Mercimek çorbası sarı ama
kuzum aynen öyle gayet faydalı ben kendime ekledim doğum teminatı bekleme süreleri dolsun diyeHaha adam haklı, daha ne yapayım diye düşünmüşÇabalamaya devam ediyor ama gayet başarılı bence :)
Ay evet o süper oluyor ya. Ablamın hastanede doğum 15bin di.TAm hatırlamıyorum rakam yanlış olabilir ama 3 bin falan ödediler. Kontrollerdeki karlar da cabası tabi. Her muayene 200 liraydı ama baya iyi bir rakam ödüyordu onlar.
Bya faydalı bişey bu cidden
Haha inşallah arkadaşım inşallah
Haha isteyerek yarısını başarmış oldun zaten kuzu, zamanla gelir o el ayarı çalışmalara devam
Yarın ortalıkda görünmezsen şüphelenelim mi yani kuzuhadi bakalım, yarın çalışmalara başlıyorumsonuç başarılı olursa buralardayım
Aaaa neden ki bişeyi eksik koymuşundur kuzu sana bi tavsiye kasaplarda yapılan köfteyi al yap onlarınki çok lezzetli oluyo yaparsın yaa yapamicam deme yavaş yavaş
indi gibi bende kuzu artık tutumlu genç evli bir bayansın gözüme
evet kuzum eklet unutma gebelik rutin kontrollerde olsun içinde limitsiz eklet
ne yapsın çoçuk kendi çapında çözüm üretmeye çalışıyor sen mi mail adresinden rezerveleri görecek ona göre plan yapacak
köfte yokmuş gibi davrandık kısmına bayıldım
kuzu en azından kobay olarak kullanıp yedirmedin ben olsam kesin zorlardım
baharat kavramım yoka daha bi güldüm o bendede yok galiba hep fazla oluyor
sarı seviyosun anladık arkadaşım sarımtırak köfte yapmakta olmamış yani
Yarın ortalıkda görünmezsen şüphelenelim mi yani kuzu
Hahah yok canım , biz her şartta burada destekteyiz!buralara gelmeye yüzüm olmaaz belki
ayyy ne güldümmmindi gibi bende kuzu artık tutumlu genç evli bir bayansın gözüme
evet kuzum eklet unutma gebelik rutin kontrollerde olsun içinde limitsiz eklet
ne yapsın çoçuk kendi çapında çözüm üretmeye çalışıyor sen mi mail adresinden rezerveleri görecek ona göre plan yapacak
köfte yokmuş gibi davrandık kısmına bayıldım
kuzu en azından kobay olarak kullanıp yedirmedin ben olsam kesin zorlardım
baharat kavramım yoka daha bi güldüm o bendede yok galiba hep fazla oluyor
sarı seviyosun anladık arkadaşım sarımtırak köfte yapmakta olmamış yani
Haha adam haklı, daha ne yapayım diye düşünmüşÇabalamaya devam ediyor ama gayet başarılı bence :)
Ay evet o süper oluyor ya. Ablamın hastanede doğum 15bin di.TAm hatırlamıyorum rakam yanlış olabilir ama 3 bin falan ödediler. Kontrollerdeki karlar da cabası tabi. Her muayene 200 liraydı ama baya iyi bir rakam ödüyordu onlar.
Bya faydalı bişey bu cidden
bence fazla koydum, kimyondan şüpheleniyorum bir de ekmek de koymadımZaten bir kere yaptım köfteyi güzel olmadı, ama yenecek kıvamdaydı en azından bir kere daha denedim, o hüsran tabii..en fazla bir kere daha denerim baktı olmuyor çözüm : dediğin gibi kasap köftesi
Hahah yok canım , biz her şartta burada destekteyiz!
ayyy deme öyle biz hep severiz seni, annem pilavı ilk kez yaptığında evdeki hiç kimse yememiş kuzuları varmış onlara götürmüş onlar bile yememiş düşünburalara gelmeye yüzüm olmaaz belki
ayyy kıyamam ya ama inatla devam etmen güzel canım yılma
ayyy deme öyle biz hep severiz seni, annem pilavı ilk kez yaptığında evdeki hiç kimse yememiş kuzuları varmış onlara götürmüş onlar bile yememiş düşünşimdi on numara yapar ama
Hahah ay ne güldümayyy deme öyle biz hep severiz seni, annem pilavı ilk kez yaptığında evdeki hiç kimse yememiş kuzuları varmış onlara götürmüş onlar bile yememiş düşünşimdi on numara yapar ama
Bizde çok gülmüştükayyy resmen sesli güldüm yabende kedi aradım sokak sokak inşallah annen gibi olurum bende ilerde...Annemden telefon ile yardım alıyorum da , hep de aramak istemiyorum . gülüyor bana
benimde babam güzel yemek yapar, hatta çoğu şeyi o öğretti bana da, şimdi bildiklerimi de unuttum
Bi duysa şuralara yazdığımıHahah ay ne güldüm
Güzel bir başarı hikayesi oldu bu kuzu
Hihih ay evet bir annenin böyle birşeyi gördüğünü düşünmek isteiyorum, ne kızmalar ne tripler kimbilir.Bi duysa şuralara yazdığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?