- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
Kızlar yaa evet balayı listesi oluşturalım :))
Evet evet eveeeeeet :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yaa evet balayı listesi oluşturalım :))
valla ben bayıldım :)
Çoook çok güzelll renklerii![]()
ayy çook hoş tatlım ya netten mi aldın bayıldım valla güle güle kullan![]()
Bayilldiimmmsu ana kadar gordugum en guzel gelin cicegi olabilir. Netten mi aldin canim
![]()
çook güzeeell![]()
Ama şimdi gören yok o zaman renkli renkli farklı farklı olması gerekmez miCanım normalde ne kadar kullanıyosan ona göre al. Ben bi tane takım almıştım bi tanede ayrı aldım. Bi tane daha alırım muhtemelen. Zaten benimde var bi kaç tane:) Bide pierre cardin almıltım 3yıldır hiç bişe olmadı :)
Bende öyle yapcam gibi gözüküyoÇekmeelerim dolu dolu olsun istiyorum ev kıyafetleri falan almak istiyorum ayrıca..
Bekar halimle evlilige devam edersem adam evden kaçar bide annem yeni gelinin çamaşırı geceliği çok olur diyo kızlarCanım günlük hayatta ne kadar kullanırsan öyle al :) arkadaş diyo ki bebek olana kadar al ben doldurdum aldım bi çoğunu kullanmadım diyo :)
hemen ekliyorumhepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar evet netten aldım facebookta ve instagramda sayfaları var renkli buketler die hemde 100 tl ye aldım tavsiye edeirm sizede
ben biliyorum o sayfayı ve uketi görüncede aklımdan o sayfa geçti doğrusu :)hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar evet netten aldım facebookta ve instagramda sayfaları var renkli buketler die hemde 100 tl ye aldım tavsiye edeirm sizede
Canım olma biz yaptık o hatayı çamaşırlar berbat mioorreler özellikle kol altı kesımlerı gobege kadar acık dikişleri falan beş para etmez.. Kar oranıda cok yuksek değil..ben aldıklarımın hepsini iade ettim.. ama sen bilirsin yinede..kızlar yaTikkabilla cığım sen mi araştırmıştın şu avrupa networkinge üye mi olsam ki ya pierre cardin filan % 50 kar oranıymış
bencede farklı farklı olması gerekiyor :)Ama şimdi gören yok o zaman renkli renkli farklı farklı olması gerekmez mi![]()
hoşgeldin canım :)Kizlar bende araniza katildim, kismetse bende 2015 geliniyim. Dugun tarihim 12 eylul 2015
bencede farklı farklı olması gerekiyor :)
hoşgeldin canım :)
tamam kuzum bak annem dıarı çıkmıştı 2 gecelik ile geri dönmüş :)Hatun ben sözde cıkıyodumYİne takıldım kaldım azcık gdıyı gezıyım pentiye falan bakıyım gelınce haber verırım size güzel ev elbiseleri gecelikler bulursam :)
bencede farklı farklı olması gerekiyor :)
hoşgeldin canım :)
hazırlıklar ne durumda :)Cok tesekkur ederim canim benim
Bende gelinlik için büstiyer almadım ama jartiyer aldım :)Orya tayt olmaz diyince:)
aramıza hoşgeldin canım kendini anlatır mısın bizeKizlar bende araniza katildim, kismetse bende 2015 geliniyim. Dugun tarihim 12 eylul 2015
Kizlar bende araniza katildim, kismetse bende 2015 geliniyim. Dugun tarihim 12 eylul 2015
hazırlıklar ne durumda :)