• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Düğün ne zaman canım?
Düğün tarihi ne zaman?
Söz ,nişan oldu sanırım senin? düğün ne zaman salon tutulduğuna göre?Ona göre yorum yapıcam.. (kusura bakma o kadar çok gelincik var ki burada hangisi sözlü kimin düğün zamanı yaklaşıyo karıştırıyorum) :) :)
kızlaarrr günaydıınn iyi pazarlaarr dün cıktım işten bakamadım bi dha söz nişan birarada oldu bnm 11 agustos 2013 de 5 agstos 2015 düğün tarihim :)

Günaydın kızlar. Dün sevdicekle konuştuk dedi sen ehliyetten ne kadar çabuk pes ettin dedi. Sonra bende dedim doğru söylüyo benim pratiğe ihtiyacım var heyecan yapmamak için. O yüzden kısa mesafelerde trafiğin çok olmadığı yerlerde ben götürcem arabayı :)))

hatunlarrr nasılsınızzzz :)
benim ki maillere gömdü kafasını bende bi size bakıyım dedim :)

nee zaman istersen tatlim :KK54:

Kucuk sorunlar hep olur canim hayirlisi olsun her seyin:KK19:

Benim tek skintim hareketsiz yasam. Masa basi calisiyorum :KK43: cogu zaman lavaboya zor gidiyorum. :KK17: bir de kilo verince direk yuzumden veriyorim :KK57: yoksa cok takinti yapmistm kan filan verdim ama diyetisyen kabul etmedi beni:63: ama bana gore 5 kilo vermem lazim En Büyük KK

70 80 civari olur bebegim :KK51: evet 1000 taneyi dugunde yapiyorlar genelde :KK49: o zaman matbaya gonderiyorum ve o yuzden uygun oluyor :oops:

canım o zaman diyet yapma spor yapmaya çalış azcık dikkat et ama sağlıklı şeyler ye mesela abur cubur falan yeme ya da çok hamurişi yeme o zaman ister istemez kilo verirsin biraz mekik falan çek bir kaç karın hareketi bulabilirsin onları yap o zaman bir de kuru kayısı ye canım sabah kalkınca 3-4 tane

Back
X