2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ama 6 ay öncesi açılıyormuş bende aradım alalım gidelim dedik 2016 için beklemeniz lazım başvurular ocağın ilk haftası başlayacak dedi o yüzden dedim
Canım mayıstan 6 ay gerisi kasım zaten. O da belgelerin geçerlilik süresi 6 ay olduğundan dolayı verilen bi süre. Belediyeden belediyeye değişiyordur tabi. En sağlıklı bilgi gidip oradan alınır.

Canım mayıstan 6 ay gerisi kasım zaten. O da belgelerin geçerlilik süresi 6 ay olduğundan dolayı verilen bi süre. Belediyeden belediyeye değişiyordur tabi. En sağlıklı bilgi gidip oradan alınır.
hadi ya dur o zaman tekrar arayıp öğreneyim madem iyiki söyledin

hoşbulduk canım evet evlendim
balayı bayram iş koşturması derken hiç boş vaktim olmadı
sen nasılsın canım evini gördüm çok hoş olmuş huzurla oturun

sağol canım hayırlı olsun . Rabbim mesut etsin . Düzelttinizmi aranızı esinle nasıl evlendikten sora sana karşı tatlımm

bu arada biz fotoğraf çekimi yapamadık hava yağmurluydu o yüzden güzel hava kolluyoruz şuan :)
sizin için olanlardan bi kaç foto attım albüme bakabilirsiniz

Hihi evet bu ciddi bir merak konusu yaa

Kuzu ben de tedirgin olmuştum ama çok heyecanlı bir süreç yap yap güzel olacak

Zeytinyaglı yapıyorum onda başarılıyım da, kıymalı nasıl oluyor aşamaları nasıl onu bilmiyorum , bilen biri aydınlatsın beni lütfennn

Zeytinyaglı yapıyorum onda başarılıyım da, kıymalı nasıl oluyor aşamaları nasıl onu bilmiyorum , bilen biri aydınlatsın beni lütfennn
Oo iyi o zaman ya zeytinyağlısı varsa mesele yok Acaba içini kıymayla önceden mi kavuruyorlar, internetten bakmaya da bu kadar üşenilir

Hihi yani ben kısmen aydınlatabilirim
Bizim biberler tahmini 10-12 taneydi sanki ve iç tam gelmişti.
250 gr. kadar kıyma kullandım 1 su bardağı kadar da pirinç
Sıvı yağ miktarını hatırlamnıyorum sen göz kararı haleldersin onu 1er kaşık gibi domates ve biber salçası ben genelde karıştırırım ikisini )
Sonra baharatlar zaten tuz, karabiber azcık da pulbiber koymuştum ben. Başka baharat koymadım sanırım
Onları tam sığacak bir tencereye koydum, ağızlarına da domates koydum tabii biberlerin :) Sonra tencereye ılık suda çözündürülmüş salçalı bir sos , sosda da tuz var azcık.
Oldu bitti işte kuzu.

Oo iyi o zaman ya zeytinyağlısı varsa mesele yok Acaba içini kıymayla önceden mi kavuruyorlar, internetten bakmaya da bu kadar üşenilir

uyuz şirket bilgisayarı, saçma sapan uygulamaları var, yemek siteleri yasaklı mı olur ..
kıyma önceden kavrulur bence, pişme süreleri farklı ya , en kötü doğaçlama yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…