2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

görüşelim hepınızın sıcak kanlılıgını smdıden cok sevdim :) yoğun calıstıgım ıcın yazın alamadım yıllık ıznını yılın son gunlerı aldım:)

Yazın olsun kışın olsun, iş yoğunluğundan uzaklaşmak yeter. En azından döndüğünde kafan rahatlamış şekilde geri geliyorsun

Allah kolaylık versin canım, devlette çalışacaksın hiiiçç bu mesleğe girme derim. Çünkü evlilik arifesinde bu mesleğin zorluğunu gördüm grçekten. gecen yok, hafta sonun yok, akşam programın var desen birden görev çıkıyo maç oluyo ona gidiyorsun. Oyüzden evli bayanlar için gerçekten bu meslek zor yada anlayışlı bir eş lazım.
Allah razı olsun canım.sana da kolaylıklar versinn :)

Bir hikayesi var mı peki özel değilse?
yok kuzum özel değil dedemin çocukluk aşkının adı taliaymış :)
babaanneme anlatmış zamanında babaannem bu ismi halamlara koymasına izin vermemiş amcamın çocugu olmuş onada izin vermemiş :)
ben doğduğumda dedem çok hastaymış babaaannemde benim adımı koymasına izin vermiş :)

Dün A101den servis kaşık çatalını almıştım ama pasta servis takımı kalmamıştı, bugün yine uğradım vardı ama farklı desen, aldım yine de.. Bide sosluk aldım 6 tane..
Eki Görüntüle 1351472 Eki Görüntüle 1351474
Kuzu sana yazcam yazcam unutuyorum. Erkek arkadasinl konusmussun heralde. Ben simdi ikinize de hak verdim aslnda. Senin beklenti icinde olmn cok normal ama oda evi gecindirmek icin sorumlulk almak icin ise girmeli. Biliyosun biz de bu tarz sorunlar yasadik sevgilimle ben artk umursamiyorum bile. Hatta askere gitmeden nisan yapariz demistik dun ona ddimki sen git gel bakariz o da bozuldu tabi. Artk konusu acilinca hayirlisi fln diyorum direk. Erkekler cok daha gec olgunlasiyorlar cunku 22 de cok erken erkek icin. Bnimki 23 yasinda ve cok olgun ama yine de zamani var evlilik icn

babaanneme anlatmış zamanında babaannem bu ismi halamlara koymasına izin vermemiş amcamın çocugu olmuş onada izin vermemiş :)
ben doğduğumda dedem çok hastaymış babaaannemde benim adımı koymasına izin vermiş :)
Ne güzel bir hikaaye :) peki merak ettim babannenle aran nasıl :)

Orya o sosluklardan markafoni trendyolda falan sürekli oluyor. ayrıca hangi şehirdesin bilmiyorum ama tedi de var birde bir milyoncu tarzı yerlerde var

Canım internetten alışveriş yapmayı sevmiyorum zaten yapmadımda hiç ,tedi var evet gidiyorum bazen çok güzel şeyler oluyo .Teşekkür ederim bu arada :)

Kız vardır belkim, bayağı vardı yine de bugün gittiğimde.. Geçen hafta annem bendeyken gitmiş kendine almış, ben de ondan görüp beğenmiştim. Farklı şekilleri de var.

Bizim burada kalırsa dua ederim :) :)

Hosgeldiniz bebekler:KK50:

Bende kendimi tanitiyim, 25bitti 26nin icindeyim:eek: 2.5yillik arkadasligimiz var sevgilimle:KK68: 1aya kadar soz-nisan bi arada yuzuk takicaz eylul sonu ekim gibi de evleniciiz kismetse:KK33:

Kiz ben nisan yapar miyim hic. Soz bu da iste. Ama nisan yapmicagim icin soz nisan sayilacak:KK69: aslinda isteme-soz-nisan ucu bir arada olacak yani:KK69:

Ya bide iki defa insanlara taki zorunlulugu cikaramam. Herkesin belli hayat sartlari var. Niye zorliyim mecbur birakiyim. Bi kere nikahta takarlar yeter iste:confused:

Canim nerede yasiyorsun? Dugun isi istanbulda epey pahali. Ben dugun yapmicam mesela o parayla biz bal gibi balayi yapicaz:KK60:

Ama sana tavsiyem parani simdiden biriktir cok var diye dusunme. Bende daha esya isine girmedim ama mobilya 15bin diye dusunuyorum. Beyaz esya 7-8tutsa, perde tul hali 2bin, gelinlik 2, damatlik 1, kina mekani, yuzuklerdi altindi takiydi, kina nisan kiyafetleri seklinde gidiyor:KK69: 40bin olmasi lazim. Ama su da var bunlarin daha ucuzu da mumkun.

Nazara inaniyorum tabi ki:KK57: bence bundan sonra soyleme. Iyiyiz ya falan de sorana kestirip yolla:KK51:

Misafir pijamalari bile mi:KK57::KK57:
kuzum ilçede oturuyorum yani o kadar bahsettiğiniz kadar salon falan istanbul gibi pahalı değil.ama her aradığımıda burda bulamıycm bize bi 40 bn lazım.fakat ben eşyaya düşmek yerin ev alıp onu ödemek taraftarıyım kira vermek açıkçası çok zor geliyo her ay.bi odam boş kalsın ama kendi evm olsun diyorum

babaanneme anlatmış zamanında babaannem bu ismi halamlara koymasına izin vermemiş amcamın çocugu o lmuş onada izin vermemiş :)

Ayy çok değişiiiik :KK68: Peki Talia'yı da kullanıyor musun günlük hayatta?

Kuzu sana yazcam yazcam unutuyorum. Erkek arkadasinl konusmussun heralde. Ben simdi ikinize de hak verdim aslnda. Senin beklenti icinde olmn cok normal ama oda evi gecindirmek icin sorumlulk almak icin ise girmeli. Biliyosun biz de bu tarz sorunlar yasadik sevgilimle ben artk umursamiyorum bile. Hatta askere gitmeden nisan yapariz demistik dun ona ddimki sen git gel bakariz o da bozuldu tabi. Artk konusu acilinca hayirlisi fln diyorum direk. Erkekler cok daha gec olgunlasiyorlar cunku 22 de cok erken erkek icin. Bnimki 23 yasinda ve cok olgun ama yine de zamani var evlilik icn
Canım artık ben de senin gibi düşünmeye başlıyorum sanırım, çok kafa şişirmiycem, bu şekilde daha çok yıpranıyoruz sanırım. Bundan sonra "hayırlısı"..

Ben de öyle ama instagram hesaplarından alıyorum artık kırılabilecek şeyleri, onlar süper paketliyorlar, açana kadar anam ağlıyor :KK70:

Ben de greenandblue greenandblue nun aldigi hediyeyi deli gibi paketlemistm :eek:
Ayy çok değişiiiik :KK68: Peki Talia'yı da kullanıyor musun günlük hayatta?

Canım artık ben de senin gibi düşünmeye başlıyorum sanırım, çok kafa şişirmiycem, bu şekilde daha çok yıpranıyoruz sanırım. Bundan sonra "hayırlısı"..
Tatlim aynen oyle ben cok uzuldum o zamanlar. Ama biliyorum beni deli gibi seviyor istiyor da ama sorumlulk korkutuyo onu. İstersen sen hic calisma ama benim seni iyi bi bicimde yasatmam lazim diyor mesela. Benimde hevesim gecti artk. Zamani gelince olur ve eminim o askere gitmeden nisan istick burda beni oyle birakmamak icin o zamnda ben istemicem gelnce bakariz fln dicem En Büyük KK:KK50:

Kizlar biz evde yikama+ kurutma kullaniyoruz. Annem cok heves etti ama cok kotu deli gibi elektrik harciyor ve saatlerce kurutuyor sakin almayin sakin

Ben de greenandblue greenandblue nun aldigi hediyeyi deli gibi paketlemistm :eek:

Tatlim aynen oyle ben cok uzuldum o zamanlar. Ama biliyorum beni deli gibi seviyor istiyor da ama sorumlulk korkutuyo onu. İstersen sen hic calisma ama benim seni iyi bi bicimde yasatmam lazim diyor mesela. Benimde hevesim gecti artk. Zamani gelince olur ve eminim o askere gitmeden nisan istick burda beni oyle birakmamak icin o zamnda ben istemicem gelnce bakariz fln dicem En Büyük KK:KK50:
Kısasa kısas diyorsun :)

Back
X