- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmm hoşbuldum :) İyi eğlenceler sana :)Ben de senin gibiym canim hic alarm kurmam mesela otomatik uyanirim hep 7.30 da :)
Canimm cok sevindim hadi hayirlisi olsun hakkinizda :)
Gunaydin kuzu olur mu hicc hosgeldinn
Kizlar ben sevgilimin yanina gidiyorm optum hepinizi :)
işte benim baktıklarımda bu tarz canım:)hayalseverrr Ben bunları çok beğeniyorum canım :)
canım yer bulunmıcak kadar büyük değiller ya ben görmüştüm bende beğenıyorum ama alırmıyım blmıyorum :)işte benim baktıklarımda bu tarz canım:)
ama kocaman masa nereye konur nasıl olur bilmiyorum![]()
kafam çok karışık gerçektencanım yer bulunmıcak kadar büyük değiller ya ben görmüştüm bende beğenıyorum ama alırmıyım blmıyorum :)
Kızlar hepinize Günaydın..herkese çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Dün aksama geçeyim hemen,saat 08:00 de geldi, bizimkiler çok sıcak davrandı, babam çok şaşırttı beniÇay ve ikramlar derken saat 12 ye geliyordu gittiğinde..Olumsuz birsey olmadı çok şükür. Iki hafta sonra ailesini davet etti babam tanışmak için..sanırım ocak ta da nişan olacak kismetse. .benden haberler bunlar
![]()
Hahaaaa:) beni korkutmak için uğraştın baktın olmuyo demigreenandblue Canımmm çok sevindim bak ben sana dedim dimi herşey güzel olucak diyee ohh bayaa da oturmuş 2 hafta mıı
Hazırlıklara başlaa (korkutayım seni azıcık)
@tubbb Çok sağol canım eh işte geçicek inşallah en kısa zamanda :)
Ben sabah uykusunu sevmiyorum canım onun yerine akşam erken uyurum :)Ben de senin gibiym canim hic alarm kurmam mesela otomatik uyanirim hep 7.30 da :)
Canimm cok sevindim hadi hayirlisi olsun hakkinizda :)
Gunaydin kuzu olur mu hicc hosgeldinn
Kizlar ben sevgilimin yanina gidiyorm optum hepinizi :)
Hahaaaa:) beni korkutmak için uğraştın baktın olmuyo demi![]()
:)) tek rahat gelin adayı benim galiba :)Kime niyet kime kısmettt![]()
Sonumum merak ediyorum :) kızlar benim herşeyim tam olursa hiç birinizin korkmasına gerek yok:)Kesinlikleee![]()
Sonumum merak ediyorum :) kızlar benim herşeyim tam olursa hiç birinizin korkmasına gerek yok:)
Ayy inşallah :) hepimizin sonu güzel olsun:)Mutlu son inşallahh![]()
Ayy inşallah :) hepimizin sonu güzel olsun:)
Bende nişanlımlayım ne yapsam diye düşünüyorumİnşallah canım :) ben giyiniyorum ailecek dışarı çıkıcaz hava çok güzel burada görüşmek üzere![]()