- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım ama benim içime sinmedi annem al diye tutturdu kadının bi bildiği vardır diye aldımValentinusNF Çok güzelmiş canım maşallah yakışmışta
tasarimcibayan Canımm aklıma gelmiyo şimdi ya acaba ne olabilir kii?
![]()
Teşekkür ederim canım ama benim içime sinmedi annem al diye tutturdu kadının bi bildiği vardır diye aldım
ValentinusNF Çok güzelmiş canım maşallah yakışmışta
tasarimcibayan Canımm aklıma gelmiyo şimdi ya acaba ne olabilir kii?
![]()
hoşgeldin canım nasılsnfıstıklar ben geldmmmmm :)
tatlııım ben buldum
bunlardan sipariş verdim 36 adet fotoğraf seçtim. bir de aklımda olan ona mektup yazma fikri var.
sinirliyken bunu oku
üzgünken bunu oku vs gibi
maddi olarak zaten istediği şeyi aldım bu da manevi olan hediyem olacak
sence nasıl ?
Eki Görüntüle 1340298 Eki Görüntüle 1340298
İYiym canım sen nasılsın kurstan geldim oturuyorum öylehoşgeldin canım nasılsn
kendi fotoğraflarlarımızdan yaptım kuzum zatenGüzelmiş canım bu resimlerden mi olucak peki?? Kendi resimleriniz olsa güzel olmaz mı?
ne kursuna gidiyosun canımİYiym canım sen nasılsın kurstan geldim oturuyorum öyle
Kuzu 36 bedene uygun gibi duruyor yaa çok şişmanııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmNeden sinmedi ki iiçine?
afiyet olsun canım içmiş kadar oldum :)
çamaşırlarla bozdum kafayı neyden kaç tane olmalı diye :)
canım normal çıtçıtlı atlet gibi sadece göbek kısmında dar :) senin dediklerine baktım ben rahat değilmiş zaten.Teşekkür ederim canım benim gerçekten asil ama tombiğim süper durmadı yaa
Teşekkür ederim kuzucum
Canım dün bi korse aldım kadına dedimki ben korse hiç kullanmadım bilmiyorum hangi beden almam gerektiğini kadın bana çok rahat diye bi korse tavsiye etti 45 tl s beden giyin dedi baktım kutuya benim bedenim için small beden korse öneriklmiş herneyse aldım olmuyor ya midemi çok acıtıyor bide tam giyince göbeği kapatıyor ama midemin hepsini kapatmıyor bide beden uzunluğu kısa ben midemin üstüne kadar çekemiyorum yani 45 tl boşa gitti senin çıtçıtlı nasıl canım? Benim sadece göbek ve midemi kapatan bişe olması lazım bacak,kalça,basen hiçbir şey yok bende offfffffff offf![]()
Ayrıca popon falanda resimden gördüğüm kadarıyla hiç çıkmamış:)Kızlar tekrar selam herkese yarım yamalakta olsa bi foto ekleyim dedim daha iyisini nişanda eklerim inşallah
Eki Görüntüle 1340219
hangilerini aldın canım :)kızlaaaaaaaarrrr nevresim aldım pijamalar aldım markafonidennn :)