- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzu paintte farklı kaydet çözünürlüğünü düşürmek lazımhatunlar siz buraya düğün fotoğraflarınızı nasıl eklediniz yahu? ben beceremedim![]()
Hahaha götürüceksin aslında kimbilir nasıl sa iştahla yer , gözümün önünde şuan o götüntüler
Hı hı conchiglia cıım sana şimdi göndertirYok canımm çok severim olsa da yesek![]()
kuzu paintte farklı kaydet çözünürlüğünü düşürmek lazım![]()
tabikiiii canımmHahaha götürüceksin aslında kimbilir nasıl sa iştahla yer , gözümün önünde şuan o götüntüler
Hı hı conchiglia cıım sana şimdi göndertir![]()
![]()
photoshop varmı çözünürlüğünü düşürhuhuhuu çok uğraştırıcı olur öyle de![]()
Ben göndeririim sen iste yeterki ay o değilde benim canım ne çektiKızlar söylediniz söylediniz canımı çektirdiniz işte ne olacak şimdi kim verecek bana bunun hesabını he![]()
Anam resmen baskılar seni yıldırdıKızlar söylediniz söylediniz canımı çektirdiniz işte ne olacak şimdi kim verecek bana bunun hesabını he![]()
Anam resmen baskılar seni yıldırdıKızlar söylediniz söylediniz canımı çektirdiniz işte ne olacak şimdi kim verecek bana bunun hesabını he![]()
Hıh nedir nedir acabaaaBen göndeririim sen iste yeterki ay o değilde benim canım ne çekti![]()
photoshop varmı çözünürlüğünü düşürbiraz öyle oluyo o yüzden anca 6-7 tane atmıstım
![]()
Ah kuzucumm sağollBen göndeririim sen iste yeterki ay o değilde benim canım ne çekti![]()
Hahah aynen öyle olduAnam resmen baskılar seni yıldırdı![]()
![]()
![]()
un helvası nerden de gördüm yaAnam resmen baskılar seni yıldırdı![]()
![]()
Hıh nedir nedir acabaaa![]()
BEnimde canım çektiiiiiiiun helvası nerden de gördüm ya![]()
![]()
yapiim mi beraber yerikkBEnimde canım çektiiiiiii![]()
Ay ne güzel olur bende irmik helvası yapayımmı yanınaayapiim mi beraber yerikk![]()
ayyy dondurmada yeriz irmik helvasıylaAy ne güzel olur bende irmik helvası yapayımmı yanınaa![]()
Huhuuu gerçekten çok iyi olurdu şuan olmalıydı hamile kalmadan aş erdim vallaayyy dondurmada yeriz irmik helvasıyla![]()
Huhuuu gerçekten çok iyi olurdu şuan olmalıydı hamile kalmadan aş erdim valla![]()