• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:) modelin nasil birsey kuzu ayyy ne zormus sac isi ben gelinligi secmek zor sanirdim :-)

Canm net sitesi de varmis mahinev.com.tr :) bu resim yarim cikmis Sanirm buda prenses model Galiba :) ben o modeli çok beğeniyorum zaten bence hoş durur üstü Vücudu Sarıyor etek güzel durur tatlım :)
Gelinliğim bu tatlım:)

Eklentiler

• 20141126_113333.webp
    20141126_113333.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 58
Günaydın kızlar :)

hoşbulduukk 2015 te evlenecek var mı aranızda :) ben çok heycanlıyım bi okadarda stresliyim daha sadece düğün yerini tuttuk yetişir mi acaba diye stres yaptım baya
yetişir yetişir hiç korkma 2015 in ilk aylarında çok düğünümüz var
mesela ben şubat mart gibi sözü nişanı nişanı bir arada yapıp ağustosta evlenirim diyen biriyim ben yetişirsem herkes yetişir:KK70:

yetişir yetişir hiç korkma 2015 in ilk aylarında çok düğünümüz var
mesela ben şubat mart gibi sözü nişanı nişanı bir arada yapıp ağustosta evlenirim diyen biriyim ben yetişirsem herkes yetişir:KK70:
benimde söz nişan aynı anda oldu canım düğünle arası kısa olcak diye nişanla sözü aynı andan yaptık
inşallah yetişir valla ama düğünü kein ağustos gibi düşünüyosan şimdiden düğün yerini ayarla derim çünkü biz bile zorlandık düğün yeri bulmakta bu yaz baya düğün var sanırım

benimde söz nişan aynı anda oldu canım düğünle arası kısa olcak diye nişanla sözü aynı andan yaptık
inşallah yetişir valla ama düğünü kein ağustos gibi düşünüyosan şimdiden düğün yerini ayarla derim çünkü biz bile zorlandık düğün yeri bulmakta bu yaz baya düğün var sanırım
valla bakıcaz artık canım nerde olcak sizin düğün
önceden kır düğünü diye ısrar ediyodum ama şimdi otellere havuz başı düğünlerinede sıcak bakmaya başladım :)

hoşbulduukk 2015 te evlenecek var mı aranızda :) ben çok heycanlıyım bi okadarda stresliyim daha sadece düğün yerini tuttuk yetişir mi acaba diye stres yaptım baya
Nasipse 2015 24 ağustosta evlenicem bende canım hoşgeldin bu arada :)

Back
X