2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

10610634_911565838855471_192527304649250393_n.jpg
ayy sabah sabah bunu çok begendim :)

Hediye olarak,

Minik kavanozlarda lokum, draje, yada çakıl taşı çikolata (3 seçenek var aklımda )

Mantar tıpalı şişelerde, zeytinyağ kolonyası yada lavanta
şişe ve kavanoz beraber mi olcak canım?
yoksa kavanozları isteme günü şişeleri nişanda mı kullancaksın :)
bence en sevdiğin rengi yap :)

Bunlar gibi olucak, yapabilirsem :)

Eklentiler

• 847050503.webp
    847050503.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 76
  • naz_03.webp
    naz_03.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 75
şişe ve kavanoz beraber mi olcak canım?
yoksa kavanozları isteme günü şişeleri nişanda mı kullancaksın :)
bence en sevdiğin rengi yap :)

İsteme ve nişan peşpeşe olucak canım ya , istemede minik kahve kavanozu da olabilir diye düşündüm :)

Nişanda kavanoz ve şişe olucak

merhaba kızlar :)

Merhaba canım :)

Hediye olarak,

Minik kavanozlarda lokum, draje, yada çakıl taşı çikolata (3 seçenek var aklımda )

Mantar tıpalı şişelerde, zeytin kolonyası yada lavanta

Canım söz için dediğin gibi kavanozda lokum değilde çakıl taşlı çikolata ve badem şekerleri olabilir ;)
Nişanda da lavanta kolonyası güzel olur :) Renk olarakta elbisenin renginde olabilir süslemeler ;)

Bunlar gibi olucak, yapabilirsem :)

Yaparsın canım neden yapamıcakmışsın ;) çok güzeller bence :)

Kızlar selam herkese 2 saattir ne yapıyorum biliyor musunuzzzzzz...................... Hediye olarak dağıtacağım şeker hamurlu krabiyelerimiiiiiiiii :KK71: kızlar nişana ait hazırlıkları kurabiyeyle başlatmış bulunmaktayım nişan çanları çalıyyooooorrrrrrrrr :KK71:cidden uzun sürüyor daha işlemlerin yarısını bitirebildim ama resim eklemek istedim size buyrun hacılar
Eki Görüntüle 1349153 Eki Görüntüle 1349154
Bu arada göründüğünden daha acemice oldu ama aile alışkın değil bunlara her türlü beğeneceklerine eminim :p Süslemeler tam bitince son halini dse yüklerim inşallah Hoppa
vaaayy çok güzel görünüyolar kuzummmmm

Bende sözde hediyelik dağıtmak çok istemiştim ama şuan için param hiç yok. Çok sıkıştım bu ay. Belki ocak 15 ten sora bişey ayarlayabilirm. Ayarlayamazsam maalesef birşey dağıtamayacağım :(

Bende sözde hediyelik dağıtmak çok istemiştim ama şuan için param hiç yok. Çok sıkıştım bu ay. Belki ocak 15 ten sora bişey ayarlayabilirm. Ayarlayamazsam maalesef birşey dağıtamayacağım :KK43:

Olsun canım üzülme illa hediye vermek mecburi değil ki canını sıkma sen .. Bende evde şeker hamurundan kurabiye yapmıştım sözde o bile ne kadar zor ve masraflı.. Nişan için bişey yapamıcam sanırım salon gibi bi yerde olursa kime ne yapabilirim ki .Aile içinde olursada ufak tefek bişiler yapabilirim elimden geldiğince :)

yaparsın kuzum bunları ben şişelere gül suyu koydum püskül yapıp öyle süsledim bi etiketleri yok şu an :)
yanında sabunlar olcak ya tül keselere koyucam :)
kavanozlarada isteme günü için kahve koyucam :)

Bende bu şekilde düşünüyorum da , kavanozlara ne koysam sizce?

Bende sözde hediyelik dağıtmak çok istemiştim ama şuan için param hiç yok. Çok sıkıştım bu ay. Belki ocak 15 ten sora bişey ayarlayabilirm. Ayarlayamazsam maalesef birşey dağıtamayacağım :KK43:
dağıtamazsanda üzülme kuzum zaten nişan kıyafetin mekan filan .... herşey çok güzel olcak kimsenin aklına hediye gelmez :)

Back
X