- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
daha yeni almaya başladım oyshodan filanda alıcam :)
Pahallı yahu, geçenlerde baktım tek alt 85 tl idi..Ama yumuşacık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha yeni almaya başladım oyshodan filanda alıcam :)
birazcık pahalı ama yumoş gibi :)Pahallı yahu, geçenlerde baktım tek alt 85 tl idi..Ama yumuşacık( Böyle pat diye giriş yaparım konuyaa
)
birazcık pahalı ama yumoş gibi :)
pierre cardinde filanda baktım tamam kalitesine bişey diyemem ama begenmedikten sonra kaliteyi napıyım![]()
Polo da çok güzel pijama takımları var birde madamme coco'da.. Ben bu ikisinden aldım..Pieere cardin de hediye geldi o da cok kaliteli tavsiye ederim.
bence 6 lı takım almasan bile bi takım saten gecelik almallısın canım :)Ayy yok pierre cardini bende beğenmedim, dün benim bohça için alışveriş yapalım dedik , Loya 'dan aldım günlük iki tane :) Ama aklımda oysho bekliyorum elim tetikte :) Bohça için ben saten gecelik tarzı şeyleri giymem diye almıcam ya çok mu saçma olur ?
bence 6 lı takım almasan bile bi takım saten gecelik almallısın canım :)
normalde giymem diyosan bi iki tane yeter canım ben çok heveslendim koleksiyon yapıyorumHee öyle aldım bi tane :)
evet erkek takımlarından da aldım:)Polonun erkek pijama takımları da çok güzel :)
merhaba kuzum hoşgeldnn :)Merhabaaaa kızçelerrr:)
normalde giymem diyosan bi iki tane yeter canım ben çok heveslendim koleksiyon yapıyorum![]()
evet erkek takımlarından da aldım:)
benim ki benden çok meraklı her renkten alalım diyo oldu canım dedimYok canım ya giymem o yüzden almadım..Hem zaten dün baktım bizimkine, tepkisini ölçmek için o da hoşlanmadı![]()
İnternette bulabilirsiniz bu en kötü ihtimal:))Bende almak istiyorum ama bulamadım şaka gibi![]()
bizim burda var mağazası hiç girmedim .çok pahalı geliyobana nedense başka şeyşlere veririm ben o parayıİnternette bulabilirsiniz bu en kötü ihtimal:))
Tercih meselesi canım..Maddi duruma tarza zevke göre değişir tabi. Ben kullanıp memnun olduğumdan çeyizime de aldım konusu geçince tavsiye edeyim dedimbizim burda var mağazası hiç girmedim .çok pahalı geliyobana nedense başka şeyşlere veririm ben o parayı
ya bende o konuda kafayı yemek üzereyim kızlar yaben günlüğü 6 kişilik alıcam ama misafir yemek takımımı 12 kişilik alacam.bide öyle 1000-2000 arası pahalı bir takım almak istemiyorum,sonucta bikaç sene sonra modelden sıkılabilirim ya da kırılabilir.çok para verince insanın içine oturur.500 civarı bişi almak istiyorum en fazla.Cumartesi peşin alırsan 300 tl'ye First Class die bi markanın yemek takımını beğendim ama desenleri solar mı acaba hemen bilemedim.Gerçi bi ton para verip Schafer ve Karaca alan kişilerden de desenlerin silindiğine dair çok fazla şikayet war nette.Bi de kare istiyorum onlar da daha pahalıı,oooff yani kafamda deli sorular
![]()
ooo koleksiyonunu bizle paylaşmalısınnnormalde giymem diyosan bi iki tane yeter canım ben çok heveslendim koleksiyon yapıyorum![]()