2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hımmm anladm canm bende ınternette baktım kötü bi yoruma rastlamadım ıcım rahat edemedı:) suan fıyatı 170 taksıtle 200 oldu kazıklanmıyırum dımı:KK53:

Yok canım kazıklanmıyorsun :) Biz 4 kişi kullanıyoruz şimdi aklıma geldi :KK57: Yani iki kuzenimde de var..memnunuz inşallah sende memnun kalırsın :KK25:

Ayrıca günaydınlarrr ama ben suan uykuya gecıcem resmen regl agrım yuzunden sabahladım:KK61:

Canım baban istedi sanırım tek gelsin diye dimi? Öyle gelicek o halde.. Ben de çok isterdim uzak olmasak gelsin önce babamla ailemle tanışsın bence bu çok güzel birşey

Evet canım babam öyle istedi..hatta herkes çok garipsedi abim dün aradı dalga geçiyo benimle , Babam amerikalı ailelere mi özendi, tek başına çağırmış diye :eek:.

Bugün erkek arkadaşım ailemle tanışmaya gelecek tek başına, olumsuz birşey olur diye çok korkuyorum :KK43:
Ayrıcaa olumsuz dusunup negatıf seyleri cagırma olumlu ol :) hersey güzel olacak sende strese girersen stresli olanları kım sakın tutacak:)

Evet canım babam öyle istedi..hatta herkes çok garipsedi abim dün aradı dalga geçiyo benimle , Babam amerikalı ailelere mi özendi, tek başına çağırmış diye :eek:.

Baban istemişse ne güzel bence çok şanslı sende sevdiceğinde :)

Hahahahah ay cok iyiydı ya :KK48: Canm bnm babam yk haliyle abım evın reısı:))))) benım abıde nısanlımı kendı iş yerıne cagırmıstı tek basına :KK33: Once tek görüp analız edecek sonra aılesıni cagıracakmıs die. Kasma yani :KK70: Senınde olumlu gecer sevdıcegın ıyı olduktan sonra

Gunaydinlar :KK49:
Mutlu bi cumartesi olsun kizlar
greenandblue greenandblue canimm bence her ey ckk guzel gececek stres yapma
Orya Orya canim gunaydin evet cok yogun bi donem:KK51:
Dun cok sinirim bozuldu 6 da cikiyorm normalde hepimizi (3 kisiyiz) 7 ye kdr bekletti. Sonra toplanti yapti. Ben bu ofise geldigmde kimse calismiyordu tek ben vardim yani simdi sartlari degistirmeye calisiyor. Neymis cikarken ben cikiyorm degil cikabilir miym dicek misim. Yaknda c.tesi de calistircakmis Beni. Cnku suan bi tane yeni bi kiz aldi asistan bi tek o calisiyor. Ben burayi sirf c.tesi yok die daha dusuk maasina ragmen kbul ettim ilk gorusmede konustk ben c.tesi calismam dedim oyle anlastik. Baska bi yerden teklif aldim sirf 6 da cikmiyolar surekli mesai yapiolar die kabl etmedim maasida 300 tl fazlaydi. Simdi gelmis boyle diyor cok sinirim bozuldu. Ama bana c.tesi gel derse hic gitmem isten cikarim umrumd da olmaz :eek:

Bi dokun bin ah isit yapmisim resmen orya ne cok konystum:oops:

Estağfurullah canım olur mu öyle şey.. Üzüldüm sadece yani snuçta girerken konuşmuşsunuz şimdi böyle bir toplantı iel açıklaması sen daha iyisini bilirsin kendin için tabii nasıl istersen öyle olsun hakkında hayırlısı canım

Estağfurullah canım olur mu öyle şey.. Üzüldüm sadece yani snuçta girerken konuşmuşsunuz şimdi böyle bir toplantı iel açıklaması sen daha iyisini bilirsin kendin için tabii nasıl istersen öyle olsun hakkında hayırlısı canım
Malesef canim sacma span kural yapmaya calisiyor. Dsha bu hic bisey degil anlatsam roman olur :) bi de benim evim cok uzak ofise 1.30 saatim yolda geciyor. 8 de ciktim dun dusunsene bencillik yani. Ben bayanim o saatte sknti cekiyorm

Hahahahah ay cok iyiydı ya :KK48: Canm bnm babam yk haliyle abım evın reısı:))))) benım abıde nısanlımı kendı iş yerıne cagırmıstı tek basına :KK33: Once tek görüp analız edecek sonra aılesıni cagıracakmıs die. Kasma yani :KK70: Senınde olumlu gecer sevdıcegın ıyı olduktan sonra

Ayy evet babam huy değiştirdi resmen,:KK57: O da ilk tek görüp analiz edecekmiş, neyi test edecek merak ediyorum..Sonumuz hayırlı olsun artık :KK14:

Gunaydinlar :KK49:
Mutlu bi cumartesi olsun kizlar
greenandblue greenandblue canimm bence her ey ckk guzel gececek stres yapma
Orya Orya canim gunaydin evet cok yogun bi donem:KK51:
Dun cok sinirim bozuldu 6 da cikiyorm normalde hepimizi (3 kisiyiz) 7 ye kdr bekletti. Sonra toplanti yapti. Ben bu ofise geldigmde kimse calismiyordu tek ben vardim yani simdi sartlari degistirmeye calisiyor. Neymis cikarken ben cikiyorm degil cikabilir miym dicek misim. Yaknda c.tesi de calistircakmis Beni. Cnku suan bi tane yeni bi kiz aldi asistan bi tek o calisiyor. Ben burayi sirf c.tesi yok die daha dusuk maasina ragmen kbul ettim ilk gorusmede konustk ben c.tesi calismam dedim oyle anlastik. Baska bi yerden teklif aldim sirf 6 da cikmiyolar surekli mesai yapiolar die kabl etmedim maasida 300 tl fazlaydi. Simdi gelmis boyle diyor cok sinirim bozuldu. Ama bana c.tesi gel derse hic gitmem isten cikarim umrumd da olmaz :eek:

Teşekkür ederim canım benim :KK50:

O patronu gönder bana sen, zaten gerginim aardan çıkarırım onu da..Lafa bak çıkabilir miyim dicek miş mişşş.:KK57::KK57:.Yahu benim çalışma saatim bellidir, geldiğinde çıkarım tabi..olağan dışı bir durum söz konusu değil ise bu böyledir. Bırak tasarimcibayan tasarimcibayan canını sıkmaya değmez, sen başta nasıl anlaştıysan öyle devam et dediğin gibi..

Teşekkür ederim canım benim :KK50:

O patronu gönder bana sen, zaten gerginim aardan çıkarırım onu da..Lafa bak çıkabilir miyim dicek miş mişşş.:KK57::KK57:.Yahu benim çalışma saatim bellidir, geldiğinde çıkarım tabi..olağan dışı bir durum söz konusu değil ise bu böyledir. Bırak tasarimcibayan tasarimcibayan canını sıkmaya değmez, sen başta nasıl anlaştıysan öyle devam et dediğin gibi..
Snki annem babm izin alcam ondan.bi de tum bunlar olurken bana boyle yaparken tsarimci arkadas 1 hafta gelmiyor ve ona hicbsey denmiyo. Kovcam diyo kovmuyo fln insan deliriyor. Banane derim normalde ama alanim olmamsina rgmen onun islerini toparliorm o yok diye

Snki annem babm izin alcam ondan.bi de tum bunlar olurken bana boyle yaparken tsarimci arkadas 1 hafta gelmiyor ve ona hicbsey denmiyo. Kovcam diyo kovmuyo fln insan deliriyor. Banane derim normalde ama alanim olmamsina rgmen onun islerini toparliorm o yok diye

Patronluğu sana mı hasbamın..!! Bırak canım ya , inan takmaya bile değmez..İnsan deliriyo elbet yapılan haksızlıkları görünce..Bak, ben geçen sene bu zaman berbat biryerde çalışıyordum..Ne yemek düzeni, ne tatil ve bütün sorumluluk bendeydi..Buraya +800 tl gibi bir farkla başladım..Tam bir yıl olacak çok şükür..İnan Allah sabredince mükafatını veriyor.

Patronluğu sana mı hasbamın..!! Bırak canım ya , inan takmaya bile değmez..İnsan deliriyo elbet yapılan haksızlıkları görünce..Bak, ben geçen sene bu zaman berbat biryerde çalışıyordum..Ne yemek düzeni, ne tatil ve bütün sorumluluk bendeydi..Buraya +800 tl gibi bir farkla başladım..Tam bir yıl olacak çok şükür..İnan Allah sabredince mükafatını veriyor.
Kuzum ben 1 seneyi gecti burdaym ben geldgmde bi elemani bile yoktu. Ben toparladm tum islerini. O zaman part time calisiyordm 2 ay once de fulle gectm ama dedm mesela c.tesi calismam diye. Hatta baska bi yerden teklif geldi c.tesi yoktu ama surekli mesai yapiyorlardi fln o yuzden istemedim burayi sectm bu da ayni seye cevriyosa niye burd calisaym ki. Ben 6 gun calistktn sonra gider tv kanalinda calisirim. Bakicam boyle devam ederse ayrilirim. Bizim sektorde eleman acigi cok. Yetismis eleman yok. Genelde is ogrenip istanbula kaciyorlar benim 3. Senem her bicimde is bulurum yanii. Ama insanin sinirleri bozuluyor

Aayy resmı armı atabılırmısınn lütfen:)
B407444CE5B88_0_304x424.jpg
index.php

bu canım bardaklarım :)
Günaydın gelinciklerrrrrrrrrrr :KK73::KK73::KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes:

Günaydın greenandblue greenandblue :)

Mutlu huzurlu güzel bi cumartesi olsun inşallah hepimize:)
günaydın gelincikler :)

Bugün erkek arkadaşım ailemle tanışmaya gelecek tek başına, olumsuz birşey olur diye çok korkuyorum :KK43:
hiç korkma canım herşey çok kolay oluyor :)
benim babamda sevgilimi önce tek görmek istedi ayyy görceksin suratını domates gibi kıpkırmızı :)
ama çok iyi oldu baya sohbet ettiler :)
maç izlediler tavla oynadılar
babamın en sevdiği tatlıyla lokum almıştı gelirken o tatlıda babama jest oldu 2 gün sonrada ailesiyle tanıştık :)

Back
X