- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Ama yağ yakıyomuş gidim eve denicem :)ayyy ben kahve içmem ki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama yağ yakıyomuş gidim eve denicem :)ayyy ben kahve içmem ki :)
Hem şişman gelin olmucam:) 64le başladım. 62kiloyum :)Hadii bakalım![]()
![]()
dene kuzum sen ben hiç kahve içmedim bi kere denedimde içemiyorum ayy ben çayda içmemAma yağ yakıyomuş gidim eve denicem :)
Hem şişman gelin olmucam:) 64le başladım. 62kiloyum :)
Kahveden vazgecmem de cayla benimde hiç işim olmaz ama kahve kadınlar için en azn günde 1 fincan içilmeliymiş canım çok şeye faydası varmışdene kuzum sen ben hiç kahve içmedim bi kere denedimde içemiyorum ayy ben çayda içmem![]()
hiç içemiyorum kuzum yaKahveden vazgecmem de cayla benimde hiç işim olmaz ama kahve kadınlar için en azn günde 1 fincan içilmeliymiş canım çok şeye faydası varmış
Evt cnm alistim sukur cokda mutluyum heranin ayri bir guzelligi var ve bazen eski gunleri ozluyoruz... evet kahavlti takmimi aldm bernardo dn cokda memnunum kahvalti takmi alma. Demslerdi bna ama iiki almisim tavsiye ederim...Hayırlı olsun canım, alışabildin mi :)
Sorayım ben kahvaltı takımı aldın mı kullanıyo musun? durumlar nedir :)
Sütlü yap iç kız güzel olur öyle gerçi alışmakta kötü selülit yapıyo ama meme kanserini falan önlüyomş baya faydası varms daha o yüzden dedim kuzucumhiç içemiyorum kuzum ya![]()
Yiyince şişmanlıcan diyodun ya:))Ben şişman gelin olucan demedim kii![]()
ben sütte içmemSütlü yap iç kız güzel olur öyle gerçi alışmakta kötü selülit yapıyo ama meme kanserini falan önlüyomş baya faydası varms daha o yüzden dedim kuzucum
Hmm belki tek yiyincede faydası olur :) çünkü kahveninde yağ yakıcı özelliği varmış.. bu ununda varmış karışınca beraber daha çok yakar:)hiç içemiyorum kuzum ya![]()
anca resmi tatil olursa canım ya okul müdürüme pazara gitcem izin verir misin desem haklı olarak gülerİzin alırsan götürürüm canım seni annemle müdavimlerindenizdir çarpanın :)
Bayıldım bu tepsiye :)
Ve alıntılayamadıgım herkes merhaba fıstıklar :)
Süt bende içmemOooo neyle besleniyon sen![]()
Evet öyle demiştin sen:))Kim ben miii![]()
![]()
Evet öyle demiştin sen:))
sen bi denede bakalım noluyo :)Hmm belki tek yiyincede faydası olur :) çünkü kahveninde yağ yakıcı özelliği varmış.. bu ununda varmış karışınca beraber daha çok yakar:)