- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa yine tembellik geldi üstüme yarın misafirim var evi temzilemem gerek
Kızlar yarın poğaça haşhaşlı kek ve kısır yapcam. Diyorum poğaça işe haşhaşlı keki bugün yapsam taze olur mu kiyada yarın 2den 6ya kadar yetiştirebilir miyim
![]()
Hiç canını sıkma ya bundan sonra bişeylere alışmaz şikayette etmez yani bu genel bi durum hepsi aynı gel git ara sor istiyolar ama alışınca yapmayınca sorun olabiliyo :)Dimi canım ya, bana patlamayı geç hadi bnde öle sonra özür diledi arkasından yine aynı şeyler bu sefer annesine bağrıyor konumuna düştüm. Nişanlım olgun değil artık anladım. Annemin evet bi mecburiyeti yok, yeri gelio annannem anneannemi araramıo bir ay yani.
@Precious Hoş geldin canım :)
greenandblue Canım herkeste farklı şimdi benimkiler uzak yoldan geldiler o gece hem tanışma oldu hem beni istediler ve yüzük takıldı yani söz oldu,ilkbaharda da nişan olucak inşallah . Ama seninkiler önce tanışmaya gelicekler , yani o akşam istemicekler seni doğru anladım dimi?
iyiyim canım teşekkür ederimBu gidişle kot pantalon giymeyi düşünüyorum
![]()
Bende es2 var baya oldu alalı ısı ayarı falan vardı ama o da ayrık yani ama bence sorun değil çünkü çok memnunum ben bence üzülme çok iyi düzleştirici kırmıyoKızlarr ben geldım ceyızlerım geldı yemek takımı süpürge kahvaltı takımı epılasyon aletı yatak örtüsü demlik kasık takımı baharat takımı ütü masası suan ıncelemeye baslayacagım ıcınde kırılan varmı dıye ama büyük hayal kırıklıgı yasadım 200lira verdım braun es3 color düzlestirici aldım resmen şok yasıyorumdegıstırmek ıstedıgım ıcın calıstırıp denemedım bıle. Okadar para verdım sankı sınbodan almısım gıbı ya kılıt kısmı da mı olmaz resmen ayrık duruyo catal gıbı üstelik ısı ayarı yok sadece kalın tel ınce tel normal tel sac secenegı var ama benı tatmın etmedı. Ve ustelik kucuk bı posette kutuda cıktı.
arkadasım remıngton s8590 pro keratın almıstı hem düzlestiriciyi birlestiren kılıdı yanı ayrık durmuyo hem ısı ayarı hemde guzel bı derı cantanın ıcındeydı
ben mı sansızm sureklı aldıgım seylerde bıse cıkıyo ya
![]()
canım babamda sizinkiler gibi yaptı izmitten geliyorlardı isterse fizandan gelsin önce tanışmam lazım ilk defa gördüğüm insan benden kızımı isteyemez dedi :)Orya aslında bizim misafirlerde uzaktan geliyor ama babam sadece tanışma dedi..Bende o şekilde davet ettim karşı tarafı..Geldiklerinde isteme olur mu, bilmiyorum açıkcası..Çünkü karşı taraf bize bıraktı kararı. Annemle konuştum bende, baban izin vermez o şekilde olmasına dedi.Yani Tanışma ve isteme aynı gün olmazmış..İnan benimde kafam çok karışık..Etrafımda 3 çift var..Onları inceliyorum biri 2 aylık iken tanışmaya olaylarına girdi..Biri 3 haftalık daha o da aileleri tanıştıracakmış..Herkes de bir hız var anlamıyorum..Bende mi problem?
![]()
![]()
kış ayı ya acaba böyle şifon uzun kol yada fakir kol mu tercih etsen :)
Canım pratik biriysen yetiştirirsin yarın ama ağır yapıyorsan bence gece yapYaaa yine tembellik geldi üstüme yarın misafirim var evi temzilemem gerek
Kızlar yarın poğaça haşhaşlı kek ve kısır yapcam. Diyorum poğaça işe haşhaşlı keki bugün yapsam taze olur mu kiyada yarın 2den 6ya kadar yetiştirebilir miyim
![]()
canım babamda sizinkiler gibi yaptı izmitten geliyorlardı isterse fizandan gelsin önce tanışmam lazım ilk defa gördüğüm insan benden kızımı isteyemez dedi :)
önce sevgilim yalnız geldi
sonra ailesiyle gelip tanıştılar...
bencede doğru olan bu :)
begendin mi :)Bunların markaları ne acaba![]()
baba mantığı çok net gerçekten :)Aynı babamın sözleri yahu
Sevgilimde tek geldi, şimdi ailesi ile gelecekler işte..ay ne garip işler bunlar![]()
Ayy ya işte boş günü bu yüzden istemiyorum altı üstü 45 dk sürecek çünkü evim hep toplu:)Kalk canım sende ne üşengeçmişsin ben olsam şimdiye senin evini parlatırdımOlur canım neden olmasın kapalı bir kaba koyarsın taze kalır
Yarın elin ayağın dolaşmasın hem
![]()
Canım pratiğim ama yarında çok yorulurum dediğin gibi geceden yapacam:)Canım pratik biriysen yetiştirirsin yarın ama ağır yapıyorsan bence gece yap
Hoşbuldumm canım nasılsın@serp07 Tünaydın canım hoşgeldin :)
Orya aslında bizim misafirlerde uzaktan geliyor ama babam sadece tanışma dedi..Bende o şekilde davet ettim karşı tarafı..Geldiklerinde isteme olur mu, bilmiyorum açıkcası..Çünkü karşı taraf bize bıraktı kararı. Annemle konuştum bende, baban izin vermez o şekilde olmasına dedi.Yani Tanışma ve isteme aynı gün olmazmış..İnan benimde kafam çok karışık..Etrafımda 3 çift var..Onları inceliyorum biri 2 aylık iken tanışmaya olaylarına girdi..Biri 3 haftalık daha o da aileleri tanıştıracakmış..Herkes de bir hız var anlamıyorum..Bende mi problem?
Hoşbuldumm canım nasılsın
benim pek fikrim yok canım :)Kızlar kazanlı ütümü inşallah philips alıcam ama bir sürü modeli var biliyorsunuz ısı ayarı barı basıncı neyse bunlar en az kaç olmalı bileniniz var mı? Bazı modeller indirime giriyor geçen mall of istanbulda sordum 900den 650'ye düşmüş güya şimdi özelliklerini bilirsem acaba gerçekten 900lük bi model mi ona göre satın alıcam ama kampanya oyunlarındansa bilemiyorum![]()