- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
ay ne fenalar
Eh bundan iyi fırsat olamazdı tabi fiyatları uçurmak için . En iyisi gelsin yemekler gitsin temizlikler![]()
![]()
herkes kaçıyor herhalde istanbuldan..

bu gidişle yemek, temizlik beni bekliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne fenalar
Eh bundan iyi fırsat olamazdı tabi fiyatları uçurmak için . En iyisi gelsin yemekler gitsin temizlikler![]()
![]()
biraz uzakmış ama 4 gün tatil varGitme fikri benimde aklımdan geçti de
12 saat karayolu, ve havalimanı durumu düşündürüyor
aaa temizlik yaparsın işte ne güzelherkes kaçıyor herhalde istanbuldan..
bu gidişle yemek, temizlik beni bekliyor![]()
aaa temizlik yaparsın işte ne güzel![]()
Bende çok severim kendilerini yarın ki planımın bir kısmı bu zatenTemizlikle aram iyidir![]()
Ne kadar da güzel bir tatil planıııı, keşke benim de olsa!Bende çok severim kendilerini yarın ki planımın bir kısmı bu zaten![]()
Bende çok severim kendilerini yarın ki planımın bir kısmı bu zaten![]()
öğlen 2 ye kadar halledicem sonra dışarı çıkıcam eşim çalışıyo zatentatilini temizlik ile geçirme bence![]()
ahhahah tatil olunca ne yapcam ya gezicem dersinNe kadar da güzel bir tatil planıııı, keşke benim de olsa!![]()
Hahahahhahah tatil olunca ne yapcam ya gezicem dersin![]()
tebirk ederim kuzucumm ben zehirlendim direk biliyomusun cumartesiHahahYok yok hele seninki gibi bir durumda en güzeli temizlik. Sonunda gezme varsa pek acı da olmuyor hem
Geçen hafta eşim işteyken nasıl bir temizlik yaptığımı görsen benimle gurur duyardın. Zehirlenmeyi göze almıştım o derece![]()
![]()
Hahahah ay güleyim mi napayım bilemedim yatebirk ederim kuzucumm ben zehirlendim direk biliyomusun cumartesi![]()
buharlar çıkıyodu banyodan
![]()
ayyy evet bi deterjan var o baya iyi temizliyo da ama biraz ağır onu fazla kaçırmışım bide başka bi tarafada çamaşır suyu dökmüştüm kokuklar karışınca bi baş ağrısı bi bulantı ayran falan içtim iki hava aldım da topladımHahahah ay güleyim mi napayım bilemedim ya![]()
Cidden zehirlendin mi baya baya??
O görüntüyü biliyorum benim de banyodan ciddi ciddi buharlar çıkıyodu , gözlerimde yaşlar boğaz tahriş öksür dur! Ayaklar çamaşır suyundan kayıyo![]()
Ama inatla çıkmadım .
ayyy o ayakların kayma olayı çok fena öyle düşmüşlüğüm var dikkat etHahahah ay güleyim mi napayım bilemedim ya![]()
Cidden zehirlendin mi baya baya??
O görüntüyü biliyorum benim de banyodan ciddi ciddi buharlar çıkıyodu , gözlerimde yaşlar boğaz tahriş öksür dur! Ayaklar çamaşır suyundan kayıyo![]()
Ama inatla çıkmadım .
Hahah ay dikkat etmek lazım kuzucum Allah korusun. Temizlik yaparken eşim ne zaman ara ben "banyoyu temizliyorum" diyodum. İntihar ediyomuşum gibi çık arık şu banyodan lütfen diye yalvardı adam resmen çok komiktiayyy evet bi deterjan var o baya iyi temizliyo da ama biraz ağır onu fazla kaçırmışım bide başka bi tarafada çamaşır suyu dökmüştüm kokuklar karışınca bi baş ağrısı bi bulantı ayran falan içtim iki hava aldım da topladım![]()
Ayy hahah ne çok maceran var temizlikle ilgiliayyy o ayakların kayma olayı çok fena öyle düşmüşlüğüm var dikkat et![]()
![]()
öğlen 2 ye kadar halledicem sonra dışarı çıkıcam eşim çalışıyo zaten![]()
ahahahha harbiden komikHahah ay dikkat etmek lazım kuzucum Allah korusun. Temizlik yaparken eşim ne zaman ara ben "banyoyu temizliyorum" diyodum. İntihar ediyomuşum gibi çık arık şu banyodan lütfen diye yalvardı adam resmen çok komikti
Ayy hahah ne çok maceran var temizlikle ilgiliDüşmedim ama baya dans ediyodum ben de ya. Bi de iş bitiminde taytımın çamaşır suyu olduğunu gördüm o kısım çok acıydıı. İçime oturdu resmen
![]()
Haha evet baya temizlik taytı oldu artık oahahahha harbiden komik![]()
amannn bidaa hep o taytı giy bari battı gitti
Haha evet baya temizlik taytı oldu artık o
Bu arada haklı çıktın kuzu yineYarın ile birlikte Cumayı da tatil ediverdiler burada :)