- 16 Nisan 2010
- 2.316
- 868
- 163
aaa aynı günnn
nasıl başardınız ikinizde![]()
benim aklımdaydı aslında, ama son gün unuttum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa aynı günnn
nasıl başardınız ikinizde![]()
ben tarihlere çok takıntılıyım ne zaman nerde ne yaptık bilirimbenim aklımdaydı aslında, ama son gün unuttumöğle saatlerinde aklıma gelince sen unuttun yıldönümümüzü diye üste çıktım
o da aklımdaydı söylemeseydin de yine aklıma gelirdi dedi. tarihleri tutamıyor aklında, doğum günümü bile zor ezberledi
![]()
hoş geldiinnnnayy bende yeni girdim eve okula gittimde bugün :)
benimkinin günahını almıyım romantiktir ama bu sefer nedense unutcak sanki:)
bohça takımından mı bahsediyosun canım(yeşil) onu baya yaptırdım sayılır kıyafet kılıfı dikildi kutu kaplandı bi süslemesi kaldı nakış işini pikocuya yaptırcam kutuyada tül alıp fiyonk ekliycem :)
merhabaaa ben geldimmmm
hoşbulduk tatlım napıyosun :)hoş geldiinnnn![]()
ooo kaç işi bir arada yapıyosun sen öyle ben üstümden tır geçmiş gibi yorgunumm :)İyiyim canım hem dizi izliyorum hem burayla ilgileniyorum hem de aşkla telde konuşuyorum![]()
Hahaha yaa çok fonksiyonlu hatunum görüyorsunooo kaç işi bir arada yapıyosun sen öyle ben üstümden tır geçmiş gibi yorgunumm :)
iyi akşamlar canım o melek kanatlı kupalar nerden :)Akşamı şerifleriniz hayırlı ola ey müstakbel gelinler cemaati..![]()
iyi akşamlar canım o melek kanatlı kupalar nerden :)
ben tarihlere çok takıntılıyım ne zaman nerde ne yaptık bilirim
ilk yemegimiz sezar salata
eminönünde caminin sagında bi yer var orda yemiştik![]()
ben nişanlıyım canım klasik bombeli yüzüğüm çokta memnunum zaten hep istediğim de bu şekildiHerkese iyi aksamlar :)
kızlar hepimiz yakın zamanda söz nisan yapicaz insallah da alyansiniza karar verdiniz mi
Benim bi modelim var ama emin degilim![]()
Herkese iyi aksamlar :)
kızlar hepimiz yakın zamanda söz nisan yapicaz insallah da alyansiniza karar verdiniz mi
Benim bi modelim var ama emin degilim![]()
selammmm![]()
açıkçası bende klasik olsun dedim aldım çok üzerine durmadım :)Takı olayına karşı ilgim ve merakım sıfır, bu yüzden de alyans seçeneklerimiz ne onu bile bilmiyorum valla..
açıkçası bende klasik olsun dedim aldım çok üzerine durmadım :)
öyle düşünme çok değişik şekilde yüzükler var illa aynı alyansı takıcaksınız diye de gerekmiyo o sade takılır sen beğendiğin tarzda bişey takarsınOff napıcam bu takı konusunda hiç bilmiyorum, yüzük delisiyimdir ama tarz yüzükler olacak, alyans çok garip geliyor gözüme..