2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyy benimkide uyuyarak girdi ya :)

günaydın canım
elbiseni gördüm ve en begendiğim markadan almıisın eminim sana çok yakışır :) bence bu elbisenin hakkı ensede hafif dağınık topuz ve pudra pembesi ayakkabı :)

günaydınnn :)

herkese ayrıca günaydın kızlar :)

Günaydın canım,çok teşekkür ederim..evet o markadan aldım, çok şık geliyo oranın elbiselerini bana :KK68:

zaten bu gidişle ensede haif dağınık topuz olacak..Ayakkabıda büyük ihtimal pudra pembesi olacak ..Bana kalsa açık birşey yaparım da sanırım çok basit kaçar :KK37::confused:

Günaydın canım,çok teşekkür ederim..evet o markadan aldım, çok şık geliyo oranın elbiselerini bana :KK68:

zaten bu gidişle ensede haif dağınık topuz olacak..Ayakkabıda büyük ihtimal pudra pembesi olacak ..Bana kalsa açık birşey yaparım da sanırım çok basit kaçar :KK37::confused:
topikçe karar verdik bence sen bize uy:KK70:

Günaydın gelinciklerr :) başımda bi ağrıyla uyandım sabah sabah :( ilaç alıp geri uyucam sanırım

Hayırlı cumalar ve hepinizin kandili mübarek olsun :)

Canım teşekkür ederim,o kısa modellere bende baktım :DElbisenin modelini ellemeyecek annem, hani üstünde olan çiçek desenli işlemeler var ya onlardan bir tanesini söktüm ben, tam güğüs bölgesi var oraya konduracak onu..ayy anlatamadım ki, ben..Açık değil elbise, ama o güğüs kısmı beni rahatsız eder..kendimi biliyorum çünkü elim hep göğsümde gezerim :KK53: Ablamın düğününde yarım omuz elbise giymiştim, aman yarabbim sonradan izledim kendimi elim bildiğin göğsüme yapışık gezmişim bütün gün, sanki tutmasam aşağıya inecek :KK14: merak ettim elibiseni bir atıver özelden :) Bende dediğin renkte ayakkabılara baktım dün :D
Hadi ya birde farkli ulkeler :( nerede yasiyorsun cnm

tmm cnm atarım birazdan :)

bekliyorum dört gözle :)

ben de sözde çok heyecanlıydım,1 hafta kala karnımda ağrılar ile gezmiştim ama nişana nedense bi gram heyecan yok ya içimde :) arada yaklasık 5 ay gibi bi süre olunca sözden bu yana geçti galiba hevesim.hala sanki daha çok var gibi geliyor,hiç bu ay sonu nişanım var havasına giremedim hala :p

Bende tanışma da çok heyacanlıydımi ne yapacağımı bilemedim elim ayağıma dolaştı:confused: Aslında aranın uzun olması daha iyi değilmi rahat rahat hazırlık açısından :KK68: Aynı günlerde, aynı heyacanları yaşıyor olacağız kısmetse inşallahhh :KK36:

cnm şahsen ben pudra elbiseye bi de ayakkabıyı pudra önermem.siyah ise çok sıradan olur.abiye elbiselerin altına ben gümüş ya da dediğim gibi mat altın sarı ayakkabıyı yakıstırıyorum.ben elbisemin altına şunu aldım ;

Eki Görüntüle 1358947 Eki Görüntüle 1358948 Eki Görüntüle 1358947 Eki Görüntüle 1358948

Canım denerken bende pudraya yakın bir renkte ayakkabı ile denedim..Biraz garip durdu ama senin ayakkabılarına yakın renklerde ayakkabı bulamadım ben.. Hani belki pudranın daha koyu rengiyle güzel olur diye düşünüyorum..Kış sezonu ya pek çeşit yok..:KK43::KK14:

Bu arada güzel günlerde giy ayakkabını inşallah..ayağında eskisin :KK37::confused:

Canım denerken bende pudraya yakın bir renkte ayakkabı ile denedim..Biraz garip durdu ama senin ayakkabılarına yakın renklerde ayakkabı bulamadım ben.. Hani belki pudranın daha koyu rengiyle güzel olur diye düşünüyorum..Kış sezonu ya pek çeşit yok..:KK43::KK14:
Bu arada güzel günlerde giy ayakkabını inşallah..ayağında eskisin :KK37::confused:

ben netten aldım cnm,nette bi sürü model var,hemde bunu 40 küsüre fln aldım.nette bulamasam Bakırköy'e bakıcaktım orda da var bi sürü bu modelden :) ben elbise ayakkabı baştan aşağı tek renk sevmediğimden önermedim pudra rengi ama tercih senin.seninde elbisen üzerinde en mutlu günlerde paralansın :)

ben netten aldım cnm,nette bi sürü model var,hemde bunu 40 küsüre fln aldım.nette bulamasam Bakırköy'e bakıcaktım orda da var bi sürü bu modelden :) ben elbise ayakkabı baştan aşağı tek renk sevmediğimden önermedim pudra rengi ama tercih senin.seninde elbisen üzerinde en mutlu günlerde paralansın :)

Teşekkür ederim canım benim..İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz, yeni hayatlarımız çok güzel olur inşallahhh..

Canım senin durumun çok zor elbet..Ben sadece tahmin edebilirim..Uzaktan ilişki yaşamak, hele birde düğün hazırlıkları yapmak hiç kolay değildir eminim..Bazen biz bile mesajda yanlış anlamadan dolayı kavga ediyoruz, ama yüzyüze konuşunca öyle olmadığını anlayabiliyoruz. Ne denir bilmiyorum ki..İnşallah son ayrı kalmanız olur..:KK14:

ayyy benimkide uyuyarak girdi ya :)

günaydın canım
elbiseni gördüm ve en begendiğim markadan almıisın eminim sana çok yakışır :) bence bu elbisenin hakkı ensede hafif dağınık topuz ve pudra pembesi ayakkabı :)

günaydınnn :)

herkese ayrıca günaydın kızlar :)
Sende bendensin cnm :) ne sinir bozucu degil mi :) gerci bizim gibi hassas degiller bu konuda

tmm cnm atarım birazdan :)

ben de sözde çok heyecanlıydım,1 hafta kala karnımda ağrılar ile gezmiştim ama nişana nedense bi gram heyecan yok ya içimde :) arada yaklasık 5 ay gibi bi süre olunca sözden bu yana geçti galiba hevesim.hala sanki daha çok var gibi geliyor,hiç bu ay sonu nişanım var havasına giremedim hala :p

cnm şahsen ben pudra elbiseye bi de ayakkabıyı pudra önermem.siyah ise çok sıradan olur.abiye elbiselerin altına ben gümüş ya da dediğim gibi mat altın sarı ayakkabıyı yakıstırıyorum.ben elbisemin altına şunu aldım ;

Eki Görüntüle 1358947 Eki Görüntüle 1358948 Eki Görüntüle 1358947 Eki Görüntüle 1358948
Canim cok kibar gule gule kullan begendim :)

Teşekkür ederim canım benim..İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz, yeni hayatlarımız çok güzel olur inşallahhh..

Canım senin durumun çok zor elbet..Ben sadece tahmin edebilirim..Uzaktan ilişki yaşamak, hele birde düğün hazırlıkları yapmak hiç kolay değildir eminim..Bazen biz bile mesajda yanlış anlamadan dolayı kavga ediyoruz, ama yüzyüze konuşunca öyle olmadığını anlayabiliyoruz. Ne denir bilmiyorum ki..İnşallah son ayrı kalmanız olur..:KK14:

evet cnm ya,yanyana iken maşallah hiç kavgamız olmadı,gayet uyumluyuz ama bu kdr zmn ayrı kalınca insan da artık devreler yanıyor :KK61:herşey sorun haline geliyor,herşey batıyor bi süre sonra çünkü sabır tükeniyor :KK61:umarım hakkaten bu sene bizim senemiz ve son ayrı kalışımız olur :KK61::KK67:

İsteme günü için kahve düşünmüyor muydun ?
düşünüyordumda bonibonlarda renklii renkli çok tatlı duruyor :)
ilk resimdeki etiket beyaz pembe olsa 2. resimdeki kurdele süsleme olsa ve beyaz kapaklı kavanoz olsa içine kahve koysalar nasıl olur bu simli kurdeleler pek gözüme batıyo sanki
f1c53ab0-205d-4a30-906d-820c27bbf2de.jpg
7bde4047-1659-4b16-a619-1cdf33bb06f7.JPG

Back
X