• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım harika olmuşlar gercekten annenin ellerine sağlık ay cok bayıldım cok guzel olmuşlaaaaaar güle güle mutlu günlerde kullan lezzetli yemeklerin olsun :) bende istiyorum değişik değişik önlükler oktay ustanın gibi falanda istiyorum :KK43: Gerçi çeyizimde hiç önlüğüm yok bak sımdı dusununce derhal almalı!
istersen annem sipariş alıyor canım.

Canım harika olmuşlar gercekten annenin ellerine sağlık ay cok bayıldım cok guzel olmuşlaaaaaar güle güle mutlu günlerde kullan lezzetli yemeklerin olsun :) bende istiyorum değişik değişik önlükler oktay ustanın gibi falanda istiyorum :KK43: Gerçi çeyizimde hiç önlüğüm yok bak sımdı dusununce derhal almalı!
Bi de teşekkür ederim çok daha güzelleri senin olsun :KK49:

günaydın kızlar.az önce bankadan aradılar ve kartımın kopyalandığını tespit ettiklerini,paramın iki hafta içinde iade edileceğini bildirdiler,neyse çok mutlu oldum yaa koca bir ay boşa çalışmış olacaktım yoksa.akşamda Adana'ya gidiyorum,yarın nişan için elbise bakıcam,umarım bulurum kolayca benim için şans dileyin.öptüm

Bol Şans canım cok sevındım tespit edildiğine bian önce iade ederler inşallah canım :)

Tünaydın canımm çok sevindimmm ya ne güzel iade edicekler paranııı :) :) İnşallah en güzelini bulur burada paylaşırsın bol şanslar canım benim hayırlısı olsuuunn Öpüyorum :KK15:

tşk ederim cnm umarım :)

Kokteyl düşündüm ama şimdi gelecek insanlar yaşlı başlı olanlar da var ayakta duramazlar, onun dışında bazı yerlerdeki kokteyl fiyatları da uçmuş. Aslında kokteyl istiyorum, güzel de olur. Ne yapayım ki
Bende salonda nikah yap herkes olsun istiyosan.. Daha sonra gençlerle arkadaşların kuzenlerin vs eğlence yapabilirsiniz tatlım?

Bende kahve yaptım şimdi kendime kahve keyfi yapıyorum :) afiyet olsun canım... Bu arada dünkü hediyeleri aldıgın yerı soran olmuş öğrendim sorucaktm aksam sana cıkmam gerekıyodu dun cıkamadm o isim yazılıları düşünüyorum bende nişanlıma :)
ben bayıldım ya çok güzel dayanamadım dün akşam resim attım ama paketli haliyle meraktan çatlıyo şimdi :)
çok şık bi hediye erkek içinde uygun:)
sevgilier günündede kaktüs alıcam bide evimiz için anahtarlık yaptırcam :)

ben bayıldım ya çok güzel dayanamadım dün akşam resim attım ama paketli haliyle meraktan çatlıyo şimdi :)
çok şık bi hediye erkek içinde uygun:)
sevgilier günündede kaktüs alıcam bide evimiz için anahtarlık yaptırcam :)
Özel bi anahtarlık bende istiyorum canım ikimiz için sadece :) Mutlu hatuncuk artık hedıye dusunup kafa yormıcam direk sana sorucam senden cok güzl fikirler çıkıyo :)

Ben şu balayı topiğine bi bakıyım bakalım bu gidişle oturcam evde bu kararsızlıkla Allah korusun :)

Bende salonda nikah yap herkes olsun istiyosan.. Daha sonra gençlerle arkadaşların kuzenlerin vs eğlence yapabilirsiniz tatlım?
Yok canım o olmaz işte, hem bütün arkadaşlarım gelemiycek hem de bütün kuzenlerimin küçük çocukları var gelemezler. Onu düşünmüştüm ama o olmuyo maalesef

Back
X