- 16 Nisan 2010
- 2.316
- 868
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam tatlım hoşgeldin :)Selam gece guzelleri![]()
yoksa benim gibi ögrenci misin canım :)Bi de çalışmıyorum onun verdiği sıkıntı var. Yeminle fakirliğin dibindeyim :/ Zengin evin fakir kedisiyim ben var ya :) Al canım al, ben alamadım sen al hatta benim yerime de al :)))
Evet de facto günlük olur ancak bohçaya olmaz offf yaa oysho süper sabahlığını aldırdım ama pijamayıda aldıramam kıyamam kuzuma yaa pierre cardini bi araştırayım bakalım
Katılıyorumaşırı güzel dokusu umuşacık ama israf denen bir şey var bi sabahlık aldırdım aldırmasam çok içimde kalırdı ama daha fazlasını aldıramam sevgilime bitanem yaa ne istesem almaya çalışıyor ama zorlanıyor farkındayım offffff yerim onu nasıl özledim
![]()
Benim yerimede benim yerimedeeeeBi de çalışmıyorum onun verdiği sıkıntı var. Yeminle fakirliğin dibindeyim :/ Zengin evin fakir kedisiyim ben var ya :) Al canım al, ben alamadım sen al hatta benim yerime de al :)))
Canım abartmamak kaydıyla al bişyler içinde kalmasın hepimiz zorlanıyoruz bende nefret ederim şımarıkça para harcamaktan ama bir kere yapılacak şeyleri yapmaya çalışıyorum tabi ki en hesaplısıyla ama istediklerimi.. Evlenince rutin hayatınıza dönünce biriktirirsiniz yavaş yavaş ama şu dönemi bir kere yaşayacaksın. Bak derimoddan bi çanta istiyorum bohçam için araya araya en uygun fiyatının airportta olduğunu gördüm ordan aldırıcam sevgilime diğer yerler daha pahalıya satıyor mesela böyle yap sende (oyshoda böyle bi durum söz konusu değil tabi). He bide adettir gelenektir diye saçma sapan şeyleri aldırmıyorum aldırmam da Allah'a şükür hiçbirimiz cahil değiliz ki eskiler gibi yüklenelim sevgililerimize (ilber ortaylı style). O yüzden canım istediğin şeyi araştır en uygununu bulup aldır İÇİNDE KALMASIN SAKIN..Al valla canım kalmasın içinde.
Ben hep içime atıyorum, istemiyorum. İste demesine rağmen nişanlımın istemiyorum. üç kuruş daha az harcayalım da biriktirelim diyorum. Bakma içimde kalıyo
Al canım en güzellerini güzel günlerde de giy :)
Bende çalışmıyorum kuzu aynı dert bende de varBi de çalışmıyorum onun verdiği sıkıntı var. Yeminle fakirliğin dibindeyim :/ Zengin evin fakir kedisiyim ben var ya :) Al canım al, ben alamadım sen al hatta benim yerime de al :)))
Kızım sen buluyorsun beeeee![]()
![]()
![]()
kızlarrrrr bunlar nasılll peki
Canım benim valla güzel demişsin aslında. Ben biraz salak mıyım acaba ya annem de öyle olduğumu söylüyo bu konuda cidden. Ben de o gelenektir adettir diyip alınan şeyleri aldırmadım, 50 liraya bi pijama takımım 70 liraya 1 geceliğim 2 tane de iç çamaşırı takımım var, bu. pijama olarak yani. Öyle çeyizdir bohçadır diyip aldırmadım pahalı şeyler. Biraz da ben yani enayiliğime doymıyım. Sinir oldum bak kendime gece gece. Pazartesi gidip kredi kartını kökliycem ekstreyi de sevgilime göndercem :) aaaaCanım abartmamak kaydıyla al bişyler içinde kalmasın hepimiz zorlanıyoruz bende nefret ederim şımarıkça para harcamaktan ama bir kere yapılacak şeyleri yapmaya çalışıyorum tabi ki en hesaplısıyla ama istediklerimi.. Evlenince rutin hayatınıza dönünce biriktirirsiniz yavaş yavaş ama şu dönemi bir kere yaşayacaksın. Bak derimoddan bi çanta istiyorum bohçam için araya araya en uygun fiyatının airportta olduğunu gördüm ordan aldırıcam sevgilime diğer yerler daha pahalıya satıyor mesela böyle yap sende (oyshoda böyle bi durum söz konusu değil tabi). He bide adettir gelenektir diye saçma sapan şeyleri aldırmıyorum aldırmam da Allah'a şükür hiçbirimiz cahil değiliz ki eskiler gibi yüklenelim sevgililerimize (ilber ortaylı style). O yüzden canım istediğin şeyi araştır en uygununu bulup aldır İÇİNDE KALMASIN SAKIN..
Ben o 6'lı takımı aldırmadım zaten saçma sapan şeylere 400 lira verememKizlar oysho da indirime giriyor takip edin mutlaka, ben 85 verdim pijamaya. Eminonunde bile60 dediler. Ordan bilmedigimi alicagima bildigimi aldim. Bence bohcadaki 6li takima o kadar para verilecegine buna verilmeli![]()
Hahahah yerim seni yaaa estağfirullah ne salağı aşk olsun tam tersine çok düşünceli ve anlayışlısın ki sevdiğin erkeği düşünüyorsun o da inşallah senin kıymetini bilirCanım benim valla güzel demişsin aslında. Ben biraz salak mıyım acaba ya annem de öyle olduğumu söylüyo bu konuda cidden. Ben de o gelenektir adettir diyip alınan şeyleri aldırmadım, 50 liraya bi pijama takımım 70 liraya 1 geceliğim 2 tane de iç çamaşırı takımım var, bu. pijama olarak yani. Öyle çeyizdir bohçadır diyip aldırmadım pahalı şeyler. Biraz da ben yani enayiliğime doymıyım. Sinir oldum bak kendime gece gece. Pazartesi gidip kredi kartını kökliycem ekstreyi de sevgilime göndercem :) aaaa
Bağlantılı görünüyorlar evet bershka da var ama birbirlerinin mağazalarında ürünlerinin satıldığını sanmıyorum hiç görmedim bir dekızlar bişey sorucam bu oysho nun malları zarada satılıyo olabilirmi şimdi nette gördüm zarayla bağlantılı sanırım?
aynı kuzum bunlarda de factoda ama 2 tane pijama siparişi verdim bunlarda artık başka baharaKızım sen buluyorsun beeeee3.ye bittim ki tam zevkimdir ama diğerleri de çok hoş yalnız 1.si biraz ağır geldi bana sanki orta yaş hatunlarına yakışır gibi
Bu arada markaları ne tekrar sorayım
![]()
Duramadın dimiaynı kuzum bunlarda de factoda ama 2 tane pijama siparişi verdim bunlarda artık başka bahara![]()
tarzlar yakın canım ama bildiğim kadarıyla baglantı yok aralarında :)kızlar bişey sorucam bu oysho nun malları zarada satılıyo olabilirmi şimdi nette gördüm zarayla bağlantılı sanırım?
Evet canım olsaydı bende görürdüm heralde mutlaka en sonunda size sipariş vercem o olcakBağlantılı görünüyorlar evet bershka da var ama birbirlerinin mağazalarında ürünlerinin satıldığını sanmıyorum hiç görmedim bir de![]()
Valla ağzına sağlık :)Hahahah yerim seni yaaa estağfirullah ne salağı aşk olsun tam tersine çok düşünceli ve anlayışlısın ki sevdiğin erkeği düşünüyorsun o da inşallah senin kıymetini bilirKuzu bol para harcama sadece alacağın şeyleri kaliteli al uygununu araştır öyle al atıyorum oysho cidden pahalı ve gereksiz pahalı ama çok seviyorsan iyice düşün en istediğin takımı yada sabahlığı al atıyorum gelinlik, düğün, gelin arabası yada fotoğraf gibi şeyleri önemsiyorsan yada hangisini önemsiyorsan onda kıy parana bir kere yaşanacak şeyler he bide şu var kuzucum HATTA TÜM KIZLAR SÖZÜM SİZE DE
erkeklerin maddiyatını düşünmek bizi de olgunlaştırır hesabımızı kitabımız biliriz AMAAAAA erkekler buna çabuk alışıyorlar 3 sene sonra en ufak bir şeye para harcayacakları zaman elleri titriyor mız mızlanıyorlar (en yakın örnekler babam ve kuzenim
) onları düşüne düşüne biz cimrileştiriyoruz kıvamını tutturmammız lazım
![]()
valla duramadım 2 şortlu takım sipariş verdim secdiceğime güzel görüniyim ayy sonunda anneaanem geliyo kızz pammuk eller cebe tontiş diycem onada bahtıma ne çıkarsa artık bu aralar gelime geçen parayı kendime harcıycam vallaDuramadın dimiya o 3.yü özellikle bende çok beğendim
harikasın yaaa :)))valla duramadım 2 şortlu takım sipariş verdim secdiceğime güzel görüniyim ayy sonunda anneaanem geliyo kızz pammuk eller cebe tontiş diycem onada bahtıma ne çıkarsa artık bu aralar gelime geçen parayı kendime harcıycam valla
halamıda kız panpiş napıyosun bana yılbaşı hediyesi alabilirsin dedim makyaj malzemeleri alcak![]()