• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ValentinusNF ValentinusNF Çok güzelmiş canım maşallah yakışmışta :KK66:

tasarimcibayan tasarimcibayan Canımm aklıma gelmiyo şimdi ya acaba ne olabilir kii?:KK51:

tatlııım ben buldum

bunlardan sipariş verdim 36 adet fotoğraf seçtim. bir de aklımda olan ona mektup yazma fikri var.
sinirliyken bunu oku
üzgünken bunu oku vs gibi
maddi olarak zaten istediği şeyi aldım bu da manevi olan hediyem olacak:KK59::KK59:
sence nasıl ?
pola-kart-14.webp
pola-kart-14.webp

tatlııım ben buldum

bunlardan sipariş verdim 36 adet fotoğraf seçtim. bir de aklımda olan ona mektup yazma fikri var.
sinirliyken bunu oku
üzgünken bunu oku vs gibi
maddi olarak zaten istediği şeyi aldım bu da manevi olan hediyem olacak:KK59::KK59:
sence nasıl ?
Eki Görüntüle 1340298 Eki Görüntüle 1340298

Güzelmiş canım bu resimlerden mi olucak peki?? Kendi resimleriniz olsa güzel olmaz mı?

afiyet olsun canım içmiş kadar oldum :)
çamaşırlarla bozdum kafayı neyden kaç tane olmalı diye :)

bende onu düşünüyorum kaç tane alıcaz. ona göre hemen yılbaşı zamanı başlıcam hazır indirim de var. yarın victoria's secret'a bakıcam cevahirde vardı mağazası. sutyen takımları kaliteli markalardan tercih edicem. diğer seksi geceliklerde falan beğendiklerimi marka gözetmeksizin alıcam Tikkabilla Tikkabilla 'nın dediği gibi. onlarda görsellik önemli.

ValentinusNF ValentinusNF canım zaten bi kaç beden küçük olucak ki toparlasın. dediğin korseyi anladım, mide kısmı pörtlüyor üstten. bütün olanları var onun cıtcıtlı badi gibi. ondan al canım değiştirip.

Teşekkür ederim canım benim gerçekten asil ama tombiğim süper durmadı yaa :KK14:

Teşekkür ederim kuzucum :KK69:

Canım dün bi korse aldım kadına dedimki ben korse hiç kullanmadım bilmiyorum hangi beden almam gerektiğini kadın bana çok rahat diye bi korse tavsiye etti 45 tl s beden giyin dedi baktım kutuya benim bedenim için small beden korse öneriklmiş herneyse aldım olmuyor ya midemi çok acıtıyor bide tam giyince göbeği kapatıyor ama midemin hepsini kapatmıyor bide beden uzunluğu kısa ben midemin üstüne kadar çekemiyorum yani 45 tl boşa gitti senin çıtçıtlı nasıl canım? Benim sadece göbek ve midemi kapatan bişe olması lazım bacak,kalça,basen hiçbir şey yok bende offfffffff offf :KK14::KK14:
canım normal çıtçıtlı atlet gibi sadece göbek kısmında dar :) senin dediklerine baktım ben rahat değilmiş zaten.

kızlar bu arada biz aşkımla birbirimize söz hediyesi olarak saat alıyoruz:KK68:

bende düğünde alırım falan diyordum ama şimdi de alıcam, gerekirse o zaman da başka alırım, feda olsun sevgilime:KK60:

zaten ucuz fiyatı da bişey değil. onun beğendiğini aldım spor bi saat, bugün sipariş ettim, bi kaç haftaya gelicek:KK50:

DZ7301.webp

bu aşkımın saati:KK15:

guess collection.webp

bu da benimmm:D

Back
X