglı yapıyorum onda başarılıyım da, kıymalı nasıl oluyor aşamaları nasıl onu bilmiyorum , bilen biri aydınlatsın beni lütfennn
Hihi yani ben kısmen aydınlatabilirimZeytinyaglı yapıyorum onda başarılıyım da, kıymalı nasıl oluyor aşamaları nasıl onu bilmiyorum , bilen biri aydınlatsın beni lütfennn
Oo iyi o zaman ya zeytinyağlısı varsa mesele yokAcaba içini kıymayla önceden mi kavuruyorlar, internetten bakmaya da bu kadar üşenilir
Hihi yok yok kuzu çnceden kavurmak falan yok. Anlattım yukarıdauyuz şirket bilgisayarı, saçma sapan uygulamaları var, yemek siteleri yasaklı mı olur..
kıyma önceden kavrulur bence, pişme süreleri farklı ya , en kötü doğaçlama yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?