- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Yok canım bize olsa neyse babası alıyo bana takılan altınları vercekmişim işte. Ama nişanlıma bunun çok sert bi şekilde uyarısını yaptımSize mi almışlar canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım bize olsa neyse babası alıyo bana takılan altınları vercekmişim işte. Ama nişanlıma bunun çok sert bi şekilde uyarısını yaptımSize mi almışlar canım
Canım burayaa ev kurmayacaz. Evi yazın kurcaz eşyalar yazın alınacak. Bende nişanlıma dedim ki bizim hiç bişeyimix yokken o altınları annemlerw verwlim diyosun dedim. Ailen yaza para yok derlerse biz ne yapacaz dedim. Tamm anne baba ama bizde aile olacaz artık ona göre davran dedim. Eğer ailende verdikleri sözü tutmazsa onlarla arama mesafe koyarım dedim. Zatwn annemlere ne istiyosa o olsun diyolar. Ama bana gelince o pahalı bu ucuz muhabeetine giriyolar.math27 Tamda düğün üstü arsa mı almışlar canım afedersin ama sizin altınlarınıza mı güvenmişler. Valla büyük konuşmak istemiyorum ama ben öyle bi durum olsada olmasada vermezdim.Yani tmm insanın ihtiyacı olabilir paraya sonuçta onlarda sizin aileniz.Ama en çokta nişanlının bunu teklif etmesi ve onaylaması hoş olmamış.Eviniz yok bir kere sizin birikimleriniz o altınlar paralar. Bir de eşyalarımız falan da alınmayacak demişsin orayı anlamadım pek?Beraber mi yaşıcaksınız?
valla sen ve burdaki kızlar beni ailemden daha iyi anladınız, teşekkür ediyorum :)Anladım cnaım nikah kısmının uzun sürmesini istiyorsun ama düğünlerde bile nikah aynı şekilde kısa sürüyor. Sadece düğün kısmı işi uzatan düğün gibi oynamalı olmasın ve o kadar uzun sürmesin diyorsanız dediğim gibi kokteyller ama nikah kısmı her yerde aynıdır kısadır yani
math27 canım çok üzüldüm nişanlının böyle demesine.. tabi en iyi sen bilirsinn ama (büyük konuşmayayım) ben olsam vermezdim. çünkü siz o paraya göre plan yapıyorsunuz ailesi değil. o zaman senin ailenede verin olmaz öyle şey. o ikinizin parası evinizi döşeyin borcunuz azalsın diye
Canım nişanlım biz teklif edelim altınları diyo. Ya niye teklif ediyorum ki onlar benim güvencemCanım ben olsam arıza çıkarırdım ama doğrusu ne bilmiyorum yani göz göre göre haksızlık ama onlar nasıl insanlar bide o var şimdi çok iyilerdir gerçekten hak hukuka dikkat eden insanlardır zor durumda kalmış olup sizin şanssızlığınıza böyle birşeyle karşılaşmış olabilirsiniz ama öyle de görünmüyor sanki bilmiyorum bi arsa lafı geçti tam anlayamadım arsa almışlarsa sizin evliliğinizin arefesinde bunun yoklukla maddi yetersizlikle alakası yok yani sen üslubunu bozmadan hakkınızı yedirmemeye çalış derim
Evet ya ben hep onları düşündüm ama o kadar da değil. Daha beyefendi diyo ki babam vermese de sorun değil. Bende annemlere dicem eve yardım etmesinler yapcaklarsa bana araba alsınlar madem öylevalla kayınvalidesi gelinliğe pahalı demişti yanlış hatırlamıyosam..
ben olsam vermezdim bana takılıyo ya benim derdim :)
Canım borçları varsa ona göre yapsınlar altını. Biz bişe istemedik ki. Ayy bide kayınvalidem aramış diyo eşyalar alınır sen kafana takma diyo ya
Canım keşke başkaları konuşsa sevgilinle, şimdi sen vermek istemezsin altınları (ki son derece haklısındır) ama gelin olacağın için esirgiyorsun diye düşünülür saçma da olsa. Bilmiyorum sevgilin anlayışlı biri mi çünkü erkekler ailelerine hele ki annelerine ciddi düşkün oluyorlar belli etmeyenler de dahil buna annesinin laflarını önemser, o yüzden elinden geldiğince anlatmaya çalış, biz yuva kuruyoruz insanların bize yardım etmesi lazım gerekirse bizim borçlanmamız lazım paraya herkesten çok bizim ihtiyacımız var ben nasıl en zor zamanımda bana destek amaçlı takılan altını kaç yıllık evli bir aileye vereyim falan de bilmiyorum kiCanım nişanlım biz teklif edelim altınları diyo. Ya niye teklif ediyorum ki onlar benim güvencem
Kesinlikle haklısın canım hatta söyle bu şekilde benceEvet ya ben hep onları düşündüm ama o kadar da değil. Daha beyefendi diyo ki babam vermese de sorun değil. Bende annemlere dicem eve yardım etmesinler yapcaklarsa bana araba alsınlar madem öyle
iyiyim tatlım nakınıyorum bakım setleri makyaj malzemeleri filan sen nasılsın napıyosun :)Canım ne yapyon nasılsın
canım tekne kiralamayı düşünmez misiniz saatleride değişiyo bence onuda bi araştır :) nikahtan sonra küçük bi teknede eğlence gayet mantıklı misafirlerde sıkılmaz :)valla sen ve burdaki kızlar beni ailemden daha iyi anladınız, teşekkür ediyorum :)
Ya düğün gibi 4-5 saat sürmesin de ne biliyim bi 1-2 saat sürsün, kokteyl ile mümkün aslında. Benim sevgilim "bizim ailelerimiz ne anlar kokteylden" dese de araştırıcam :)
Artık bulamazsam da bir kültür merkezinde nikah ve takı merasimi ardından biz 5-6 kişi yemeğe gideriz öyle olacak artık![]()
valla kuzum koy tavrını illa vercez derse iyi o zaman yarısı senin annenlere yarısı benimkilere deEvet ya ben hep onları düşündüm ama o kadar da değil. Daha beyefendi diyo ki babam vermese de sorun değil. Bende annemlere dicem eve yardım etmesinler yapcaklarsa bana araba alsınlar madem öyle
Dedim zaten babanını durumu varsa alsın bana ve aileme verilen sözleri unutulmasın dedim. Ben sadece onlardan eşya konusunda söz istedim. Ama ben ev alırken de sadece benim altınlarım olacak dedim. Bunu görmezden gelemezsin dedimCanım keşke başkaları konuşsa sevgilinle, şimdi sen vermek istemezsin altınları (ki son derece haklısındır) ama gelin olacağın için esirgiyorsun diye düşünülür saçma da olsa. Bilmiyorum sevgilin anlayışlı biri mi çünkü erkekler ailelerine hele ki annelerine ciddi düşkün oluyorlar belli etmeyenler de dahil buna annesinin laflarını önemser, o yüzden elinden geldiğince anlatmaya çalış, biz yuva kuruyoruz insanların bize yardım etmesi lazım gerekirse bizim borçlanmamız lazım paraya herkesten çok bizim ihtiyacımız var ben nasıl en zor zamanımda bana destek amaçlı takılan altını kaç yıllık evli bir aileye vereyim falan de bilmiyorum ki![]()
Canım birde şu var sizin altınlarınızın üzerinde plan yapılması zaten çok abeste özellikle en size lazım olan şu dönemde bile onun ailesine alltın verilmesi konuşuluyorsa siz evlendikten sonra sizin kazandıklarınız ve var olan altınlarınız üzerinden daha çok planlar yapılır belki sevgilin belki ailen.. O yüzden canım şimdi taviz verirsen ilerde önünü alamazsın ki zaten sen akıllı bi kızsın hakkını çiğnetmezsin ama sevgilininde durumu anlaması gerekiyor ve kavga etmeden koru hakkını çocuğun düşüncesinin ne kadar saçma olduğunu anlatmaya çalışDedim zaten babanını durumu varsa alsın bana ve aileme verilen sözleri unutulmasın dedim. Ben sadece onlardan eşya konusunda söz istedim. Ama ben ev alırken de sadece benim altınlarım olacak dedim. Bunu görmezden gelemezsin dedim
Belki gelir tutkum ya soruşturayım mı?buraya geleceğini bilsem istememmi hiç![]()
Tam anlayamadım ama nişandaki altınları mı istiyor kayınvaliden falan. Zaten vermezsin de yine de zor durumlar bunlar allah yardımcın olsun, atlatması zor, sevgilini ikna etmesi zor. Sıkma canınıCanım nişanlım biz teklif edelim altınları diyo. Ya niye teklif ediyorum ki onlar benim güvencem
uuu hayırlı olsun canım. İnşallah güzel bi gün geçirirsiniz, keyifli olur. Ümraniye taraflarını hiç bilmiyorum ama kayınvaliden bilir mutlakaKızlar yarın diğer yakaya geçiyorum aşk ve kayınvalidemle nişan için alışveriş yapıcaz (aşırı heyecanlıyım ilk defa yanımda yakınım olmadan kayınvalidemle zaman geçiricem) neyse hatunun planları şu: nişanda takılacak bilezik yada bileklikleri alıcaz, akerden bi başörtü beğenmiş bana beğenirsem onu alacak
, english homedan ve madame cocodan pike ve nevresim takımı alacak ama madame cocoyu tavsiye etmiyorlar sanırım sizin bi bilginiz var mı? Bir de ümraniyede baya mağazalar varmış oraya bakıcaz günlük kıyafet ve nişan elbisesi açısından bileninz var mı?
alışveriş olsunda taştan olsunKızlar yarın diğer yakaya geçiyorum aşk ve kayınvalidemle nişan için alışveriş yapıcaz (aşırı heyecanlıyım ilk defa yanımda yakınım olmadan kayınvalidemle zaman geçiricem) neyse hatunun planları şu: nişanda takılacak bilezik yada bileklikleri alıcaz, akerden bi başörtü beğenmiş bana beğenirsem onu alacak
, english homedan ve madame cocodan pike ve nevresim takımı alacak ama madame cocoyu tavsiye etmiyorlar sanırım sizin bi bilginiz var mı? Bir de ümraniyede baya mağazalar varmış oraya bakıcaz günlük kıyafet ve nişan elbisesi açısından bileninz var mı?
iyiyim tatlım nakınıyorum bakım setleri makyaj malzemeleri filan sen nasılsın napıyosun :)
canım tekne kiralamayı düşünmez misiniz saatleride değişiyo bence onuda bi araştır :) nikahtan sonra küçük bi teknede eğlence gayet mantıklı misafirlerde sıkılmaz :)
valla kuzum koy tavrını illa vercez derse iyi o zaman yarısı senin annenlere yarısı benimkilere de
Onu anlatmaya çalışıyorum işte. Biz aile olacaz ve bizim senin ailene değil bize göre birikim yapmamız gerek dedim. Bana diyo ki ev değil arsa yatırım olır diyo. Bende dedim arsa yatırım oluyosa kirada sürünnelim dedimCanım birde şu var sizin altınlarınızın üzerinde plan yapılması zaten çok abeste özellikle en size lazım olan şu dönemde bile onun ailesine alltın verilmesi konuşuluyorsa siz evlendikten sonra sizin kazandıklarınız ve var olan altınlarınız üzerinden daha çok planlar yapılır belki sevgilin belki ailen.. O yüzden canım şimdi taviz verirsen ilerde önünü alamazsın ki zaten sen akıllı bi kızsın hakkını çiğnetmezsin ama sevgilininde durumu anlaması gerekiyor ve kavga etmeden koru hakkını çocuğun düşüncesinin ne kadar saçma olduğunu anlatmaya çalış
Kayınvalidem değil nişanlım verelim diyoTam anlayamadım ama nişandaki altınları mı istiyor kayınvaliden falan. Zaten vermezsin de yine de zor durumlar bunlar allah yardımcın olsun, atlatması zor, sevgilini ikna etmesi zor. Sıkma canını