- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
İyi ol canım biraz süründür hata yaptıgını anlasınBiraz daha iyiyim. O aklınca düzeltti ama benim hala güvenim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ol canım biraz süründür hata yaptıgını anlasınBiraz daha iyiyim. O aklınca düzeltti ama benim hala güvenim yok
sende bendensin benimde söz nişan yok şubat mart gibi inşallah :)Hatice ben nişanlı veya sözlü değilim bu yaza nisan olcak inşallahforumu görünce katilmak istedim
Hadi hayırlı olsun canım nerede yasıyosunHatice ben nişanlı veya sözlü değilim bu yaza nisan olcak inşallahforumu görünce katilmak istedim
zaten tüm hataları üzerinde konuştuk. Bakalım ne olacakİyi ol canım biraz süründür hata yaptıgını anlasın
Amin kuzucum teşekkür ederimHayırlı olsun canum güle güle kullan![]()
Umarım hersey iyi olur canımmzaten tüm hataları üzerinde konuştuk. Bakalım ne olacak
Konyaliyim ama görev icabı guneydogudayim canımHadi hayırlı olsun canım nerede yasıyosun
Hakkımızda hayırlısı inşallahsende bendensin benimde söz nişan yok şubat mart gibi inşallah :)
Az kalmış senin ya heyecan var mı bi hemseri misiniz ya biz farklı sehirlerdeniz bu yüzden çok tedirgin oluyor msende bendensin benimde söz nişan yok şubat mart gibi inşallah :)
hiççç alakamız yok o aslen vanlı :)Az kalmış senin ya heyecan var mı bi hemseri misiniz ya biz farklı sehirlerdeniz bu yüzden çok tedirgin oluyor m![]()
Tatlı telaslar olsa gerekhiççç alakamız yok o aslen vanlı :)
heyecanlıyım tabi ki sürekli bişeylerin peşinden koşturuyorum aman çeyizim tamamlansın aman nişanda bi eksik olmasın diye gülüncek haldeyim![]()
öyle valla birazcık zor oluyo ama çok şükür herşeye yetişiyorum :)Tatlı telaslar olsa gerek![]()
Canım deminden beri arıyorum resmini bulamadım ama benzerini yüklüyorumiyiyiz kuzum sen nasılsın görebilir miyiz ayakkabıyı bende biraz önce ayyy bohça için nasıl ayakkabı aldırdsam ki diyodum :)
tabi ki tatlım kendini tanıtır mısın :)
tamam kuzum değiştiriyorum :)
güle güle kullan canım sen anlatınca bu tarz ayakkabılar canlandı gözümdeCanım deminden beri arıyorum resmini bulamadım ama benzerini yüklüyorum
Eki Görüntüle 1335156 Böyle bişey deriden ve yarı fantazi yarı spor bi ayakkabı bu kadar spor değil eteğimi de lacivert almıştım o yüzden bu renk aldım bir de ben fantazi, topuklu ayakkabıları sevmiyorum genelde spor yada yarı klasik tarzım öyle işte
Eteğimde lacivert ve deri![]()
Bak bu da güzelmiş ever buna benziyor benimki çoğu deri ama rugan ayrıntılarda var bir de biraz daha mevsimlik daha kapalı 3 gün sonra kargoyla yollayacaklar ellerinde kalmamış o zaman fotosunu atar aşk eklerim buraya ve inciyi tavsiye ederim tabi kigüle güle kullan canım sen anlatınca bu tarz ayakkabılar canlandı gözümde![]()
bende günlük hayatta çok fazla topuklu kullanmıyorum ya babet aldırırım yada bu tarz bişey :)
tamamdır anladım nasıl bişey olduğunu valla ben hangi markadan alıcam ne yapıcam hiç bilmiyorumBak bu da güzelmiş ever buna benziyor benimki çoğu deri ama rugan ayrıntılarda var bir de biraz daha mevsimlik daha kapalı 3 gün sonra kargoyla yollayacaklar ellerinde kalmamış o zaman fotosunu atar aşk eklerim buraya ve inciyi tavsiye ederim tabi ki![]()
english homeda iç giyim oluyo canım oraya baktın mı?hayalseverrr bende şimdi şortlu pijama takımlarını araştırıyorum off yaa nasıl olmaz güzel bişeyler yani çok beğeneceğim hiçbir şey bulamadım böyla olursa senin dün eklediğin de factonun lacivertli olanından alırım artık
![]()