• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Neyse en azından tam bilinçli değilmişsin çünkü ufacık sarsıntılarda bile telaş yapıyoruz Allah korusun hepimizi.. Uykuda olup uyanmamak en iyisi ama olmayan depremlerde bile uyanıyorum kalbim küt küt atıyor bazen yaa Allah muhafaza :KK43:
Evet canım Allahtan yarı uyku halindeymişim dedim bende gerçekten Allah korusun valla herkesi uykularım kaçıyo deprem korkusundan benim bi takılırsam tamam artık napsam aklımda ya olursa oldumu olmadımı hep avizelere bakar gezerim..

kızlar ben geldim misfirlerim gitti mutfağımı topladım evimi düzenledim ama çok yoruldum :( siz napıyosunuz bakalım :) ayyy deprem demeyin bana ercişte sürekli oluyo. ben uyanıyorum bakıyorum derem oluyo bitince uyumaya devam ediyorum :)

Valla diğer konuya yazdım ama buna da yazıcam, okuyan okumayan kalmasın :))
Şimdi kızlar biz öyle düğün salonlarında falan düğün yapmak istemiyoruz. İkimiz de oynamayı sevmeyen insanlarız. Nikah düşünüyoruz. Ama belediyenin nikah salonunda değil o da, hemen oldu bittiye gelecek nikahla birlikte. Şimdi düşünüyorum, ne yapılabilir. Düğün değil nikah olacak sadece ama iki dakikada bitmesini de istemiyorum. Kafam karışık dimi :)) Bi akıl verin bana

Şimdi kızlar biz öyle düğün salonlarında falan düğün yapmak istemiyoruz. İkimiz de oynamayı sevmeyen insanlarız. Nikah düşünüyoruz. Ama belediyenin nikah salonunda değil o da, hemen oldu bittiye gelecek nikahla birlikte. Şimdi düşünüyorum, ne yapılabilir. Düğün değil nikah olacak sadece ama iki dakikada bitmesini de istemiyorum. Kafam karışık dimi :)) Bi akıl verin bana
Canım belediyelerin nikah salonlarında kokteylde verilebiliyor isterseniz öyle birşey yapın, biraz daha hoş bir belediye bulun (nerde oturuyorsun bilmiyorum ama) nikah yine kısa sürer ama ardından aynı mekanda kokteyl verirsiniz Hoppa

Bende düşündüm bi yemek ardından nikah ve hafif bi müzik

Günaydın kızlar:KK76:
Bende 2015'te evleneceğim ve nişanlım askerde 90 günümüz kaldı ama beni şimdiden heyecan sardı evlilik fikrine alışamıyorum sanırım bu aralar korku sardı beni ya yapamazsak diyeo_O

Günaydın kızlar:KK76:
Bende 2015'te evleneceğim ve nişanlım askerde 90 günümüz kaldı ama beni şimdiden heyecan sardı evlilik fikrine alışamıyorum sanırım bu aralar korku sardı beni ya yapamazsak diyeo_O

Günaydın :) şafak 90 demek az kalmış ne güzel neden alışamıyorsun ne zamandır birliktesiniz böyle bir karar alındı mı?

YEKTA61 YEKTA61 Canım sen geçenlerde ayakkabı sormuştun galiba ne renk olur diye başörtünde aynı renk mi olucak elbiseyle? Yada ayriyetten bir renk olucak mı üstünde zaten ayakkabı ve çantayı aynı renk alırsın ama ne renk olabilir bilemiyorum ama öyle güzel bir renge uyum sağlayabilicek birşey bulursun elbet ;)
Bir şey buldum ya paylaşmadan geçemicem sende bak :-) https://www.google.com.tr/search?q=...ik%2F68089-rengarenk-ayakkabilar.html;570;426

Günaydın :) şafak 90 demek az kalmış ne güzel neden alışamıyorsun ne zamandır birliktesiniz böyle bir karar alındı mı?
Canım iki yıldan fazladır birlikteyiz ama korkularım var sanki evliliği yürütemeyeceğim yeni hayatıma alışamayacağım gibi hissediyorum:KK43:

Sorma canımm :KK39: Dün sevgili sözlüm aradı haftasonu gelicem pazar günü müsaitmisin yoksa haftaya mı geleyim dedi bende bana sorarsan ne kadar erken o kadar iyi çok mutlu olurum dedimm o da tamam o zaman geliyorum bu haftasonu dedi bende ayy gel çok güzel çok özledim seni zaten dedim :KK37: Sonra eve giderken babamla arabada konuştuk söyledim gelicek diye. (bu arada annemde 1 haftadır ablamda evde yok yani pazar günü öğleden sonra hep beraber gelicekler) Babam da tmm gelsin buyursun dedi genelde sevdiceğim gece 2 de biniyo otobüse 7:30 da istanbulda oluyo anca o saatte binebilir yani en geç 2 de otobüsü sabahları zaten bende erken kalkar çıkardım.Babam da tmm gelsin kahvaltı yaparız sonra siz çıkarsınız dedi kaldım böylee:KK57: dedim a aa ben onu düşünmedim olur mu baba dedim e öyle olucak tabii dışarda mı kahvaltı yaptırıcam size sabah eve gelsin direk dedi ben hem şaşırdım çünkü düşünememiştim daha doğrusu hani uygun olmaz sanmıştım ama sözlendik ya bizz :D unuttum gitti sanırım :-) bende tmm baba dedim sen hazırlarsın dedi bende erken kalkarım bir gün ne olucak dedi bende gelir gelmez oturmayız zaten istersen sen uyu baba dedim yok ben kalkarım çocuk geldiğinde uyulur mu dedi bende daha fazla üstelemedim Hoppa Sonra annemi aradım dedim böyle böyle geliyo aa a ben yokum ama evde dedim bende aynen şöyle dedim "anne sana değil ki bana geliyo çocuk " :KK70::KK70: Sonra annem de bi süre sessizlik oldu sonra o da babam gibi düşünmüş olacak ki ben daha bişey demeden sen kahvaltıyı hazırlarsın yaparsınız biraz durur çıkarsınız dışarı dedi. Bir çift bu kadar mı aynı düşünür:confused: Sonra bende sevdiceğimi aradım dedim böyle böyle bize gelirsin yok canım ne eve gelmesi olmaz dedi dedim neden olmazmış ben çekinirim diyo dedim çekincek bişey yok hem ben değil babam söyledi o davet ediyor dedim :cool: Bişey diyemedi tabii ... Yani kızlar hep ben bunu hayal ederdim ablam nişanlı iken eniştem yemeğe,çaya vs... evimize gelirdi çok özenirdim bende hep isterdim hani sevdiceğimle ailem aynı ortamda bizim evde olsun kahvaltılar edelim,yemekler yiyelim... O yüzden gelmesinden daha da çok buna mutlu oldum tabi gelmeside mutluluğumun sebebi onu çok seviyorum:KK36: pazar sabahı kahvaltıya gelicek sevdiceğim ellerimle kahvaltı hazırlıcam çay demlicem ne güzel bir duygu bu Allahım ... :KK68:

Canım iki yıldan fazladır birlikteyiz ama korkularım var sanki evliliği yürütemeyeceğim yeni hayatıma alışamayacağım gibi hissediyorum:KK43:

Aramıza hoşgeldin olur böyle şeyler alışırsın ama sen istemiyor musun tabii ki de istiyorsundur ama böyle korkuların olmasın onunlayken mutluysan el ele verip herşeyin üstesinden gelirsiniz ;)

Back
X