2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Orya Orya kuzu , görmedim eski yazılanları canım ya, leyla gibiyim bugünlerde..20 aralıkta aile tanışması olacak kuzu..Dha sonra kısmetse ocak sonu okullar tatil olduğunda isteme ve nişan olacak..Nişan evde olacak..Çok kısa giymek istemiyorum aslında servis falan yapıcam sonuçta..Nişan da uzun giyerim artık :)

:( görmedin demek .. 2 haftan var yani canım tanışmak için gelicekler dimi sadece çok abartılı birşeye gerek yok o halde hani dizlerde bir elbise giyebilirsin yada etek bluz da olabilir çok topuklu olmayan sade bir ayakkabı giyersin tanışma çünkü öyle nişanlık yada söz için giyilen ayakkabılardan giymene gerek yok saçını ve makyajını da abartmadan kendin yaparsın istersen saçın için git kuaföre ama makyajını kendin yap derim abartılar çünkü..Ne renkler yakışıyo en sevdiğin renk ne?Yada sevdiceğinin senin üzerinde sevdiği bir renk var mı hoşş her rengi seviyordur senin üzerinde :) benimkide laf :) Önü çok açık olmayan bir elbise uygun olur beyaz ve siyah renk hariç ;)

X

canm biraz değil çok yağlı oluyo sabahta kahvaltı yapamıyorum acıkıncada ders anlatamıyorum ben. O zamanda tost yiyorum malesef :KK43:

Sabah kahvaltısı önemli işte canım :( buldum akşamdan sandviç Tarzı birşey hazırla :) sabahları zor gelebilir ama akşamdan hazırlarsan hemen alır çıkarsın :) okulun Çevresinde güzel yemek yapan yer yok mu? :/

:KK43: görmedin demek .. 2 haftan var yani canım tanışmak için gelicekler dimi sadece çok abartılı birşeye gerek yok o halde hani dizlerde bir elbise giyebilirsin yada etek bluz da olabilir çok topuklu olmayan sade bir ayakkabı giyersin tanışma çünkü öyle nişanlık yada söz için giyilen ayakkabılardan giymene gerek yok saçını ve makyajını da abartmadan kendin yaparsın istersen saçın için git kuaföre ama makyajını kendin yap derim abartılar çünkü..Ne renkler yakışıyo en sevdiğin renk ne?Yada sevdiceğinin senin üzerinde sevdiği bir renk var mı hoşş her rengi seviyordur senin üzerinde :) benimkide laf :) Önü çok açık olmayan bir elbise uygun olur beyaz ve siyah renk hariç :KK66:

2 hafta bile yok bugünü saymazsak 11 gün var..:KK17: Sadece tanışma olacak canım, bende saç makyajı evde yaparım diyorum ama acaba saç için kuaföre mi gitsem? Fön için mesela? ben en çok siyahı seviyorum ama yaaa ..Yada bordo renk olabilir mi? Diz hizasında güzel bir elbise bulabilirmiyim acaba ? Sen ayakkabı giy demişsin ama kuzu evde tanışma için saçma durmaz mı?

Canım bak ben ne yaptım anlatayım :) teyzemlerde bizdeydi :) geldiler bize hoşgeldiniz diyip ellerinden öptüm anne ve babanın :) sonra içeri geçtiler bende geçtim bi 5dk oturdum yanlarında. Sonra yemeği hazırlamak için mutfağa girdik 2kız kardeşim teyzem annem ve kuzenim :) yemeği hazırladık :) büyükler ayrı bi yerde yedi yemeği yani bende oturmadım orda:))) yemekten sonra ben kahve yaptım:) sonra da çay servisini yaptık :) çaydan sonra anneler bi odaya gitti o zaman bende gittim oturdum yanlarına en sonda meyve servisi yaptık :)

Sabah kahvaltısı önemli işte canım :KK43: buldum akşamdan sandviç Tarzı birşey hazırla :) sabahları zor gelebilir ama akşamdan hazırlarsan hemen alır çıkarsın :) okulun Çevresinde güzel yemek yapan yer yok mu? :/
Canm bulunduğum ilçede yok yemek yapan bi yer:( evim yakın ama gidince geri okula dönmek zor oluyo:(

2 hafta bile yok bugünü saymazsak 11 gün var..:KK17: Sadece tanışma olacak canım, bende saç makyajı evde yaparım diyorum ama acaba saç için kuaföre mi gitsem? Fön için mesela? ben en çok siyahı seviyorum ama yaaa ..Yada bordo renk olabilir mi? Diz hizasında güzel bir elbise bulabilirmiyim acaba ? Sen ayakkabı giy demişsin ama kuzu evde tanışma için saçma durmaz mı?
Yok canm durmaz :)

Heyecan olucak tabiii :) :) Canım yani bende zaten fön vc.. için git istersen dedim yada evdede yaparım diyorsan yap.Siyah olmasın barii kız bordo olabilir çok seviyorsan diz hizasında ;) bulursun neden bulamıcakmışsın canım böyle umutsuz olma ben söz için çıktığımda ablamla sağolsun beni çok motive etti ben habire ağladım bulamıcam bak fatihte bile bulamadık dedim ordan bakırköye geçtik yol boyunca ablam telkin yaptırdı bana bulucam elbise içime sinicek çok güzel olucak herşeyim harika olucak diye hep kendime söyledim telkin ettim kendimi en sonunda da buldum.Ayakkabı konusu için hani eğer sen istersin belki diye dedim yoksa bende düşünmedim tabii tanışma için gerek yok canım ;)

Canım bak ben ne yaptım anlatayım :) teyzemlerde bizdeydi :) geldiler bize hoşgeldiniz diyip ellerinden öptüm anne ve babanın :) sonra içeri geçtiler bende geçtim bi 5dk oturdum yanlarında. Sonra yemeği hazırlamak için mutfağa girdik 2kız kardeşim teyzem annem ve kuzenim :) yemeği hazırladık :) büyükler ayrı bi yerde yedi yemeği yani bende oturmadım orda:))) yemekten sonra ben kahve yaptım:) sonra da çay servisini yaptık :) çaydan sonra anneler bi odaya gitti o zaman bende gittim oturdum yanlarına en sonda meyve servisi yaptık :)

O zaman bende hoşgeldiniz faslından sonra el öpüyorum yani..Anammm utanırım ben yahuuuu,Ayy bide ben heyacanlanınca istem dışı olarak sırıtıyorum :):63: Ortalıkta ayran budalası gibi dolanmam umarım :):KK14::KK14: Tanışmada kahve yapılır mı ki o_O

O zaman bende hoşgeldiniz faslından sonra el öpüyorum yani..Anammm utanırım ben yahuuuu,Ayy bide ben heyacanlanınca istem dışı olarak sırıtıyorum :):63: Ortalıkta ayran budalası gibi dolanmam umarım :):KK14::KK14: Tanışmada kahve yapılır mı ki o_O
yaptık canm biz yemekten sonra:)

Heyecan olucak tabiii :) :) Canım yani bende zaten fön vc.. için git istersen dedim yada evdede yaparım diyorsan yap.Siyah olmasın barii kız bordo olabilir çok seviyorsan diz hizasında :KK66: bulursun neden bulamıcakmışsın canım böyle umutsuz olma ben söz için çıktığımda ablamla sağolsun beni çok motive etti ben habire ağladım bulamıcam bak fatihte bile bulamadık dedim ordan bakırköye geçtik yol boyunca ablam telkin yaptırdı bana bulucam elbise içime sinicek çok güzel olucak herşeyim harika olucak diye hep kendime söyledim telkin ettim kendimi en sonunda da buldum.Ayakkabı konusu için hani eğer sen istersin belki diye dedim yoksa bende düşünmedim tabii tanışma için gerek yok canım :KK66:

Ahh kuzu yaaa, burda ne güzel dalga geçiyordum kendimle, daha hiçbirşeyim belli değil diye..Bu seferde çok mu hızlı oluyor ki? Bu aralar bunu düşünüyorum o_OBordo renk bana yakışıyor yani öyle söylüyorlar, o yüzden bu renk bakıcam..Ama hangi mağazaya , yeni bir şey üretmiyorlar ki geçen sezonun aynısı..Ay zaten ben panik atak biriyim, telaştan iyice saçmalamam umarım yaa..

Back
X