- 18 Mart 2013
- 1.901
- 571
- 448
bende adın nil sevgilin ersin sandımKullanıcı adım ismimin tersı olcktı nısanlımn soyadını kattm bıde karman corman oldu smdıde adım nil gibi duruyo alakası yok aslnda:d

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende adın nil sevgilin ersin sandımKullanıcı adım ismimin tersı olcktı nısanlımn soyadını kattm bıde karman corman oldu smdıde adım nil gibi duruyo alakası yok aslnda:d
Bak canım güzel şeyler bulursuz 2 tane daha kestırdm gozume bıarada onları almaya gtcem:) Geliyomusun buraya bılıyomusun eskısehırı varmı akrabalarn falan?sağolasın canım gelirsem bi bakayım![]()
eda bence ve 6. hissime gvenirimO üçlüden biri ama daha da zorlamayalım![]()
Ay yok sacma oldu bu kullanıcı adıbende adın nil sevgilin ersin sandım![]()
Ece diyesim geldi şimdi üçünden biri diynce![]()
bence gül![]()
eda bence ve 6. hissime gvenirim![]()
Acaba kimmmEvet kızlar içinizden biri doğru bildi![]()
her kafadan bi ses çıkıyo dedikleri tam şu an heraldeEvet kızlar içinizden biri doğru bildi![]()
Acaba kimmm![]()
her kafadan bi ses çıkıyo dedikleri tam şu an heralde![]()
2 aydır gelmedim canım kimse yok ama ünide afyondan gelip gezip gidiyorduk geçen yılda bilecik yakın olunca gidiyordm los amigos var barlar sokağında orda kahvaltı yapıyorm 2 eyll hamam yol doktorlarlar espark filan biliyormBak canım güzel şeyler bulursuz 2 tane daha kestırdm gozume bıarada onları almaya gtcem:) Geliyomusun buraya bılıyomusun eskısehırı varmı akrabalarn falan?
duz mantık düşünmüşüm bendeAy yok sacma oldu bu kullanıcı adıNişanlımın soyadı ona benzer bısey bende adımın tersını yapcktm karıstı gıttı
![]()
E ne kalmış bılıyosun cok yerı işte2 aydır gelmedim canım kimse yok ama ünide afyondan gelip gezip gidiyorduk geçen yılda bilecik yakın olunca gidiyordm los amigos var barlar sokağında orda kahvaltı yapıyorm 2 eyll hamam yol doktorlarlar espark filan biliyorm![]()
gelsem kaybolmam yaniE ne kalmış bılıyosun cok yerı işte![]()
Bekliyoruzzkızlar size ganimelerimi yükleyeyim mitıkka nın uzmanlık alanı gerçi
![]()
Canım hepsi sadece bir sayfaya yönlendiriyor.
Nolcak bu camasır manyaklıgımızCanım hepsi sadece bir sayfaya yönlendiriyor.![]()