• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

valla ben bayıldım :)

Çoook çok güzelll renklerii :KK36::KK36:

ayy çook hoş tatlım ya netten mi aldın bayıldım valla güle güle kullan:KK36::KK37:

Bayilldiimmm:KK37: su ana kadar gordugum en guzel gelin cicegi olabilir. Netten mi aldin canim:KK69:

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar evet netten aldım facebookta ve instagramda sayfaları var renkli buketler die hemde 100 tl ye aldım tavsiye edeirm sizede

kızlar ya Tikkabilla Tikkabilla cığım sen mi araştırmıştın şu avrupa networkinge üye mi olsam ki ya pierre cardin filan % 50 kar oranıymış

Canım normalde ne kadar kullanıyosan ona göre al. Ben bi tane takım almıştım bi tanede ayrı aldım. Bi tane daha alırım muhtemelen. Zaten benimde var bi kaç tane:) Bide pierre cardin almıltım 3yıldır hiç bişe olmadı :)
Ama şimdi gören yok o zaman renkli renkli farklı farklı olması gerekmez mi o_O

Bende öyle yapcam gibi gözüküyo :D Çekmeelerim dolu dolu olsun istiyorum ev kıyafetleri falan almak istiyorum ayrıca..

Canım günlük hayatta ne kadar kullanırsan öyle al :) arkadaş diyo ki bebek olana kadar al ben doldurdum aldım bi çoğunu kullanmadım diyo :)
Bekar halimle evlilige devam edersem adam evden kaçar bide annem yeni gelinin çamaşırı geceliği çok olur diyo kızlar
ayrıca bende ev kıyfetleri istiyorum şort takımları rahat elbiseler filan :)

:KK36::KK36::KK36:Kizlar bende araniza katildim, kismetse bende 2015 geliniyim. Dugun tarihim 12 eylul 2015

kızlar ya Tikkabilla Tikkabilla cığım sen mi araştırmıştın şu avrupa networkinge üye mi olsam ki ya pierre cardin filan % 50 kar oranıymış
Canım olma biz yaptık o hatayı çamaşırlar berbat mioorreler özellikle kol altı kesımlerı gobege kadar acık dikişleri falan beş para etmez.. Kar oranıda cok yuksek değil..ben aldıklarımın hepsini iade ettim.. ama sen bilirsin yinede..

Hatun ben sözde cıkıyodum :D Yİne takıldım kaldım azcık gdıyı gezıyım pentiye falan bakıyım gelınce haber verırım size güzel ev elbiseleri gecelikler bulursam :)

Hatun ben sözde cıkıyodum :D Yİne takıldım kaldım azcık gdıyı gezıyım pentiye falan bakıyım gelınce haber verırım size güzel ev elbiseleri gecelikler bulursam :)
tamam kuzum bak annem dıarı çıkmıştı 2 gecelik ile geri dönmüş :)

Back
X