2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaaa yine tembellik geldi üstüme yarın misafirim var evi temzilemem gerek:(
Kızlar yarın poğaça haşhaşlı kek ve kısır yapcam. Diyorum poğaça işe haşhaşlı keki bugün yapsam taze olur mu ki:( yada yarın 2den 6ya kadar yetiştirebilir miyim o_O

Yaaa yine tembellik geldi üstüme yarın misafirim var evi temzilemem gerek:KK43:
Kızlar yarın poğaça haşhaşlı kek ve kısır yapcam. Diyorum poğaça işe haşhaşlı keki bugün yapsam taze olur mu ki:KK43: yada yarın 2den 6ya kadar yetiştirebilir miyim o_O

Kalk canım sende ne üşengeçmişsin ben olsam şimdiye senin evini parlatırdım :-):KK71: Olur canım neden olmasın kapalı bir kaba koyarsın taze kalır ;) Yarın elin ayağın dolaşmasın hem Hoppa

Dimi canım ya, bana patlamayı geç hadi bnde öle sonra özür diledi arkasından yine aynı şeyler bu sefer annesine bağrıyor konumuna düştüm. Nişanlım olgun değil artık anladım. Annemin evet bi mecburiyeti yok, yeri gelio annannem anneannemi araramıo bir ay yani.
Hiç canını sıkma ya bundan sonra bişeylere alışmaz şikayette etmez yani bu genel bi durum hepsi aynı gel git ara sor istiyolar ama alışınca yapmayınca sorun olabiliyo :)

@Precious Hoş geldin canım :)

greenandblue greenandblue Canım herkeste farklı şimdi benimkiler uzak yoldan geldiler o gece hem tanışma oldu hem beni istediler ve yüzük takıldı yani söz oldu,ilkbaharda da nişan olucak inşallah . Ama seninkiler önce tanışmaya gelicekler , yani o akşam istemicekler seni doğru anladım dimi?

Orya Orya aslında bizim misafirlerde uzaktan geliyor ama babam sadece tanışma dedi..Bende o şekilde davet ettim karşı tarafı..Geldiklerinde isteme olur mu, bilmiyorum açıkcası..Çünkü karşı taraf bize bıraktı kararı. Annemle konuştum bende, baban izin vermez o şekilde olmasına dedi.Yani Tanışma ve isteme aynı gün olmazmış..İnan benimde kafam çok karışık..Etrafımda 3 çift var..Onları inceliyorum biri 2 aylık iken tanışmaya olaylarına girdi..Biri 3 haftalık daha o da aileleri tanıştıracakmış..Herkes de bir hız var anlamıyorum..Bende mi problem?

iyiyim canım teşekkür ederim :D Bu gidişle kot pantalon giymeyi düşünüyorum :KK53:
31009083_02.jpg
31007537_10.jpg

kış ayı ya acaba böyle şifon uzun kol yada fakir kol mu tercih etsen :)

Kızlarr ben geldım ceyızlerım geldı yemek takımı süpürge kahvaltı takımı epılasyon aletı yatak örtüsü demlik kasık takımı baharat takımı ütü masası suan ıncelemeye baslayacagım ıcınde kırılan varmı dıye ama büyük hayal kırıklıgı yasadım 200lira verdım braun es3 color düzlestirici aldım resmen şok yasıyorum :KK43: degıstırmek ıstedıgım ıcın calıstırıp denemedım bıle. Okadar para verdım sankı sınbodan almısım gıbı ya kılıt kısmı da mı olmaz resmen ayrık duruyo catal gıbı üstelik ısı ayarı yok sadece kalın tel ınce tel normal tel sac secenegı var ama benı tatmın etmedı. Ve ustelik kucuk bı posette kutuda cıktı.:KK43: arkadasım remıngton s8590 pro keratın almıstı hem düzlestiriciyi birlestiren kılıdı yanı ayrık durmuyo hem ısı ayarı hemde guzel bı derı cantanın ıcındeydı:KK43: ben mı sansızm sureklı aldıgım seylerde bıse cıkıyo ya:KK61:
Bende es2 var baya oldu alalı ısı ayarı falan vardı ama o da ayrık yani ama bence sorun değil çünkü çok memnunum ben bence üzülme çok iyi düzleştirici kırmıyo

Orya Orya aslında bizim misafirlerde uzaktan geliyor ama babam sadece tanışma dedi..Bende o şekilde davet ettim karşı tarafı..Geldiklerinde isteme olur mu, bilmiyorum açıkcası..Çünkü karşı taraf bize bıraktı kararı. Annemle konuştum bende, baban izin vermez o şekilde olmasına dedi.Yani Tanışma ve isteme aynı gün olmazmış..İnan benimde kafam çok karışık..Etrafımda 3 çift var..Onları inceliyorum biri 2 aylık iken tanışmaya olaylarına girdi..Biri 3 haftalık daha o da aileleri tanıştıracakmış..Herkes de bir hız var anlamıyorum..Bende mi problem?
canım babamda sizinkiler gibi yaptı izmitten geliyorlardı isterse fizandan gelsin önce tanışmam lazım ilk defa gördüğüm insan benden kızımı isteyemez dedi :)
önce sevgilim yalnız geldi
sonra ailesiyle gelip tanıştılar...
bencede doğru olan bu :)

Yaaa yine tembellik geldi üstüme yarın misafirim var evi temzilemem gerek:KK43:
Kızlar yarın poğaça haşhaşlı kek ve kısır yapcam. Diyorum poğaça işe haşhaşlı keki bugün yapsam taze olur mu ki:KK43: yada yarın 2den 6ya kadar yetiştirebilir miyim o_O
Canım pratik biriysen yetiştirirsin yarın ama ağır yapıyorsan bence gece yap

canım babamda sizinkiler gibi yaptı izmitten geliyorlardı isterse fizandan gelsin önce tanışmam lazım ilk defa gördüğüm insan benden kızımı isteyemez dedi :)
önce sevgilim yalnız geldi
sonra ailesiyle gelip tanıştılar...
bencede doğru olan bu :)

Aynı babamın sözleri yahu :KK57::KK57:

Sevgilimde tek geldi, şimdi ailesi ile gelecekler işte..ay ne garip işler bunlar :KK14:

Aynı babamın sözleri yahu :KK57::KK57:

Sevgilimde tek geldi, şimdi ailesi ile gelecekler işte..ay ne garip işler bunlar :KK14:
baba mantığı çok net gerçekten :)
ama inan daha iyi oluyor önceden birbirlerini görmeli hem isteme günü daha az stresli olur herkes düşünsene herkes birbirini görmüş iki çift laf etmiş oluyo:)
bi anda gelip selam biz kızınızı istemeye geldik demiyolar :)

Kalk canım sende ne üşengeçmişsin ben olsam şimdiye senin evini parlatırdım :-):KK71: Olur canım neden olmasın kapalı bir kaba koyarsın taze kalır :KK66: Yarın elin ayağın dolaşmasın hem Hoppa
Ayy ya işte boş günü bu yüzden istemiyorum altı üstü 45 dk sürecek çünkü evim hep toplu:)

Kızlar kazanlı ütümü inşallah philips alıcam ama bir sürü modeli var biliyorsunuz ısı ayarı barı basıncı neyse bunlar en az kaç olmalı bileniniz var mı? Bazı modeller indirime giriyor geçen mall of istanbulda sordum 900den 650'ye düşmüş güya şimdi özelliklerini bilirsem acaba gerçekten 900lük bi model mi ona göre satın alıcam ama kampanya oyunlarındansa bilemiyorum o_O

Canım karşı tarada öyle söylediysen sorun yok ama erkek arkadaşına en azından söyle hani o gece beni istemeyin diye o bilsin,şimdi aileler belki konuya girerler bu sefer isteme olmucak bu gece denmez ki misafirler sonuçta isteyedebilirler canım.Sen çıtlat erkek arkadaşına o bilsin ;) Ya tabii doğrudur aynı gün olmayabilir annen haklı işte bizimkiler çok uzak oldukları için bir de bende çok anlatırdım ailesini aileme görmüş kadar olurlardı yoksa onlar benim seçimime güvenirler tanışma söz o yüzden birlikte oldu canım istediler beni o akşamda ..Sende bir problem yok herşey uygun ve yolunda kafanı yorma başka düşüncelerle elbiselere odaklan ;)

Kızlar kazanlı ütümü inşallah philips alıcam ama bir sürü modeli var biliyorsunuz ısı ayarı barı basıncı neyse bunlar en az kaç olmalı bileniniz var mı? Bazı modeller indirime giriyor geçen mall of istanbulda sordum 900den 650'ye düşmüş güya şimdi özelliklerini bilirsem acaba gerçekten 900lük bi model mi ona göre satın alıcam ama kampanya oyunlarındansa bilemiyorum o_O
benim pek fikrim yok canım :)

Back
X