2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Eklentiler

• FB,6259,45,betsy-collection-hasir-cekmeceli-utu-masasi-kopya1.webp
    FB,6259,45,betsy-collection-hasir-cekmeceli-utu-masasi-kopya1.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 64
Ben de senin gibiym canim hic alarm kurmam mesela otomatik uyanirim hep 7.30 da :)

Canimm cok sevindim hadi hayirlisi olsun hakkinizda :)

Gunaydin kuzu olur mu hicc hosgeldinn

Kizlar ben sevgilimin yanina gidiyorm optum hepinizi :)
Canımmm hoşbuldum :) İyi eğlenceler sana :)

Kızlar hepinize Günaydın..herkese çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Dün aksama geçeyim hemen,saat 08:00 de geldi, bizimkiler çok sıcak davrandı, babam çok şaşırttı beni :KK66: Çay ve ikramlar derken saat 12 ye geliyordu gittiğinde..Olumsuz birsey olmadı çok şükür. Iki hafta sonra ailesini davet etti babam tanışmak için..sanırım ocak ta da nişan olacak kismetse. .benden haberler bunlar :KK68:Hoppa:KK68:

gunaydın tatlım hadi hayırlı olsun simdiden tatlım=)

greenandblue greenandblue Canımmm çok sevindim bak ben sana dedim dimi herşey güzel olucak diyee ohh bayaa da oturmuş 2 hafta mıı :KK57: Hazırlıklara başlaa (korkutayım seni azıcık) :KK70::KK70:

@tubbb Çok sağol canım eh işte geçicek inşallah en kısa zamanda :)
Hahaaaa:) beni korkutmak için uğraştın baktın olmuyo demi :KK70:

Ben de senin gibiym canim hic alarm kurmam mesela otomatik uyanirim hep 7.30 da :)

Canimm cok sevindim hadi hayirlisi olsun hakkinizda :)

Gunaydin kuzu olur mu hicc hosgeldinn

Kizlar ben sevgilimin yanina gidiyorm optum hepinizi :)
Ben sabah uykusunu sevmiyorum canım onun yerine akşam erken uyurum :)

Bu arada kızlar ben tüm nevresim takımlarımı çift kişilik yaptırdım :) annem 3tane kayınvalidemde 2tane yorgan yapacak onlarda çift kişilik. Babannem aramış demiş tek kişilik yaptır bi tane daha demiş hatta baya kızmış. Elinden de geliyo ama yapim de demiyo. Banada tek kişilik mantıksız geliyo.siz tek kişilik aldınız mı hiç

Back
X