- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Baktım tatlı şeyler var ama şortlu hiç yok hep uzun.. Uzun olacaksa senin eklediğini çok beğendim onu alırım ama güzel bi şortlu bulucam kararlıyımenglish homeda iç giyim oluyo canım oraya baktın mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktım tatlı şeyler var ama şortlu hiç yok hep uzun.. Uzun olacaksa senin eklediğini çok beğendim onu alırım ama güzel bi şortlu bulucam kararlıyımenglish homeda iç giyim oluyo canım oraya baktın mı?
Baktım tatlı şeyler var ama şortlu hiç yok hep uzun.. Uzun olacaksa senin eklediğini çok beğendim onu alırım ama güzel bi şortlu bulucam kararlıyım![]()
Güzel... Geçen mall of istanbula gittik victoria secreta da uğradım tabi ki tek sütyen fiyatını 170 tl görünce yampiri yampiri çıktımbu nasıl victoria secret 2010 muş ama bulunur mu bilemedim![]()
![]()
bi tane şart diyomuşuzGüzel... Geçen mall of istanbula gittik victoria secreta da uğradım tabi ki tek sütyen fiyatını 170 tl görünce yampiri yampiri çıktımBunun fiyatını hiç bilemiyorum ama çok merak ettim ve sitesinden bakıcam hatta diğer pijama takımlarına da bakıcam
bir de diyordum ki nişan bohçama bir tane victoria secret iç çamaşırı takımı koyucam falan
![]()
Bulamadım kuzum ama benzerleri 39 dolar sadece üstü yine fena değilmiş sütyen fiyatına pijama takımı almak daha normal
ama bu arada pentinin bi takımını beğendim Eki Görüntüle 1335176 altı da aynı uzun belki bunu aldırırım
Kız senin nişanlın vanlı mı:))hiççç alakamız yok o aslen vanlı :)
heyecanlıyım tabi ki sürekli bişeylerin peşinden koşturuyorum aman çeyizim tamamlansın aman nişanda bi eksik olmasın diye gülüncek haldeyim![]()
Hahahaa süper bi pijama bende aldırayım bundanbende bunu begendimm![]()
![]()
evet canım orda doğmuş 6 yaşında izmite taşınmışlar :)Kız senin nişanlın vanlı mı:))
efil efill her yerden rüzgar alır bu ohh missHahahaa süper bi pijama bende aldırayım bundan![]()
Canım konuştuk bugün. Ama şimdi sadece sorduğuna cevap veriyorummath27 canım konuşuyor musun peki yada bugünden beridir uzun uzun hiç konuştunuz mu?
Bende vandayım ya:))evet canım orda doğmuş 6 yaşında izmite taşınmışlar :)
efil efill her yerden rüzgar alır bu ohh miss![]()
bende bunu begendimm![]()
![]()
Anladım canım Allah yardımcın olsun zor gerçekten ne desek boş, sadece iyi düşün mümkün değil ama ömürlük düşünmeye çalış yaşanır mı onunla yaşanmaz mı ve sana da annesi yada ailesi kadar en az değer vermesi gerekir verir mi bunları iyice tart ne hayırlıysa o olsun sizin için Allah pişman etmesin hiçbirimizi.Canım konuştuk bugün. Ama şimdi sadece sorduğuna cevap veriyorum
Zaten onun için uğraşıyorum canım. Hep diyorum aileni at demiyorum ama benide ailen olark kabul etmek zorundasın dedimAnladım canım Allah yardımcın olsun zor gerçekten ne desek boş, sadece iyi düşün mümkün değil ama ömürlük düşünmeye çalış yaşanır mı onunla yaşanmaz mı ve sana da annesi yada ailesi kadar en az değer vermesi gerekir verir mi bunları iyice tart ne hayırlıysa o olsun sizin için Allah pişman etmesin hiçbirimizi.
Zaten o kadar uyumlusun ki anladığım kadarıyla belki çok gelinin olamayacağı kadar anlayışlısın, başka erkekler senin gibi kızları arıyorlar, değer veriyorlar ama senin ki ya kıymet bilmiyor yada çok sinirlenip kendisininde istemediği yada düşünmediği sözler sarfetti inşallah ikincisidir.Zaten onun için uğraşıyorum canım. Hep diyorum aileni at demiyorum ama benide ailen olark kabul etmek zorundasın dedim
Canım o ikincisini çok fazla yapıyo. Kalbindeki iyiliği bilmesem inan durmazdım zaten. İşte annesini ne yapcam onu bilmiyorumZaten o kadar uyumlusun ki anladığım kadarıyla belki çok gelinin olamayacağı kadar anlayışlısın, başka erkekler senin gibi kızları arıyorlar, değer veriyorlar ama senin ki ya kıymet bilmiyor yada çok sinirlenip kendisininde istemediği yada düşünmediği sözler sarfetti inşallah ikincisidir.
Annesine takılma sen ne kaynanalar var önemli olan oğlu, oğlu anneden etkileniyor mu sözünü çok mu dinliyor bu önemli yoksa karıştırmıyorsa iki aileyi ayrı tutuyorsa birbirinden kayınvalidenin bi etkisi kalmaz çünkü her kayınvalide az çok laf eder kendi kızları değiliz ki kızları gibi sevsinler onlar hikaye en iyisi bile evlenince azıcık değişir ama burda sağlam durması gereken kişi eşin ona güvenirsen sıkıntı olmaz Allahın izniyle ama nişanlın bana öyle gelmedi sen daha iyi bilirsin tabi kiCanım o ikincisini çok fazla yapıyo. Kalbindeki iyiliği bilmesem inan durmazdım zaten. İşte annesini ne yapcam onu bilmiyorum![]()
Canım direk bile söylemiyo ama para gidiyo falan diyip duruyo. Hem düğün yapıyo hem ev tadilatı yapıyo hemde arsa alıyolar. Onun dışında annesi başka bişe demedi banaAnnesine takılma sen ne kaynanalar var önemli olan oğlu, oğlu anneden etkileniyor mu sözünü çok mu dinliyor bu önemli yoksa karıştırmıyorsa iki aileyi ayrı tutuyorsa birbirinden kayınvalidenin bi etkisi kalmaz çünkü her kayınvalide az çok laf eder kendi kızları değiliz ki kızları gibi sevsinler onlar hikaye en iyisi bile evlenince azıcık değişir ama burda sağlam durması gereken kişi eşin ona güvenirsen sıkıntı olmaz Allahın izniyle ama nişanlın bana öyle gelmedi sen daha iyi bilirsin tabi ki
İyi geceler canıöKızlar yatıyorum ben iki gecedir uyuyamıyordum iyi geceler hepinize![]()