- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
Evet canım baktım ama tam anlamıyla onun gıbı bulamadım dikilcek mecburenTünaydın canm baktın mı modellere :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım baktım ama tam anlamıyla onun gıbı bulamadım dikilcek mecburenTünaydın canm baktın mı modellere :)
Hadi yaaa tatlım üzüldümEvet canım baktım ama tam anlamıyla onun gıbı bulamadım dikilcek mecburen![]()
Valla fiyat ne olur bilmiyorum canım konuscaz bakalım ama cok yuksek olcagnı sanmıyorum cnku gelınlıkcıler babamon arkadası :) Yine geldiğimle gittiğim bir oldu ama ben cıkıyorum sizleri öpüyorum nişanlımlayım bugün :)Hadi yaaa tatlım üzüldümkına organizasyon şirketlerine bak bir istersen diktirmek için ekstra maliyet istenez umarım
Hatun bişi sorcam, bu 5 taş pırlanta alyans yerine mi alınıyor? Yoksa ayrıca alyans da alınıyor mu? Çünkü genelde beştaş ve tektaş beraber takılıyor ya..yetişir yetişir hiç korkma 2015 in ilk aylarında çok düğünümüz var
mesela ben şubat mart gibi sözü nişanı nişanı bir arada yapıp ağustosta evlenirim diyen biriyim ben yetişirsem herkes yetişir![]()
evet canım alyans yerine alınıyor..Hatun bişi sorcam, bu 5 taş pırlanta alyans yerine mi alınıyor? Yoksa ayrıca alyans da alınıyor mu? Çünkü genelde beştaş ve tektaş beraber takılıyor ya..
E nasıl takacaksın peki canım?evet canım alyans yerine alınıyor..
ama ben 5 taş ve alyans aldırcam tektaşımı zaten evlenme teklifinde almıştım canım
alyansı tek takıcam canım sol elimeE nasıl takacaksın peki canım?
Anladım canım, ben o zaman belki alyans aldırmam.alyansı tek takıcam canım sol elime
5 taş ile tek taşta sağ elime bir takabilirim yada biraz 5 talı biraz tek taşı :)
İyidir canım senSlm hatunlar nabersiniz
Evet canım benim:) rahibe duvak düşündüm ama onada yüzüm kapanmıyoCok hos canm :) hmmm turban mod ellerine bakmak lazim :) hesimdeki sen misin :)
S.a hacıtlar sabahın 9undan beri alışverişteyiz (bohça alışverişi) Mobilden giriyorum birazdan laptopu açıcam ayrıntılı yazıcam o zaman sizler nasılsınız naptınız görüştünüz mü sevdiceklerinizle?
Neler yaptınız canım insan özlüyor dimi nasıl özlemişim bende kuşumu yaaEveeeeet ben görüştüm :) Hadi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla neler aldın çok meraklandım![]()
Ben direk bebeğim derim yada bebeeeeek diye ariyorum oda öyle der amaNeler yaptınız canım insan özlüyor dimi nasıl özlemişim bende kuşumu yaaBu kuş, ördek, kuzu, bebek gibi lakaplar erkek adamı bozarmış onun yanında ona kullanamıyorum ama bizim evde hiçbir karizması yok çocuğun
![]()
iyiyiz tatlım sen nasılsın :)Slm hatunlar nabersiniz
ben kararsızım kalın alyansları zaten sevmiyorum ince klasik bi alyans aldırıyım diyorum zaten çokta pahalı değiller ya bide erkege altın haram diyolar hatta gümüşte bile belli bi gramı varmış acaba hiç alyans kısmına girmeden ona gümüş yüzük alıp altın suyuna batırtsak öyle mi kullansa offAnladım canım, ben o zaman belki alyans aldırmam.
bulursun bulursun sakin ol :)Çıldırmak üzereyim balayı oteli bulamadım ben hala![]()
yorulmuşsundur sen neler aldın detay istiyorum :)S.a hacıtlar sabahın 9undan beri alışverişteyiz (bohça alışverişi) Mobilden giriyorum birazdan laptopu açıcam ayrıntılı yazıcam o zaman sizler nasılsınız naptınız görüştünüz mü sevdiceklerinizle?
iyiyiz tatlım sen nasılsın :)
ben kararsızım kalın alyansları zaten sevmiyorum ince klasik bi alyans aldırıyım diyorum zaten çokta pahalı değiller ya bide erkege altın haram diyolar hatta gümüşte bile belli bi gramı varmış acaba hiç alyans kısmına girmeden ona gümüş yüzük alıp altın suyuna batırtsak öyle mi kullansa off
bulursun bulursun sakin ol :)
yorulmuşsundur sen neler aldın detay istiyorum :)