- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Hahabakarım bakalım canım evet siz yapıyodnuz alısverıs memnunsunuzda sanırm onlardan dmı.. Seni çamaşır pijama sponsoru secıyorum tikkacm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahabakarım bakalım canım evet siz yapıyodnuz alısverıs memnunsunuzda sanırm onlardan dmı.. Seni çamaşır pijama sponsoru secıyorum tikkacm![]()
kuzum konuşma balonları filan istiyorum ya @serp07 o programlardan anlıyo bana yardımcı olcak sagolsun :)Anlatırsanız yetişirm ki size![]()
HahaInstagram hesaplarından yaptığım alışverişlerden memnum kaldım canım ben, özellikle mutfak ürünleri alıyorum, çok güzel paketleme yapıyorlar.
kuzum konuşma balonları filan istiyorum ya @serp07 o programlardan anlıyo bana yardımcı olcak sagolsun :)
bende babet araştırıyorum :
seni şaşkın nişan için tasarım babet istiyorum da :)Anladım canım bakarım bakalım bende :)
Kış günü babeti napcan kız ben botlarla donuyorum![]()
ayyy kahkaha attım şu ann
ay ne çok konuşmuşsunuz :) hepsini okuyoamadım ama elbisen çok şık güle güle giy inş :) saç içinde helenistik topuz diyorlar ya bence bu elbisenin üstüne çok yakışır31 ocak nişan canım..Normaldir karıştırman, bende karıştıyorum![]()
Bizde boy farkı var canım ya..erkek arkadaşım 1.80 ben:1.60 tıfıl birşeyimen güzeli babet zaten..ben topuklu ayakkabı giyme özürlüyüm..sadece çok yakın düğünlerde ve özel günlerde giymeye çalışıyorum..
![]()
sağol bebişim senden ve diğer istanbulda yaşayan arkadaşlardan bana orada yaşamanın + ve - leri neledir anlamanızı rica ediyorm![]()
Aaa a yeşilpınara gelin bari :) yada eyüpte olur orda çalışıyorum ben :)
Canım valla burda şartlar insanların yaşayış tarzına göre değişiyo ne desem bilemedim şimdi ben sana ama masrafı gelir gideri oluyo tabii çok. He tabii buda aileyi geçirene göre değişiyo tutucu olursan gayet iyi geçinebilirsin :)
ay ne çok konuşmuşsunuz :) hepsini okuyoamadım ama elbisen çok şık güle güle giy inş :) saç içinde helenistik topuz diyorlar ya bence bu elbisenin üstüne çok yakışır![]()
seni şaşkın nişan için tasarım babet istiyorum da :)
ayyy kahkaha attım şu ann![]()
Ben bulamadım elbiseyi banada gösterin yaTeşekkür ederim canım, topic olarak sanırım herkes aynı topuzu önerdi :) Bu gidişle ol olacak, baktım senin dediğin topuza da hemen hemen aynı modeller![]()
Eki Görüntüle 1358902 Merhaba gelincikler, dün nişan elbisemi aldım. .Yorumlarınızı bekliyorum..Bu elbisenin altına ne renk ayakkabı alabilirim? Saçlarımı açık bırakmayı düşünüyorum..makyaj ve saç önerilerinize açığım. .hadi bakalım, yazan elleriniz dert görmesin]
Ben bulamadım elbiseyi banada gösterin ya![]()
Heee anladım şimdi burası kar kış kıyamet olunca hiç babet düşünemedm bi anbulunca paylaş bende düğün için babet alcam bi babet fikir olur
![]()
Bende kagithanede calisiyorum senin hemen karsinda halicte![]()
Canım elbısen cok guzel begendm gercekten :) saç için bence ensede dagınık bi yopuz yaptırabılırsn ama salık yapma bencebuldum :)
buldum :)
![]()
![]()
![]()
böyle bakınıyorum :)
![]()
![]()
![]()
böyle bakınıyorum :)
Ben de babet istiyorum ama benimki bayağı uzun 1.90 kadar, ben de 1.64O da topuklu giy diyor
![]()
bizim aramızda çok ciddi boy farkı yok :)Aneaaam cok cici bunlar :)