• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kayınvalidem değil nişanlım verelim diyo
Hayır tabi ki hiçbir şeyiniz yokken arsaya yatırım yapmanın zamanı. Altınlarınıza daha şimdiden göz dikmiş olamaz dimi ailesi. Onların size yardım etmesi gerek sizin değil. Eğer çok paraya ihtiyaçları varsa bankadan kredi çeksinler. yok canım nişanlını terslemek iyi yapmışsın. İlerde ailesine mesafe koyman seni rahatlatmıycak ki, eşinle de belki problem olucak yazık günah yani. Onlar da o arsayı alana kadr size verselermiş ya, bu yaştan sonra gelecek kaygıları mı artmış, siz daha önemlisiniz

uuu hayırlı olsun canım. İnşallah güzel bi gün geçirirsiniz, keyifli olur. Ümraniye taraflarını hiç bilmiyorum ama kayınvaliden bilir mutlaka
Amin kuzum sağol Hoppa

alışveriş olsunda taştan olsun:KK54:
ümraniyeyi duydum canım ama hiç gitme şansım olmadı :KK70:
Kesinlikleeee :p

C9797_W92_14SM_01_01.jpg
D1907_N91_14SM_01_01.jpg
D6056_W72_14WN_01_01.jpg

bunlar nasıl :)
Çok güzellerrr markası ne canım 2 ve 3e bayıldım

Hayır tabi ki hiçbir şeyiniz yokken arsaya yatırım yapmanın zamanı. Altınlarınıza daha şimdiden göz dikmiş olamaz dimi ailesi. Onların size yardım etmesi gerek sizin değil. Eğer çok paraya ihtiyaçları varsa bankadan kredi çeksinler. yok canım nişanlını terslemek iyi yapmışsın. İlerde ailesine mesafe koyman seni rahatlatmıycak ki, eşinle de belki problem olucak yazık günah yani. Onlar da o arsayı alana kadr size verselermiş ya, bu yaştan sonra gelecek kaygıları mı artmış, siz daha önemlisiniz
Ama insanlardan isteyince iyi okuyomuş zorlamak gerekmiş birazda

Kızlar harbiden bildiğiniz güzel pijama markası var mı? Çok klasik eski modeller düşünmüyorum hayalseverrr hayalseverrr un paylaştığı türden, daha çok askılı şortlu bi takım düşünüyorum aslında poloda güzel şeyler var ama hepsi uzun kolluydu diye hatırlıyorum değilse de kısaları beğenmedim galiba ki aklımda kalmamıs o_O

Kızlar harbiden bildiğiniz güzel pijama markası var mı? Çok klasik eski modeller düşünmüyorum hayalseverrr hayalseverrr un paylaştığı türden, daha çok askılı şortlu bi takım düşünüyorum aslında poloda güzel şeyler var ama hepsi uzun kolluydu diye hatırlıyorum değilse de kısaları beğenmedim galiba ki aklımda kalmamıs o_O
valla bile gren varsa banada söylesin:KK54:

valla ben oyshoyu aklıma kazdım alıcam en az 3 takım benim olcak:mad:
Al valla canım kalmasın içinde.
Ben hep içime atıyorum, istemiyorum. İste demesine rağmen nişanlımın istemiyorum. üç kuruş daha az harcayalım da biriktirelim diyorum. Bakma içimde kalıyo :(
Al canım en güzellerini güzel günlerde de giy :)

Al valla canım kalmasın içinde.
Ben hep içime atıyorum, istemiyorum. İste demesine rağmen nişanlımın istemiyorum. üç kuruş daha az harcayalım da biriktirelim diyorum. Bakma içimde kalıyo :KK43:
Al canım en güzellerini güzel günlerde de giy :)
gerçekten istediğin bişeyde al canım valla öylede yok paramız böylede yok en azından alalım :)

konuya ortadan daliyorum ve oysho diyorum:KK25: Ben ordan aldim.

gerçekten istediğin bişeyde al canım valla öylede yok paramız böylede yok en azından alalım :)
Bi de çalışmıyorum onun verdiği sıkıntı var. Yeminle fakirliğin dibindeyim :/ Zengin evin fakir kedisiyim ben var ya :) Al canım al, ben alamadım sen al hatta benim yerime de al :)))

bohça için oysho ve pierre cardinden alıcam canım bu kendim çeşit olsun diye alıyım dedim :)
Evet de facto günlük olur ancak bohçaya olmaz offf yaa oysho süper sabahlığını aldırdım ama pijamayıda aldıramam kıyamam kuzuma yaa pierre cardini bi araştırayım bakalım :D

Oysho'dan bi atlet alamayacak kadar fakirim :KK43: cidden çok pahalı ama, bi pijama takımı 100-150 lira olmaz ki arkadaş :KK43:
Katılıyorum :KK14: aşırı güzel dokusu umuşacık ama israf denen bir şey var bi sabahlık aldırdım aldırmasam çok içimde kalırdı ama daha fazlasını aldıramam sevgilime bitanem yaa ne istesem almaya çalışıyor ama zorlanıyor farkındayım offffff yerim onu nasıl özledim :KK8:

Back
X