2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aa siz nişanlı değil misiniz? Ben öyle sanıyordum...Aileler işin içine girdi mi biraz sıkıntı olabiliyor ama üstesinden gelicez inşallah :)
yok canım henüz nişanlı değilim sadece aileleri tanıştırdık bizde bekliyoruz ne olcak bilmiyoruz :)

Canım kurabiyeleri kesin sen yap ama pastaya bişey diyemiyorum çünkü baya badre atlattık biz pasta yaparken sabah 5te yatabildik sırf pasta yüzünden cesaretin varsa yap ama şüphen varsa riske atma derim
uzaktan bakınca pandispanya kreme çikolata ve şeker hamuru gibi görünüyor ama bilmiyorum ki
bir gün önceden yapabilirim sanki çok iddalı olmaz ama :)
yada bi pastaneye pasta siparişini versem ama süslemesini ben yapsam o nasıl olur ki:p

oldu canım deseydin zaten yeni eviniz kurulurken evlenmiş olcaksınız dimi o zaman kızı erkegi i kalıyo sanki:KK12:
Öylede yine aileler alacak eşyaları. Ama nasıl yapcaklar bilmiyorum. Dün nişanlıma da diyo ki arsa aldık borçlandık diyo. Bende bizim düğğn tarihimiz planımız belliydi arsa aldıklarında dedim

Butik-Pasta-21.jpg

279_buyuk_zoom.jpg

images

papatyal%25C4%25B1kelebekli.jpg

ayy yapabilir miyim ki pasta kızlar beni çok zorlamıycak bişey 2 katlı olsa :)

Kızlar merhaba herkese, nişanlı görl olarak foruma teşrif etmiş bulunmaktayımmmmm...... :KK6: cümleten nasılsınız? Ben bomba gibiyim inşallah sizde öylesinizdir :D

Wuuuww bebegim cok coolsun:KK53:

Hayirli olsun, darisi basima:KK51: pastani nasil yaptin anlatsana hazir kek mi kullandin, kremasina ne koydun?:mad:

Amin yavrucum sağolasın darısı hepinizin başına inşallah Hoppa sevgili kayınvalideciğime sordum sevgili aracılığıyla neyse günde iki kere sulamak gerekiyormuş bide güneşe koymak falan da bu mevsimde güneş nerde :KK51:

Sakin gunde iki kere sulama:KK57:

Orkide fazla su sevmez, haftada bir suluyoruz biz o_O sevgilim tanismaya geldiklerinde anneme almisti:KK37:

Zaten daha oncede vardi bizim annem curuttu cok sulayip.

Ben belediyenin bahce marketine falan gidiyorum ordan soylenilen de o. Ama gunes dogru seviyor.

uzaktan bakınca pandispanya kreme çikolata ve şeker hamuru gibi görünüyor ama bilmiyorum ki
bir gün önceden yapabilirim sanki çok iddalı olmaz ama :)
yada bi pastaneye pasta siparişini versem ama süslemesini ben yapsam o nasıl olur ki:p
Valla sen bilirsin canım ben bu konularda hiç cesur değilimdir ilk defa bi cesaret geldi bana vardır bi hikmeti dedim yaptım şükür ki pişman olmadım ama sende güveniyosan kendine yapman daha zevkli ve anlamlı olur hatta ben güzel olmasa bile kendi yaptığım pasta nişan pastam olsun diye hevesim vardı
Masallah hersey çok güzel canım çok sevindim güzelce gecmesine
Teşekkür ederim canım Hoppa
Maşallah MAşallah Maşallah :nazar:Canım cok guzel hersey mutlulukla kullan inşallah :)
Kuzucum amiiinnn hepimizde inşallah Hoppa
Wuuuww bebegim cok coolsun:KK53:

Hayirli olsun, darisi basima:KK51: pastani nasil yaptin anlatsana hazir kek mi kullandin, kremasina ne koydun?:mad:

Sakin gunde iki kere sulama:KK57:

Orkide fazla su sevmez, haftada bir suluyoruz biz o_O sevgilim tanismaya geldiklerinde anneme almisti:KK37:

Zaten daha oncede vardi bizim annem curuttu cok sulayip.

Ben belediyenin bahce marketine falan gidiyorum ordan soylenilen de o. Ama gunes dogru seviyor.
Kuzu kendim yaptım her şeyini hamuruna hiç yağ koymadım unu da az koydum ama başta çok güzel kabardı sonra indi malesef tam bir sünger kek odu taptaze süperdi ama kabarık olmayınca bi kat daha ekstradan ekledim ki ona rağmen görüyorsunz çok yüksek değildi pasta, kreması içinde beyaz çikolatalı ganaj hazırladım kremayı bol bol koydum çünkü pastaya en çok tad veren arasında ki krema.. Sade pandispanya yaptım kremada beyaz krema şeker hamuruda mürdüm rengi olunca pasta en güzel öyle olur dye düşündüm morun altından bembeyaz kek ve krema çıksın istedim bi tek şeker hamurunu hazır aldım kendim yapmaya cesaret edemedim riske de atmak istemedim doğal olarak
Ay canım ya iyi ki söyledim şimdi bir kere suladık haftaya kadar sulamayalım o zaman o_O

Valla sen bilirsin canım ben bu konularda hiç cesur değilimdir ilk defa bi cesaret geldi bana vardır bi hikmeti dedim yaptım şükür ki pişman olmadım ama sende güveniyosan kendine yapman daha zevkli ve anlamlı olur hatta ben güzel olmasa bile kendi yaptığım pasta nişan pastam olsun diye hevesim vardı

Teşekkür ederim canım Hoppa

Kuzucum amiiinnn hepimizde inşallah Hoppa

Kuzu kendim yaptım her şeyini hamuruna hiç yağ koymadım unu da az koydum ama başta çok güzel kabardı sonra indi malesef tam bir sünger kek odu taptaze süperdi ama kabarık olmayınca bi kat daha ekstradan ekledim ki ona rağmen görüyorsunz çok yüksek değildi pasta, kreması içinde beyaz çikolatalı ganaj hazırladım kremayı bol bol koydum çünkü pastaya en çok tad veren arasında ki krema.. Sade pandispanya yaptım kremada beyaz krema şeker hamuruda mürdüm rengi olunca pasta en güzel öyle olur dye düşündüm morun altından bembeyaz kek ve krema çıksın istedim bi tek şeker hamurunu hazır aldım kendim yapmaya cesaret edemedim riske de atmak istemedim doğal olarak
Ay canım ya iyi ki söyledim şimdi bir kere suladık haftaya kadar sulamayalım o zaman o_O

Bende askimin ilk dogumgununde kendim yapmistim pastayi. Ilk defa yaptim guzel olmustu begendiler ama yine maddi acidan baya bisey tutuyor. Ben hic yapmiyim en iyisi son gun yapmam gerekir olmaz bide kalirim ortada.

Oyyyyy hayırlı olsun yavrum bizimkilerde altınbaştan modeli hangisi? Hoppa

Amin sağol canım benim hepimizi de inşallah :KK69:

Bizimki bu:KK33: klasik alyans askiminki bundan daha ince istedik o kullanamaz kalin olur diye. Benimki aynisi:KK37: begendim icime sindi:KK23:Screenshot_2014-12-01-18-51-21.webp

Dedim zaten kahvaltı sevmiyorum, çay, zeytin, peynir pek sevmem dedim. Sonra başka bir konu hakkında yine bişileri sevmem dedim. Diyor sen aslan burcu musun? Evet dedim. Aynı X ile konuşuyorum gibi geldi, ben onu arıza diye kaydettim sen de arıza 2sin diyor bana :KK70: Yandık sizinle diyor. Valla biz erkek arkadaşımla uyuzuzdur, ikimiz de aslan burcu :p
ayy ben de aslan burcuyummm

Amin yavrucum sağolasın darısı hepinizin başına inşallah Hoppa sevgili kayınvalideciğime sordum sevgili aracılığıyla neyse günde iki kere sulamak gerekiyormuş bide güneşe koymak falan da bu mevsimde güneş nerde :KK51:
kuzucuumm hayırlı uğurlu olsuuun inşallah allah tamamına erdirsin vee tabiki darısı başımızaa

Back
X