- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
İşte bu yüzden ben altınları vermek istemedim. Ama artık altınlarda evde umrımda değil. Çünkü daha büyük problemimiz var ve onu çözmeliyiz bizGunaydin kizlarhayalseverrr
Orya
greenandblue nasilsiniz??
math27 gunaydin canim.. Ben cok yorum yapmak istemedim. İnsallah duzelirsiniz bir an once. Ama briyle evlendigin zaman ailesiyle de evleniyorsun. O yuzden sadece sevgi yetmiyor. Bdv de her gun 10 konu aciyorlar sizin yasadiginiz sikintilar ve devaminda. Konunu orada acsan eminim herkes direk ayril der fakat uzaktan konusmasi daha kolay. Beni sakin yanlis anlama ben sana ayril vs diyemem. Ayni olay bende olsa napardim bilmiyorm. Ama seni tanidigim kdriyla yeteri kadar olgun bi insansin. Nisanlinin ailesinin bazi seyleri sakindigi asikar. Ama altinlar sizin hakkiniz ve guvenceniz. İlerde ailesi belki borc batagna dusuck Allah korusun babasi hastalanacak calisamayacak o zaman size ev alirken soz verdikleri halde hic birsey yapamayacaklar. Yarinin ne getirecegi belli olmaz. Ben borc para islerine de hep karsiyim altinlari verip ilerde yardim etmeye de karsiyim. Acarsiniz bi banka hesabi yatirirsiniz altinlari ilerde ev alirsinz. O sizin hakkiniz ve nisanlin siz diye bi kavram oldugunu ogrenmeli.