- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
geldiği gibide gidiyo amabiz gariban öğretmenler zaten ya ek derse ya maaşa gelirse seviniriz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldiği gibide gidiyo amabiz gariban öğretmenler zaten ya ek derse ya maaşa gelirse seviniriz![]()
evde olucak canım sadece aıle ve can akrabalar arasında yapıyorum buyuk bır balkonum var kapalı bır alan kucuk bır eglenceyle yeter bana =))
hangi kitappp ben tam bi kitap kurduyumdur :)geldiği gibide gidiyo amabu ay bende kendime iyilik yapıp kitap sipariş verdim :)
Herkes öyle diyoda ne bilim çekiniyorum benAnladım canım düzelir aranız merak etme senHımm ona birşey diyemicem canım yaşamadığım için ama sağolsun ablam bana ucundan anlatmıştı sadece şu kadarını biliyorum ki korkucak hiçbir şey yok sanada o kadarını söyliyim ben
ama ne yazıkkı daha gıyıcek hıcbırsey begenemdımsende bendensin bizimde evde olcak :)
Nişan "Kasnağım" :) ve nişan pastam![]()
Herkes öyle diyoda ne bilim çekiniyorum ben![]()
Canım sarah jio nun kitaplarını aldım gündüz sefası mart menekşeleri böğürtlen kışı ve nazan bekiroğlunun nar ağacı:)hangi kitappp ben tam bi kitap kurduyumdur :)
yine bendensinama ne yazıkkı daha gıyıcek hıcbırsey begenemdım![]()
nasıl başardılar ki onuCanım ya aynalı tepsi tepsi değil, bildiğin duvar aynası gibi birşey çıktı![]()
işte korkudan dolayı çekinme :) yoksa nişanlımdan değil çekinmem :)Çekiniyo musun ? Korkuyo musun? Önce ona bi açıklık getirelim canımm![]()
onada bi bakıyım canım :)
çok saol kuzum bunlar aklımda bulunsun iki renk alyans istemiyorum ya parmagımda nasıl durur bilmiyorum gerçi denemek lazım :)
bi tepsi siparişi vermiştin kuzum o noldu
merhaba arkadaslar aranıza 2015 gelınlerınden bırı olarak bende katılmak ısterım ...
işte korkudan dolayı çekinme :) yoksa nişanlımdan değil çekinmem :)
evde olucagı için cok aham şaham bırsey ıstemıyorum ıstedıgım aslında onu kısa arkası uzun çok hafıf bır elbıseydı onuda benden once kuzenım davrandıgı ıcın acıkta kaldım ensonunda dumduz bır elbıseye kalıcam ayrıca pek fazla yardım edenımde yokyine bendensinbende bulamadım gerçi bakmadımda :)
tesekkur edrım hsblduq =)Sende gel,yeni gelenlerin hepsine hoşgeldin diyorummmmmmmmmm
![]()
Herkes öyle diyoda ne bilim çekiniyorum ben![]()
Ammannnn canım sal gitsin![]()