- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
1tane bile bulamazken 4şarkı arasında kaldım iyi mi:)
Selim gülgören aşıklar şehri
soner arıca seni seviyorum
baha gülü susuz seni aşksız bırakmam.
Seferad seni ne çok sevdiğimi :)
Seferad benceee :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecan da laf mı :) kalbim artık normal çarpmaz oldu:) davetiyeleri de hallettik şimdi :) kına malzemeleri falan kaldı:)
Canım aslında kına ve 2düğün var ya hepsinde de 2dans müziği olursa hepsni kullanabilirim. Seferadı bizim memlketteki ilk dans şarkısı olarak düşündüm :)Seferad benceee :)
Bebek topiğine geçmem içün 1yıl geçmesi lazım :) o yüzden hala burdayım:)Lafın gelişi demiştim zaten kuzumanammm maşallah :) topiğmizden ilk gelinimiz çıkacak kalbimiz buruk
artık bebek topiğine geçersin tatlım ama bizide unutma hee
![]()
Seferad ama ben bir şarkı diyim sana beğenirsin belkim :)
biliyorm canım gördm oralarını namını da dydm ama napcam bilmiyorum yaCanım dikkat et kendine az bi zamanın kaldı zaten
Canım yani İstanbul burası sana orda olur burda trafik olmaz diyemem ki,bir de sultangazi dedin dimi orasıda gazi mahallesi diye geçiyo ve insanları çokta iyi değil
Maşallahhhh![]()
yukiii bu iş de tamam hadi hayırlı olsun canımDavetiyemizi sipariş veriyoruzz:))
Canım aslında kına ve 2düğün var ya hepsinde de 2dans müziği olursa hepsni kullanabilirim. Seferadı bizim memlketteki ilk dans şarkısı olarak düşündüm :)
biliyorm canım gördm oralarını namını da dydm ama napcam bilmiyorum ya
doğru diyorsun canım tospiğim de bilecikden korkyo bakalım hangimiz fedakarlık yapacakyeni bi hayat korkutur canım bende izmite gidicem sessiz sakin bi yermiş ama deli gibi korkuyorum :)
mesela hangi renk canım :)
Evet artık 17sinde kına malzemelerini alacaz nişanlımla. Takı kurdelesini falan yapacaz. Düğüne hazırızzz:)))yukiii bu iş de tamam hadi hayırlı olsun canım![]()
3 gün 3 gece düğün diyorum ben:))Olabilir canım evet 2 düğün sizin :) :)
Aranızda kararlaştırıcaksınız canım başka çare yok
o istanbul istediği için hep iyi şeyleri söylüyor canım ama siz objektif değerlendiriyorsunuz sağolunOlabilir canım evet 2 düğün sizin :) :)
Aranızda kararlaştırıcaksınız canım başka çare yok
Canım artılarını eksilerini yazın sizin için hangisi uygunsa ona karar verin. Tayin isticek misin şubatta?doğru diyorsun canım tospiğim de bilecikden korkyo bakalım hangimiz fedakarlık yapacak![]()
3 gün 3 gece düğün diyorum ben:))
o istanbul istediği için hep iyi şeyleri söylüyor canım ama siz objektif değerlendiriyorsunuz sağolun![]()
Bebek topiğine geçmem içün 1yıl geçmesi lazım :) o yüzden hala burdayım:)
Canım biliyorum bu şarkıyı çok seviyorum ama nişanlım ceceliyi hiç sevmiyo![]()
Kızlar geldim, yürümek iyi geldi ağrıya, ben de A101 e kadar gittim ama şansıma da alınacak hiçbir şey yoktu çeyiz adına..
Bdv ye, Eminönü tuhafiyeleri pazar günü açık mı diye konumu açsam acabaSonuçta benimde derdim bu, yöneticiler kovarlar mı acep
![]()