• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bazen kulaklarını tıkaman gerekli canım begen al yada tatlı dille aldır
bi kere oluyo bunların hepsi
Her seferindeolunca canım sıkılıyor ciddi anlamda. Hiçbir şey istemeyip bi şey isteyince böyle göze batıyor tabi. Yok yok sizi dinliycem bundan sonra alıcam/aldırıcam

ayyy kullanmıyorum ama bi tane alıyım yya lazım olur:KK70:
Bırakamazsın benden söylemesi :D asla uyuyamıyorum onsuz ben artık düşüyo bazen bulamıyorm yatmadan önce uyu gözlüklerim nerde diye aranıp duruyom göz bandı değil uyu gözlüğü diyom ben ona :D:cool:

Benimkilerde aynı sevgilim ne istersem yapmaya çalışıyor ama pahalıymış diyor yada yine bana para harcatıcan diye kızıyor ama bende sana gereksiz şeyler aldırtmıyorum istediğimi de araştırıyorum en uygunundan hallediyorum çok söylenme diyorum. Hakkın onlar senin bunu bilerek davranırsan o da haklı görür seni alışır zamanla
Seninki de aynıymış sahiden. İyi idare ediyosun. Bi de tabi sevgilin demek ki kavgacı bir insan değil o yüzden iki söylenip susuveriyor. Maşallah diyorum :) nelere şükreder olduk ya. Hiç söylenmeseler ya

Her seferindeolunca canım sıkılıyor ciddi anlamda. Hiçbir şey istemeyip bi şey isteyince böyle göze batıyor tabi. Yok yok sizi dinliycem bundan sonra alıcam/aldırıcam
sevgilimin hakkı var ne istesem desem alır yapar lafını etmez ama annem yüklemnme diye başımın etini yer:KK47:
Bırakamazsın benden söylemesi :D asla uyuyamıyorum onsuz ben artık düşüyo bazen bulamıyorm yatmadan önce uyu gözlüklerim nerde diye aranıp duruyom göz bandı değil uyu gözlüğü diyom ben ona :D:cool:
kız ben bunu taksam unuturum sabah kör oldum diye basarım yaygarayı:KK70:

Seninki de aynıymış sahiden. İyi idare ediyosun. Bi de tabi sevgilin demek ki kavgacı bir insan değil o yüzden iki söylenip susuveriyor. Maşallah diyorum :) nelere şükreder olduk ya. Hiç söylenmeseler ya
Aynı canım aynı para harcamak istemiyor zorlanıyor belli ediyor bazen çoğu zaman ben anlıyorum ama isteklerime de ilgili Allah razı olsun anlıyor beni bende her beğendiğimi tutturmuyorum ona tabi ki karşılıklı fedakarlık işte biz onların nelerini çekeceğiz çok büyük şeyler istemiyoruz :63:

Kızlar çok kötüyüm. Çok büyüm bi kavga ettik. Güvenmiyorum ona artık. Çok güzel yaraladı beni. Hayatımı bi ömür senle geöircem diye söz veren adam diyo ki benim ailem önemli. Sen daha kimsin çekirdek aile diye bile yoktur diyo. Bende git annenle babanla yaşa o zaman dedim. Sanırım nişanı atcam dayanamıyorum artık. Dua edin bana olur mu

Kızlar çok kötüyüm. Çok büyüm bi kavga ettik. Güvenmiyorum ona artık. Çok güzel yaraladı beni. Hayatımı bi ömür senle geöircem diye söz veren adam diyo ki benim ailem önemli. Sen daha kimsin çekirdek aile diye bile yoktur diyo. Bende git annenle babanla yaşa o zaman dedim. Sanırım nişanı atcam dayanamıyorum artık. Dua edin bana olur mu
Canım dur saçmalama sakin kafayla düşün öfkeyle birden karar verme

Canım sakin ol ilk önce...niye kavga ettiniz ne oldu ki?

Back
X