2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

birazcık pahalı ama yumoş gibi :)
pierre cardinde filanda baktım tamam kalitesine bişey diyemem ama begenmedikten sonra kaliteyi napıyım :KK70:

Ayy yok pierre cardini bende beğenmedim, dün benim bohça için alışveriş yapalım dedik , Loya 'dan aldım günlük iki tane :) Ama aklımda oysho bekliyorum elim tetikte :) Bohça için ben saten gecelik tarzı şeyleri giymem diye almıcam ya çok mu saçma olur ?

Ayy yok pierre cardini bende beğenmedim, dün benim bohça için alışveriş yapalım dedik , Loya 'dan aldım günlük iki tane :) Ama aklımda oysho bekliyorum elim tetikte :) Bohça için ben saten gecelik tarzı şeyleri giymem diye almıcam ya çok mu saçma olur ?
bence 6 lı takım almasan bile bi takım saten gecelik almallısın canım :)

bizim burda var mağazası hiç girmedim .çok pahalı geliyobana nedense başka şeyşlere veririm ben o parayı
Tercih meselesi canım..Maddi duruma tarza zevke göre değişir tabi. Ben kullanıp memnun olduğumdan çeyizime de aldım konusu geçince tavsiye edeyim dedim (:

ya bende o konuda kafayı yemek üzereyim kızlar ya :KK43: ben günlüğü 6 kişilik alıcam ama misafir yemek takımımı 12 kişilik alacam.bide öyle 1000-2000 arası pahalı bir takım almak istemiyorum,sonucta bikaç sene sonra modelden sıkılabilirim ya da kırılabilir.çok para verince insanın içine oturur.500 civarı bişi almak istiyorum en fazla.Cumartesi peşin alırsan 300 tl'ye First Class die bi markanın yemek takımını beğendim ama desenleri solar mı acaba hemen bilemedim.Gerçi bi ton para verip Schafer ve Karaca alan kişilerden de desenlerin silindiğine dair çok fazla şikayet war nette.Bi de kare istiyorum onlar da daha pahalıı,oooff yani kafamda deli sorular :confused::KK59:

Benim misafir yemek takımım Karacadan canım, 500 lira.. Ben de 1000 lira vermezdim şahsen.. Ben yemek takımını ve bardak takımını beraber aldım işte 1000 küsür bişi tuttu.

Kızlar ben geldiiiiiim, ayaklarımı uzattım nihayet, 7 saat anlat anlat boğazlarım hepten berbat oldu valla..

Back
X