- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Maşallah canım :) bende pilates yapmaya çalşıyorum ama çok yoruldm bugün mesela nasıl gidipte yapayımmekik sayısını 80e çıkardım ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım :) bende pilates yapmaya çalşıyorum ama çok yoruldm bugün mesela nasıl gidipte yapayımmekik sayısını 80e çıkardım ben![]()
Gelinlik-kilolarım-abiye ve kaftan kiralama.. 7/24 bunları düşünüyorum daha önümde nişan var![]()
Maşallah canım :) bende pilates yapmaya çalşıyorum ama çok yoruldm bugün mesela nasıl gidipte yapayım![]()
ayyy bizimde lise mezuniyetinde 4 kız aynı kıyafeti giymişti ama farklı renkler şaka gibiydi yaKuzum bende dert etmezdim ama küçükken bi arkadaşım vardı Allahımmmmm ortaokul lise boyunca benimle aynı giyinmeye çalışıyordu bugün ne giyeceksin diye sorardı söylerdim bende salak gibi aynı şeyleri giyerdi ikiz gibi olalım diye kabus gibiydi ondan kıl kaptım onun durumuna düşmek istemiyorumgençliğimi yedi gençliğimiii
![]()
pes etmek yok benim karın bölgemde çok yanma oluyordu o geçmeye başladı artık şu hamlğı bi atsak üstümüzden :)Maşallah canım :) bende pilates yapmaya çalşıyorum ama çok yoruldm bugün mesela nasıl gidipte yapayım![]()
Ben bugünden itibaren salatayla beslenmeye başlıyorum :))
cuma başladım ya ben hiç ekmek yemedim cumadan beri dün akşam ki yarım lahmacunu saymazsakBen bugünden itibaren salatayla beslenmeye başlıyorum :))
yok cnm gitti yap yoksa boyle boyle kalır hadi baklım sen yaparsın =)
7saat dersim bide üstüne nöbetim vardı. Sonra çarşıya gitcem eve geri dönmem 5 buçuk 6yı bulacakayyy bizimde lise mezuniyetinde 4 kız aynı kıyafeti giymişti ama farklı renkler şaka gibiydi ya
pes etmek yok benim karın bölgemde çok yanma oluyordu o geçmeye başladı artık şu hamlğı bi atsak üstümüzden :)
7saat dersim bide üstüne nöbetim vardı. Sonra çarşıya gitcem eve geri dönmem 5 buçuk 6yı bulacaksonrada kıpırdamaya halim kalmıyo
![]()
Aaay bu benım olmalıııı![]()
bu çanta favorim benim bende almak istiyorum :)
Benim en büyük düşmanım tostcuma başladım ya ben hiç ekmek yemedim cumadan beri dün akşam ki yarım lahmacunu saymazsak
cola filanda içmiyorum![]()
Ya evde yapıyprum normalde :)ay cnm benim kıyamam sana baska zaman gidersin o zaman evde bir iki hareket ederin oldu işte sana spor =)
forever newda kuzum fiyatıda 90 lira bu çantanın maviside var 50 liraAaay bu benım olmalııııforever damı var anlamadım fıyatı ne cnm
ben eti form kemiriyorum çaya şeker atmıyorum :)Benim en büyük düşmanım tostsabah evde kahvaltı yapamıyorum okulda yapıyorum oda tost oluyo
![]()
evet sende bi yerden başla o zaman kuzum yani 3 günde zayıfladım diyemem ama ekmek yememenin bi rahatlığı var midemde :)Kızlar bend dıyete gırıyorum
Kac kılo almısım demek ıstemıyorum bıleeee
Boyum 1.58 kılom 56idi ama suan
Resmen şişmanım ben
Bildiğiniz lıp lıp et pıt pıt yag olmusum
Soka gırdım
Ya evde yapıyprum normalde :)
merhaba kuzucummm nasılsın :)Merhabaaaaa canlarımmmm:)
merhaba kuzucummm nasılsın :)
iyi yaptın canım fazla kilolarımızla başımız dertte:)Iyiym tatlım sen nasılsın :) yazışmalarınızı okuyorum lafa dalayım dedim![]()
süpersin tatlım fark var mı tartıdamekik sayısını 80e çıkardım ben![]()