2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar galiba mide fesatı geçiriyoruuuuum, ay çok fena oldu midem, göbeğim kocaman şu an galiba fazla kaçırdım yeme işini, pastil de aldım ama daha fayda etmedi, en iyisi nane limon yapmak sanırım.

yok canım öyle uçuk bi maliyeti yok :)
yakınımzda teknede yaptı yemekli filan hatta ciddi bi bütçe gerekse hiç o işe bulaşmaz :)

Davet teknesi 18 xxxx xxxx 800 TL 1750 TL bu bi örnek gündüz 2 saat kiralama 800 4 saat kiralama 1.750 lira bi kokteyl filan düşünürken bu fiyatları zaten gözdenb çıkarmanız gerekirdi :) bence bu tekne durumuna biraz yoğunlaşın :)
bende hiçç hadi çalsında oynıyım cinsi biri değilim zaten oynamayıda bilmem:KK70:
yakınımızın düğünüde arka fonda klasik müzik vardı yemekliydi zaten bogaz havası filan derken vakit nasıl geçti anlamadık :)
aha dur buldum seni :) Bırakma beni :)
1750 diyosun nefisss ama acaba kaç kişi alır ki. Oynamalı istemeden çok da para harcamadan ne yapabilirizdeyim. Olmazsa sadece nikah yapacağım.
nerden bakabilirim bildiğin bi yer var mı?
Sen nasıl düşünüyosun düğün / nikah işini

Kızlar galiba mide fesatı geçiriyoruuuuum, ay çok fena oldu midem, göbeğim kocaman şu an galiba fazla kaçırdım yeme işini, pastil de aldım ama daha fayda etmedi, en iyisi nane limon yapmak sanırım.
maden suyuda iyi gelir kuzum :)
aha dur buldum seni :) Bırakma beni :)
1750 diyosun nefisss ama acaba kaç kişi alır ki. Oynamalı istemeden çok da para harcamadan ne yapabilirizdeyim. Olmazsa sadece nikah yapacağım.
nerden bakabilirim bildiğin bi yer var mı?
Sen nasıl düşünüyosun düğün / nikah işini
benim bulduğum 80-100 kişi arası canım ama sadece tekne fiyatı... tekne kiraladığın zaman dışardan istediğin yiyecegi içecegi filanda getirebiliyosun ben sana özelden link atarım :)
bizim ki otel yada kır düğünü olcak canım nikahıda düğünde düşünüyoruz ama kına gecesi için tekne fikri benimde aklımda var açıkçası her hangi bi mekan için zaten en az 2000 lirayı gözden çıkarmak lazım...
bi gün öncesinden güzelce süslerim tekneyi aperatif tarzda yiyecekler hazırlarım arkadaşlarımla hemde bogaz havası daha ne isterim ki :)

Kızlar selam herkese 2 saattir ne yapıyorum biliyor musunuzzzzzz...................... Hediye olarak dağıtacağım şeker hamurlu krabiyelerimiiiiiiiii :KK71: kızlar nişana ait hazırlıkları kurabiyeyle başlatmış bulunmaktayım nişan çanları çalıyyooooorrrrrrrrr :KK71:cidden uzun sürüyor daha işlemlerin yarısını bitirebildim ama resim eklemek istedim size buyrun hacılar
Eki Görüntüle 1349153 Eki Görüntüle 1349154
Bu arada göründüğünden daha acemice oldu ama aile alışkın değil bunlara her türlü beğeneceklerine eminim :p Süslemeler tam bitince son halini dse yüklerim inşallah Hoppa

Canım bence çokta güzel olmuşlar acemice değil yanii hem olur o kadar bozukluk hamurlarda onu yapmak bile ne kadar zor bilirim sözümde ablamla şeker hamurundan kurabiye yapmıştık nasıl zordu valla üstüne çiçek koymuştuk adımızı alfabe cetveliyle yapmıştık falan çok uğraştırıcı...Dışarıda da çok pahalı ama valla bende o kadar para vermezdim

inş geçer kızlar :KK43: her geçen gün artık katlanmak daha zor oluyor :KK43: doğal olarak sinirler yıpranıyor,bzn ayrılmayı bile geçiriyorum bu kez aklımdan :KK61:

Canımm saçmalama ne ayrılması ne diyosuun öyle şeyler getirme aklına

Canım meyve varsa ye iyi gelir elma mesela direk rahatlatır mideni

Ay kızlar saatlerdir tuvaletteyim, bayılcaktım artık, 1 haftadır çıkmıyordum, karnım ondan şişmiş. Hala ağrıyor ya..

Ondan olmuş demek ki canım gün içinde katı şeyler yeme yada hazır fastfood gibi ondanda oluyo çünkü kendimden biliyorum sulu yemek yemeye çalış ;) bol bol su ve meyveyide unutma ;)

Ondan olmuş demek ki canım gün içinde katı şeyler yeme yada hazır fastfood gibi ondanda oluyo çünkü kendimden biliyorum sulu yemek yemeye çalış :KK66: bol bol su ve meyveyide unutma :KK66:
Su hiç içmiyorum, bak 1 hafta oldu daha 5 litre suyu bitiremedim duruyor.

Kızlar selam herkese 2 saattir ne yapıyorum biliyor musunuzzzzzz...................... Hediye olarak dağıtacağım şeker hamurlu krabiyelerimiiiiiiiii :KK71: kızlar nişana ait hazırlıkları kurabiyeyle başlatmış bulunmaktayım nişan çanları çalıyyooooorrrrrrrrr :KK71:cidden uzun sürüyor daha işlemlerin yarısını bitirebildim ama resim eklemek istedim size buyrun hacılar
Eki Görüntüle 1349153 Eki Görüntüle 1349154
Bu arada göründüğünden daha acemice oldu ama aile alışkın değil bunlara her türlü beğeneceklerine eminim :p Süslemeler tam bitince son halini dse yüklerim inşallah Hoppa

Canımmm eline emeğine sağlık harika duruyolar hatta bi tane yiyesim geldi valla ekrandan :)

Begenmenize cok sevindin kizlar :KK49: kendim yapmadim internetten siparis verdm kuzum acikcasi ugrasamadim cok yogunum:eek: ask kitabi nasil bisey dusundun tatlim yapabilrsem yardimci olurum o_O
sevgi kitabı diye geçiyor ya canım senin insagramda görmedim ama bi sorayım dedim askerde benimki ya sriz olsn istedim:KK37:

Geçmiş olsun canım soda iç söylemiş arkadaşlar ama ben sodayla geliyorum kendime bide süt rahatlatır mideyi evde varsa süt iç istersen :)
Soda yok ki.. Süt asla içmem çünkü bana dokunuyor, midemi bozuyor canım :( 2 bardak nane limon içtim, pastil aldım ama ck ağrıyor hala..

Kızlar arkadaştaydık sevdicekle eve geçecez şimdi:) kitabımın 100 sayfası kaldı gidip bitirsem yarın acaba okulda ne olurum :) çok merak ediyorum da :))

Soda yok ki.. Süt asla içmem çünkü bana dokunuyor, midemi bozuyor canım :KK43: 2 bardak nane limon içtim, pastil aldım ama ck ağrıyor hala..
hmm süt bana cok iyi gelir ki mideyid rahatlatır o yzden soyledım canım ama dokunuyosa ayrı tabiki içme.. Karbonat varsa kendinde yapabilirsin soda :) Bu arada bişiler okudum erkek arkadasnla konuscakmıssn falan naptın konusabıldnmı?

Back
X