• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

terlik
sandalet
babet
topuklu ayakkabı
çanta
şortlar
T-shirt ya da bluzlar
elbiseler
gecelikler
çamaşır takımları
bikini bayo pareo
plaj çantası
plaj havlusu
şapka
güneş gözlüğü
güneş kremi
cilt bakım ürünleri
makyaj malzemeleri
serin geceler için hırka veya şal

kaba haliyle balayı için liste :)

http://keyifligelinler.blogspot.com/2012/03/balaynda-yannza-almanz-gereken-hersey.html bide burayı inceleyin kızlar :)

Son düzenleme:
terlik
sandalet
babet
topuklu ayakkabı
çanta
şortlar
T-shirt ya da bluzlar
elbiseler
gecelikler
çamaşır takımları
bikini bayo pareo
plaj çantası
plaj havlusu
şapka
güneş gözlüğü
güneş kremi
cilt bakım ürünleri
makyaj malzemeleri

http://keyifligelinler.kadinlarkulubu.com/2012/03/balaynda-yannza-almanz-gereken-hersey.html bide burayı inceleyin kızlar :)
Bu arada diyet nasıl gidiyo kimseden ses yok canım :)

onur 457.webp
onur 458.webp
onur 454.webp

bu ilk gece için ayırdığım gecelik ve sabahlık kızlar :)

Kızlar doğum kontrol yöntemlerini araştırdım :)
Hapların hepsi zararlı ama %95 koruyo. Uzın süre kullanmak için tavsiye etmiyolar:)
Spral %99 koruma ama en sağlıklısı ama onuda yapmak biraz zormuş:(
Bide erkeğin korunması var onda da risk fazla :( o yüzden ben ilaç aldım evim kurulana kadar kullanacam. Sonrada nişanlım korunacak:)

math27 math27 Ne oldu davetiyede ki?
Canım açıklamalar için teşekkürler ;) Ablamda evlenmeden 1 ay önce ilaç kullanmaya başlamıştı korunma için.
Hem zaten dediğin spiral evli bayanlar için yani anca ilk geceden sonra istersen dr kontrolü altında takılıyor.Dediğin gibi haplarda çok iyi değil vücut için ama riski azaltıyo.. Bencede en iyisi erkeğin korunması 0 risk %100 korunma :-):-)

Biz geçen gün sevdicekle balayına datçaya yada marmarise gidelim diye konuşmuştuk:KK51: Fethiyede mi yaşıycaksınız tatlım evlenince? Düğün ne zamana? Çeyizlerini bitirdin mi? Ayy ne çok soru sordum dimi:oops:
çok güzel yerler canım mutlaka değerlendirmelisiniz bence de.. yok tatlım ya öğretmenim o yüzden görev yaptığım yerde yaşıcaz ağustos 2 düğün çeyiz işine şubatta başlıcam çünkü tayin durumları var malesef.. tabi sorcen gari soralım deyi burdayız :KK19:

terlik
sandalet
babet
topuklu ayakkabı
çanta
şortlar
T-shirt ya da bluzlar
elbiseler
gecelikler
çamaşır takımları
bikini bayo pareo
plaj çantası
plaj havlusu
şapka
güneş gözlüğü
güneş kremi
cilt bakım ürünleri
makyaj malzemeleri

http://keyifligelinler.kadinlarkulubu.com/2012/03/balaynda-yannza-almanz-gereken-hersey.html bide burayı inceleyin kızlar :)
biz balayında denize gitmicez ama :KK43:

kızlar kıyafet alışverişi yaptığınız siteler var mı?
kapıda ödeme olsa iyi olur :)

Kizler bende ilk gece icin bunlari aldimmm, guzle mi sizce, babydollun uc parcasi var us kismi, kulotu ve duvagi

image.webp image.webp

çok güzel yerler canım mutlaka değerlendirmelisiniz bence de.. yok tatlım ya öğretmenim o yüzden görev yaptığım yerde yaşıcaz ağustos 2 düğün çeyiz işine şubatta başlıcam çünkü tayin durumları var malesef.. tabi sorcen gari soralım deyi burdayız :KK19:
Ahahah yirim gari sene been:KK19: İnşallah işleriniz kolaylıkla hallolur kuzucum yaa.. Eş durumu tayini istiyceksiniz heralde dimi? Ben aydına 2 defa tayinimi istedim ama olmadı olmadı olmadı:63:

Kızlar doğum kontrol yöntemlerini araştırdım :)
Hapların hepsi zararlı ama %95 koruyo. Uzın süre kullanmak için tavsiye etmiyolar:)
Spral %99 koruma ama en sağlıklısı ama onuda yapmak biraz zormuş:KK43:
Bide erkeğin korunması var onda da risk fazla :KK43: o yüzden ben ilaç aldım evim kurulana kadar kullanacam. Sonrada nişanlım korunacak:)
Hapların zararı oluyomuş ama ilerde çocuk istediinde :(

Back
X