- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Ben ben :) düğüne tam 3ay var ve gelinlik bile bakmadım :)Yok canım ya benim aklımda hiçbirşey, vallahi benim çeyizim bile yok,Bu topikte en hazırlıksız benimdir kesin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ben :) düğüne tam 3ay var ve gelinlik bile bakmadım :)Yok canım ya benim aklımda hiçbirşey, vallahi benim çeyizim bile yok,Bu topikte en hazırlıksız benimdir kesin
![]()
Hiç uyumayı düşünmüyorum sabahlar olmasııın![]()
Ya kaynımla kayınvalidemlerin evi yanyana:) valla bana kalsa balayını beklerim ama sevdicek beklemez:))):) :) bende akrep burcuyum beklemek olmaz bizim burçtaama k.validenler başka bi eve gitseler ne güzel olurr en azından özel geceyi başbaşa rahatça geçirirsiniz yada balayına gidinceee
![]()
o yorgunlukla bayılıp kalma sakın![]()
Ne zaman evlilikk :) bu kadar emin olma benimde bişeyim yok
Sevgilime kalırsa seneye eylülde düğün var, ah birde bana sorsa![]()
Niye bize eziyet yapıyorsun canımm düşünme bak işimiz var sabah 8 inden beri ayaktayızzz çalışıyoruzzzzz bizde burda kahvemizi içiyoruzzz dimi ama :)
Ya kaynımla kayınvalidemlerin evi yanyana:) valla bana kalsa balayını beklerim ama sevdicek beklemez:)))
:) :) bende akrep burcuyum beklemek olmaz bizim burçtaama k.validenler başka bi eve gitseler ne güzel olurr en azından özel geceyi başbaşa rahatça geçirirsiniz yada balayına gidinceee
![]()
Sevgilimde akrep burcu tırsıyorummmmmmm![]()
Ben ben :) düğüne tam 3ay var ve gelinlik bile bakmadım :)
Kızlar şimdi biz düğünden sonra evimizde olmayacaz. Bi gece kayınvalidemlerde kalıp sonra balayına gitcez. O yüzden ilk gece nasıl nevresimim olur bilmiyorum :) valla benimki tipik akrep burcu sanırım beklemez ertesi geceyi. Ama ne yaparız bilmiyorum![]()
aklımda bişey yok diyenden korkcaksınYok canım ya benim aklımda hiçbirşey, vallahi benim çeyizim bile yok,Bu topikte en hazırlıksız benimdir kesin
![]()
ahh bitsede kurtulsam yarın okul varUzan böyle koltuğa battaniyeyi de çek kafana kadar, oh misss, o okul bitecek sende işe başlayacaksın o zaman görücem ben seni
Aklımda birşey yok da acayip sorular var kafamda![]()
Anneme diyorum düğün isterim oynamadan gitmem..Yok kız kendimi fazla yormucam gelinim sonuçta böyle kibar kibar oynarım kendimi hırpalamadan..Sonuçta önemli bir gece :) Bayılıcağımı düşünmüyorum :)
Vallahi gece için bahanem olur, dansöz, köçek gib oynarım ortalıkta![]()
ooohoo daha varmış ama sen başla en azından zamanı belliiymiş benim söz oldu 25 ekimde 1 ay içinde sevdiceklere gidicez o zamanda nişan düğün konuşulucak :) :) sen bence çeyize başla ilk gecede ne giyeceğini sonra düşünürsün![]()
![]()
Vallahi gece için bahanem olur, dansöz, köçek gib oynarım ortalıkta![]()
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsinBende nişandan sonra başlarım diyorum, geç olmaz heralde